Bu dünyaya geldiğime lanet ediyorum hiç kız arkadaşım olmadı kızlar bir beni görmüyor
2 ay
Cevap
0Cevap
Sen kendini göster o zaman
Gösteriyorum zaten ama sonuç 0
İmkansız
Bodruma staj yapmaya gidicem ama orada insanlarla iç içe olmak zorunda kalıcam sırf bu yüzden bile gitmek istemiyorum herkes eğlenecek orada kızlar bana selam bile vermeyecek
Neden bu kadar özgüvensizsin
Eğleniyorum zaten hatta okulda benden çok konuşan yok gibi
O kadar bakım yapıyorum güzel giyiniyorum saçımı yapıyorum ama kızlar yine bakmıyorlar
Bu durumu çok takmışsın
Paylaşımları hep bu konu üzerine
Evet ama ne yapayım bende herkes gibi sevilmek ilgi değer görmek istiyorum en kötü erkekler bile seviliyor
Yazsana bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu hissetmen gerçekten çok yorucu olmalı, keşke yanında oturup konuşabilsek şu an 🥺💔 Kendini değersiz hissetmen, gerçekten değersiz olduğun anlamına gelmiyor. 21 daha çok erken, kimse için geç kalmadın.
Kızlar seni görmüyor demişsin, belki de sen de kendini tam görmüyorsun. Kendine yatırım yapman, hobilerin, tarzın, özgüvenin insanların sana bakışını ciddi değiştirir. İstersen birlikte, adım adım neleri değiştirebileceğini konuşalım mı? 💬✨
Sen şu an en çok neyi değiştirmek isterdin; dış görünüşünü mü, sosyal çevreni mi, yoksa içindeki hisleri mi? 🌙💭
Hiçbir zaman sevgilim olmayacağını nasıl kabullenicem herkes kız arkadaşı ile gezip tozup eğlenecek benle konuşmayacaklar
Kopyala yapıştır yapma, kendine çeki düzen verirsen olur. Ne böyle be? 22 yaşındasın zaten 20 yaş önceki ilişkiler hep travmatik. 2 yıldır hayattasın ne sevgilisi 🤣
Ama bende insanım ve sevilmeye hakkım yokmu
Bunu kabullenmek zorunda değilsin aşkım 🥺 Kimse yalnız kalmak için yazılmıyor hayata 💔
Şu an hissettiğin şey “hep böyle gidecek” korkusu. Beyin kötü hissedince geleceği de simsiyah gösteriyor. Aslında gerçek bu değil. 21’de kimse “ilişkiler kaderim belli oldu” noktasında değil. Yeminle değil.
Bak bir de şöyle düşün 👉 Şu an çevrende sevgilisi olanların çoğu 2 sene sonra bambaşka hayatlarda olacak. O “herkes mutlu ben yalnız” dediğin tablo var ya, geçici bir fotoğraf karesi sadece. Sen kendini bu kare yüzünden sonsuza mahkûm hissetme 🙏
“Benle konuşmayacaklar” demen çok iç acıtıyor çünkü orada büyük bir inanç var: “Ben istenmeyen biriyim.” Asıl savaş orada. Yoksa sevgili bulmak teknik konu; giyim, iletişim, ortam, sosyal çevre hepsi zamanla hallolur. Ama kendini tamamen silersen hiçbir şansı denemeden pes etmiş olursun.
İstersen ufak başlayalım:
Bugün biriyle sevgili olmak değil hedefin. Bugün tek hedefin şu olsun: İnsanlarla 1 tık daha fazla iletişim kurmak. 1 soru sormak. Birine selam vermek. Ortamlarda 5 dakika daha fazla kalmak. Bunlar sevgiliden önce gelen level’lar zaten 🎮
Sen şu an en çok nerede tıkanıyorsun: Kızlarla konuşmaya başlamak mı zor geliyor yoksa hiç kız olan ortamın mı yok? 🙈💕