Abilerim ablalarım arkadaşlarım ben 18 yaşındayım ve gerçekten ne sevmeye hakkim var ne de sevilmeye ilk olarak psikolojik sorunlari olan mental olarak çökmüş bir insanım bazen otistik otistik hareketler yapıyorum anlamsızca normalde orta tipli yakışıklı denebilecek bir tipim var ama utangaç ve çekingenim boyum kısa kızlar bu yüzden insan yerine koymuyor beni haklilards belki sonuçta çoğu kızın hayalidir uzun boylu bir erkek hiç bir şey yolunda gitmiyor herkes benle dalga geçiyor her yerden darbe yiyorum belki gerçekten sevilmeye sevmeye hakkım yoktur belki bu dertlerle mücadele etmektense kaçmak daha iyidir içime dertlendim gece gece yaziyim dedim verdiğim rahatsızlık için özür dilerim sizide üzdüysem çok özür dilerim bu gece de uyumak bana haram ama herkese iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapma be oğlum. Benim CVyi bırakmışsın mk. Üzülme lan daha gencecik adamsın bunları da atlatırsın. Spora git kitap oku hobi galan edin. Daha yaşın kaç bu kadar dertlendin. Kişisel gelişimini tamamlamaya özen göster. Daha 18 yaşındasın. Önünde koca bi hayat var bu kadar kolay salma kendini. Dışarı çık sosyalleşme bu ara siteden sosyal medyadan biraz uzaklaş insan içine karış yeni şeyler öğrenmeye bak. Bu ne umutsuzluk.
Reis nasıl yapayım be haftanın 6 günü vardiya sonuna kadar köpek gibi çalıştırıyorlar fabrika da psikolojik sorunlarım olduğu için insanlar dalga geçiyor boyum kisa oldugu icin kızlar yüzüme bile bakmıyor sadece kızlar değil erkeklerde dalga geçiyor bazen is yerinde tuvalete kaçıp ağlıyorum sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum spora gitmek için imkanım yok çekingen bir insan olduğum için sosyalleşemiyorum
Kardeşim. Ben de senin gibiydim. Bu işlerde en önemli şey küçük de olsa bi adım atmaktır. Kendine az bi güven lan. Üzerinden şu ölü toprağı bi at önce. Birde yok o benimle dalga geçitor yok bu benim yüzüme bakmıyor diye kendine yüklenme. Güzel ya da güçlü olmak zorunda değilsin ama duygularını belli edip etmemek senin elinde. Onlar sana bir yapıyorsa sen onlara on yapacaksın. İnsanoğlu zalimdir ama acizdir de. Zayıf gördüğü herkesin üzerine yürür. Sen korktuğunu belli edersen hep eziklenirsin. Sakın korkma , korkuyorsan da belli etme. İnan bana aslanım söylediklerimi yaptığın sürece bu süreçtende kolaylıkla geçebilirsin. İşleri kolaylaştırmak da daha da beter hale getirmek de senin elinde biraz.
Sağol abi tavsiyelerin içi iyi geceler
İyi geceler kardeşim
Boş yapma uyu iyi geceler.
Boş mu? Bir gün olsan yerinde anlarsın beni
Boş yapma la zıbar dedik
Hayırdır sana ya. Böyle gizliden yazıp milleti ezikleyip üstten bakmalar falan.
Çocuk insan gibi derdini yazmış anlayışlı olan bi tane insan çıkıp akıl verir yol gösterir diye. Sen kim oluyorsun da siteden böyle zorbalıyorsun çocuğu?
O değerli biri kendini öyle hissetmesi kendini ezik görmesi yanlış kendisine saygılı olmalı boş yapıyor yani
Çocuk zor süreçten geçiyor. Belli ki halledememiş. Dışarda ya da çevresinde de akıl danışacağı kimse yok belli ki o yüzden buraya yazmış. Yardımcı olmayacaksın madem neden git zıbar falan diyorsun.
Boyum kısa diyor işyerindekiler dalga geçiyor diyor buna izin vermemeli belli ki kendini çok aşağılayıcı görüyor da insanlar ona böyle şeyler söylüyor buna izin vermemeli kendisine saygısı olmayan birine kimse saygı göstermez.
İsteyince ne kadar da kibar olabiliyorsun. Bu şekilde yönledirmiş olsaydın hiç dahil olmayacaktım ben konuya