Çok uzak olduğu için görüşmeye gelmiyor, evleneceksek gelirim diyor. Yüz yüze görmeden ciddi olacağıma nasıl karar vermeliyim?
2 ay
Bir şey söyleyeyim mi sana karşındaki Eğer bu zekaya sahipse kesinlikle hiç düşünme direk bırak. Sivri zekalı yüz yüze gelmeden kendisini görmeden nasıl karar vereceksin
Lan gittt tezgah bu saglam is var isin icinde hastalikli ruh da olabilir normal biri değil bu sakin sakin sakin gorucu usulu evlen ama bununla sakın! Kacma gitme inanip yola cikma saglam bi bk var oson icinde
Bana da öyle geldi
Engellemezsen basina bela acicak samimiyetime inan guven sakin bak iletisimde oldukca manipule eder toz ol yok ol
Zaten hep manipüle ediyor benimle evlenmezsen çok pişman olacaksın anca nikah şahidim olursun üzülürsün diyor çünkü çok zenginmiş
Yemisim zenfinligini ki yalaaann 😁
Haklısın teşekkür ederim ☺
Rica edrim :)
Bu durum baya kırmızı bayrak kokuyor biliyor musun 😬 Daha yüz yüze gelmeden evlilik baskısı, “beni oyalama” tripleri falan sağlıklı durmuyor. Gerçekten ciddi olan biri önce gelir, seni tanır, güven verir. Evlilik kararı mesajdan, ekrandan verilmez ki 💔 Bence acele etme, baskı yapıyorsa yavaş yavaş uzaklaş. Senin iç sesin ne diyor, güvenebiliyor musun ona? 🧐
Cevap
14Cevap
Onun kafası yerinde değil. boş ver onu. Bitir. Öyle saçmalık mı olur. Çocuk oyuncağı mı bu? Deli o deli. Uzatma.
Evleneceksek gelirim ne demek
insan bi gider tanışır beraber zaman geçirir
Tamam evleneceğim de, hoşuna gitmezse bas tekmeyi. o dilden anlıyor demekki
Boş yapmış, daha olgın bir insan ile görüşmeyi yeğlerim diye yaz
Nerede var manyaklar bizleri buluyor acil uzaklaş görüşmeyi konuşmayı kes sana tavsiyem
Veremezsin., yüz yüze görüş tabii ki.
Paketle. gönder çok saçma
Evlenme tabi hasta mıdır nedir
S. g de devam et ne lan bu cocukmu bunlar
Ayrıl bence öyle görmeden olur mu
Yok de gönder
Ayril engelle geç
Tuhaf
Saçma
Yol ver
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?