Sevgilimle ayrıldık mutsuzum nasıl geçer?

Ben ayrıldım ayrılma nedenim 2 yıldır beraberiz ama benim hakkımda hiçbir şey bilmiyor ben pahalı hediye alsın istemiyorum örneğin yemek yemeğe gittik ben acı yiyemiyorum acısız olsun desin benim yerime bunu istiyorum ben onun neye alerjisi var bilirim her yemekten sonra 1 tane demli çay içer bunu bilirim her şeyini bilirim çorba içtiği zaman özellikle mercimek çorbasına biraz su koyar daha sıvı olsun diye yemek söyleyince ben direkt söylerim ve o çorbaya su koyar karıştırırım o 2 yıldır beraberiz bilmiyor örneğin ben her zaman şekersiz içerim kahveyi kafeye gittik lavaboya gittim kendisi kahvesini almış ne içicen sen söyle dedi tamam dedim buna yağmur yağıyordu şemsiye çıkardı ben evde unuttum şemsiyenin altına sağ kısmım full ıslandı kendine çekmedi beni ıslandım mı diye bakmadı bile yağmur aşırı yağıyordu koşarak otobüs durağına gittim ve ev ile mesafesi 10 dk durağın duraktan inip koştum eve sormadı bile hasta oldun mu yağmur çok yağdı vs diye tamam dedim buna da canım sıkkındı ailevi konulardan bunu bile fark etmedi ben onun sahte gülüşünü bile bilirim öperim hemen anlatması için zorlarım sarılırım beraber geçecek derim ve o gün ayrıldım bana ilgi çekmek için mi ayrılıyorsun dedi sen öyle san dedim.

Ayrılalı 2 hafta oldu ayrıldıktan 2 gün sonra yanıma geldi neden dedi anlattım hepsini özür diledi ben de artık bir önemi yok dedim bu şekilde bitti ama canım acıyor verdiğim değeri almadığım için

Güncellemeler
2 ay
Şahsen arkadaşlar böyle olan biri ile hayat kurucam bir gün iflas edebiliriz bu kişi Şu an böyleyse evlenince nasıl olur? Ben düşünceliyim arkadaşlarıma da böyleyim belki bir gün bana bunu hissettiren çıkar diye hep böyleyim ama artık yoruludm
Sevgilimle ayrıldık mutsuzum nasıl geçer?