Ayrıldıktan sonra neden hala geri dönecekmişim gibi hissediyorum, o da beni görmek istiyor olabilir mi?

Şimdi ben bugün 1.5 senelik ilişkimi bitirdim, sürekli devam eden kavgalardan vs. Yani ilişkimde sevgi problemi yoktu ama ben tükenmeye başlamıştım. Bitirirken de çok canım yandı ama şu an bir başka yanıyor sanki. Nişanlıydık kendisiyle, yüzüklerimi çıkardım ama hep bir yanım takmak istiyor. Ve anlayamadığım bir şekilde tekrar olacağız hissi var içimde. Ve nişanlım ayrılırken bana yalvardı, ayaklarıma kapandı ama aradan birkaç saat geçtikten sonra “ben de istemiyorum şu an” deyip kendini çekti ve beni görmezden geldi tamamen ve aileme de beni suçladı. Sizce bunu neden yapıyor ve ben neden böyle geri dönecekmiş hissi yaşıyorum? Ayrıca kendisinde kalan çok da özel olmayan birkaç eşyam var, kendisine çalıştığı yere bırakmasını ve benim oradan alabileceğimi, beni görmek istemediğini bildiğim için görünmeden gidebileceğimi söyledim. Fakat bırakmayacağını ve zaten benimle bir işi olmadığını, alıp gitmemi söyledi. Sizce beni görmek istiyor ama bana bunu söylemiyor olabilir mi?
Ayrıldıktan sonra neden hala geri dönecekmişim gibi hissediyorum, o da beni görmek istiyor olabilir mi?