Onurunu mu kırdın , etrafta kimler vardı. Milletin içinde mi oldu bu olay. Eğer seni seviyorsa senin sesini duysa affeder. Ama ne kadar kırıldığı önemli bir konu.
0
6 Yorumla
Soran
2 ay
Hayır böyle bir konu değil asla insanların içinde onu incitecek bir şey yapmam
Reele daha var de sende. Seni görüntülü olarak konuşarak tanımak istiyorum. Sonra reelde görüşürüz de. Reelde görüşsek bile ben el ele tutmaya bile razı değilim de. Sadece yüz yüze görüşürüz dersen ve tavrını korsan anlar senin nasıl biri olduğunu.
Ben biraz ayıp ettim Uzak mesafe 2 haftalık daha bende hazır hissetmediğimi söyledim ona henüz çok erken dedim onu istemedimi sandı kırıldı bana ama ben önümeher gelenle buluşamıyorum devir çok kötü tanımıyoruz bile birbirimizi çok
Rica ederim senden bunu engelle 15 günde ne olabilir gerçekten kadın için 15 gün çok az ve imkansız guvenirse kadın birini hayatına alır ve yalan mı söyleseydin hazır değilim demiş olmaz dememiş
Anlatmaya çalışıyorum beni yanlış anlıyo kendimi çok suçlu hissediyorum ve üzüyo bu durum beni aslında değer veriyorum bana güve konusunu açtı dedim güvenme gerektiği kadar güveniyorum seni tam tanımıyorum dedim
Ya bu durumun neyini almaz ki Kendinde kötü bir kızla insanla tanışmış olabilir gerçek de bir yalan Yalanda bir gerçek nerden baktığınına bağlı ve zorla insanın üzülüyor diye hayatına giremeyecek kadar olgun olmak lazım birde uzak ilişki uzak dur
Ama ben gerçekden sakin anlayışlı bir insanım yanlış yapmam sadece hazır değilim çok kısa bi süre ve ortalık çok pis tanımıyorum güvenemem benim onla bi kahve içmem belki başıma çok şey getirecek
O yüzden tam tanıyamam ama en azından biraz daha tanımam iyi olur her önünehelenle kahve içsem oho yani adımız çıkar çok yanlış o yüzden tanımam gerek iyice emin olmadan çıkamam
Erkekler Ne Diyor
Onurunu mu kırdın , etrafta kimler vardı.
Milletin içinde mi oldu bu olay.
Eğer seni seviyorsa senin sesini duysa affeder.
Ama ne kadar kırıldığı önemli bir konu.
Hayır böyle bir konu değil asla insanların içinde onu incitecek bir şey yapmam
İyi demişsin.
Görüntülü görüştünüz mü hiç?
Görüntülü konuşacaksiniz sonra zamanla buluşma kararı alacaksınız.
Daha iki hafta olmuş ne bu acelesi ki.
Hayır henüz konuşmadık ben ona özledim dedim için bilet alıp geld
Görüntülü konuşun bir.
Sonra reel de görüşürsünüz
Üste o hemen reel istiyor
Reele daha var de sende.
Seni görüntülü olarak konuşarak tanımak istiyorum.
Sonra reelde görüşürüz de.
Reelde görüşsek bile ben el ele tutmaya bile razı değilim de.
Sadece yüz yüze görüşürüz dersen ve tavrını korsan anlar senin nasıl biri olduğunu.
Kesin seninle birlikte olmak istedi sende yok dedin buna kırıldı eğer buna kırılıyorsa şimdiden s... çekmen lazım amaç belli demek ki
Hayır öyle bir şey söz konusu olamaz farklı şehirlerde yaşıyoruz dah 2 haftadır beraberiz beni anda çıkıp İstanbul’a geliyor
Bende kedimi hazır hissetmedimi söyledim
Biz erkekler biraz malız. Git bi sarıl dudağını büz özür dile. Fazlasına ihtiyacın yok
Uzak mesafe 2 haftalık daha bende hayır hissetmediğimi söyledim ona henüz çok erken dedim onu istemedimi sandı kırıldı bana
Valla ben bilmem ya sarıl ya da nude at
İyimisniz bunu normalleştirmişsiniz yazık gerçekden
Barışmak istemiyo musn ablacım. Durum bu
Merhaba
Bir şey yapmana gerek yok biz unuturuz
Onun kötü hissetmesini istemiyorum biraz kırdım istemeden üzdüm
Normal davran geçer üstüne gitme bir kerede özür dile hal olur
Birlere değil kaç kere özür diledim ama kırıldı bana
Abartmasin kaç kız özür diliyor olabilir olmuştur kadın bu bazen çenesini tutmaz sorunsuz davranışlar yapabilir
Ben biraz ayıp ettim Uzak mesafe 2 haftalık daha bende hazır hissetmediğimi söyledim ona henüz çok erken dedim onu istemedimi sandı kırıldı bana ama ben önümeher gelenle buluşamıyorum devir çok kötü tanımıyoruz bile birbirimizi çok
Rica ederim senden bunu engelle 15 günde ne olabilir gerçekten kadın için 15 gün çok az ve imkansız guvenirse kadın birini hayatına alır ve yalan mı söyleseydin hazır değilim demiş olmaz dememiş
Anlatmaya çalışıyorum beni yanlış anlıyo kendimi çok suçlu hissediyorum ve üzüyo bu durum beni aslında değer veriyorum bana güve konusunu açtı dedim güvenme gerektiği kadar güveniyorum seni tam tanımıyorum dedim
Ya bu durumun neyini almaz ki
Kendinde kötü bir kızla insanla tanışmış olabilir gerçek de bir yalan
Yalanda bir gerçek nerden baktığınına bağlı ve zorla insanın üzülüyor diye hayatına giremeyecek kadar olgun olmak lazım birde uzak ilişki uzak dur
Ama ben gerçekden sakin anlayışlı bir insanım yanlış yapmam sadece hazır değilim çok kısa bi süre ve ortalık çok pis tanımıyorum güvenemem benim onla bi kahve içmem belki başıma çok şey getirecek
Bence de getirir 15 günde böyleyse allahdan uzaksın belli erkekten çekmişsin sende
O yüzden tam tanıyamam ama en azından biraz daha tanımam iyi olur her önünehelenle kahve içsem oho yani adımız çıkar çok yanlış o yüzden tanımam gerek iyice emin olmadan çıkamam
Nasıl mutluysan öyle yapmalısın haklısın
Hayırlısı artık gönlünü aşmaya çalışıcam olursa olur olmazsa zaten olmaması gereken biri sadece en güzel kırmadan kibarca nasıl alırım
Hiç bu tarz olaylar gerçekten güzellikle olmuyor sende insansın oda kimseyi üzmeye ya da üzüntü içinde bırakmaya gerek yok
Evet içim rahat değil sabah konuşacağım
İyi yaparsın
1 spor otomobil ile