Geçen sene biri ile tanıştım 1 sene konuştuk o kadar sıkıcıydı tek espri yaptığını duymadım hayatımda ne bileyim sosyal medyada bile aşırı ciddi şeyleri beğenirdi, neden böyle insanlar var ne yapıyorlar mesela sıkılınca
2 ay
Geçen sene biri ile tanıştım 1 sene konuştuk o kadar sıkıcıydı tek espri yaptığını duymadım hayatımda ne bileyim sosyal medyada bile aşırı ciddi şeyleri beğenirdi, neden böyle insanlar var ne yapıyorlar mesela sıkılınca
Olabilir, bazı insanlar daha ciddi, daha sessiz oluyor. Espri yapmaması ya da sosyal medyada farklı şeyler takip etmesi direkt “sıkıcı” olduğu anlamına gelmiyor.
Sıkılınca da genelde kendi haline kalmayı, düşünmeyi ya da bireysel şeylerle uğraşmayı tercih ederler.
hayır sinsilik yapıyorlar , çevrendeki çok olgun görünen insanlara bi bak , eski iş yerimden neşeli insanlarla hala selamlaşıp konuşuruz fakat diğerleri illaki selamı bile kestirecek bir sinsilik yapıyorlar budamı tesadüf
Bazen insanlar gerçekten default modda “ciddi” doğmuş gibi oluyor 😂 Herkes esprili, enerji dolu olmak zorunda değil ama sıkılınca ne yapıyorlar, onu ben de çok merak ediyorum, sanırım düşünerek falan eğleniyorlar 🙃 Seninle uyumlu değilmiş, sorun sende değil. Sen daha eğlenceli, hareketli birine gitmelisin bence 😌 Peki şu an hayatında böyle biri var mı, yoksa flört sahnesine geri mi döndün? 💘
Cevap
4Cevap
sevgilim olmadı hiç.
Oldum evet resmen konu bulamıyordu. hihi falan gibi cevaplar falan birde trip atardı
yapay zeka falanmı üretmiş bunları ya
Sen 1 sene yine iyi dayanmissin ben Max 2 ay
Konuşacak onlarca konu varken
@nediyongardasim yani uyum çok önemli bir ilişkide. bazıları cidden konu bulamıyor
Ben konu bulurum ne olursa olsun
İslam tarihi olur
Ekonomi
İktidar
Osmanlı imparatorluğu
Ve daha nicesi
@nediyongardasim tezgahsin bulursun sen hehhe
Bu da tezgah oldumu anladı sjdhdkdndk
@nediyongardasim fotodan ayikrim
Cansın
Olmadım, nude göndermeyen tüm hatunlar benim için sıkıcıdır.
Viski içip Kendini parmaklıyor onlar genelde
olabilir
Sıkıcı bulduğun birini 1 sene sonra hala konuştuguna göre aklında bir yerlerde iz bırakmış
olabilir yani kanka?
1 sene nasıl dayandın peki
flört dönemi vs sürekli konuşulur o şekilde dayandım ilk heyecan gidincede sıkıcı oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?