Görüntüsüyle girdiği her ortamda fazlaca dikkat toplayan biriyle birlikte olur muydun? 

olmam tabi güzel kız istiyoruz ama dikkat çekmesin mümkünse bi ben göreyim hatta zaten sevmem öyle dikkat çeken popüler sosyal kelebek kızları, daha kendi halinde az ama öz arkadaşları olan (arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim) öne çıkmakla uğraşmayan sevmeyen utangaç ve belki de azcık da inek kızlardan hoşlanıyorum.
Yani bunun bir sınırı yok açıkçası. Kadın güzelse yapacak bir şey yok. Kendini biliyorsa zaten hiç sorun yok :)
Teşekkürler
Ricalaar.
Asla olmam ben zaten aşırı kıskanç biriyim şimdi o bir ortama girdiğinde tüm herkesin gözü kızlarda dahil onun üzerine olacak Ben gittiğim yerden keyif almam ki sürekli onu süzen kızlara bakmaktan o yüzden olmayayım daha iyi valla onu dışarı tek başına çıkarmam.
Gayet sıkıntılı bir durum ama ben gayet sakin olduğum için üstesinden gelebilirim bu durumun 😱😱çünkü hiç kıskanç biri değilim 😳😳🤦♀️😂
Tabi canım, canını yakmadan alırsın canını kıskanırsan, o kadarcık.🤯
Her an çıldırmaya hazırsın ya ondan şey olmuştur o dhdjd
Rica ederim ablacııığm.❤️
Valla da değilim kahretmesin dhdjdj
Naptın yineeeğ? Djdjd
Sana bravaaaa djdjfjfk
Şaşırdım mı? Aslaaağ djdjd
Yanlıştan bol ne var biz de yahu? Daha dur bekle sen dndjfj
Djdjd
Bundan daha unutulmaz yanlışların var senin, sıra daha da unutulmazlar da djfk
Djdjfj
Düşünme düşünme, sonra iyice kontrol edilmez bi hal alıyor djdj
Cevap
55Cevap
Hayır çok fazla göz önünde olan birisiyle yapabileceğim zannetmiyorum sadece ben göreyim diye insanlar görmesin ne olur ki
Benim dikkatimi çekmiş gerisi mühim değil
Tabi ki hatta bu beni mutlu eder böyle güzel dikkat çekici bir kadın benim sevgilim
Hayır, kıskanç bir insanım ben yapamazdım. Sürekli acaba birisi baktı mı, ondan hoşlanan kişileri takip edip çetelesini tutup kafayı yerdim açıkçası. İlişki yaşayacağım derken hayatımı zehir ederdim, istemem o nedenle.
Bana karşı güven sağlayabildiği sürece neden olmasın. Ne şekilde dikkat çektiği de önemli. Mesela bu dikkati giyim kuşamıyla çekiyorsa hiç işim olmaz uğraşamam. Ama güzelliği ile çekiyorsa estetikle çirkinleştirecekte değiliz heralde
Öyle bir erkek yokki hepsi klasik kara kaş kirli sakal ortalama vücut yani aman aman dikkat çeken bir erkek yok ama olursa birlikte olurum güzel bir his olmalı
Ben dikkat ceken biri degilim. Sevgilim vs olmadigi icin sadece hissiyat uzerine tahmin yapacak olursam; dikkat ceken degilde guzel olmasini isterim acikcasi
Ben sevgililik olayına karşıyım. Bana helalim olacak bir eş lazım sevgili değil !
Teşekkürler 😊😊❤❤
Helal olsun hanımefendi
Doğuştan gelen bir özellikse Ok, sırf dikkat çekmek sürekli bir çaba içine giriyorsa olmaz o zaman 👎
Bence onemli olan iyi gunde kotu gunde yaninda olacak es sevgililk bana göre değil mesela Haşim 23 bu yaşima kar hic sevgilim olmadi olmayacakta
Zamanında böyle bir hoşlantı yaşadım ama bu çok popüler biri diye vazgeçtim. Devamlı karşılaşırdık birde jsj
Mümkün mertebe dikkat çekmesin diye tesettürlü eş istiyorken, dikkat çeken biri ne gözüme ne gönlüme giremez..
#Vesselam
Pek deyil sakin çalışkan akılı terbiyeli biriyle olmak isterim yerinde espiri yapan şakadan anlayan
Evet olurum. Tamamlariz beraber işte birbirmizi ekdkd
Çoğu kişinin amacı o zaten. Ben seviyorsam olurdum.
o benimle birlikte olduktan sonra ben neden olmayayımki
Olduğum oldu. Hatta twitch yayını falan yapıyor su an. Olumlu ya da olumsuz bır olayı yok bunun
Görüntüsü kadar karakteri de dikkat çekiyorsa olurdum.
Onun dikkati sadece bana yönelikse, sadakatliyse olurum
Sevgilim dikkat çekebilir ama onun dikkatini sadece ben çekeyim ☺️
Kendini başka amaçlar için kullanan biriyse zaten olmam.
Oldum , iki dikkat çeken olarak çok uzun sürmedi çünkü beyfendi doymak bilmiyormuş
Zor olur , onu takip etmekten beraberken vakit geçirmekten zevk alamam🙈
Asla olmazdım Sonuçta trene bakan ök. zün çok oldugu bir dönemde.
Bana nasıl davrandığına bağlı dikkat çekip çekmemesi benim için önemli değil.
Karşılıklı sevdikten ve güvendikten sonra neden olmasın
Oldum.. Bi noktada kadınıma güveniyorum lakin, yürümüyor..
Sabah akşam yanına yakışıp yakışmadığımın tartışılmasını istemezdim. Yalnızlık baş tacıdır...
Evet, önemli olan bu çekiciliğini başka amaçlar için kullanmasın
Sadakatli birisiyse eğer olurdum milletin bakmasini da çok sorun etmezdim sonuçta milletin baktığına ben sahibim
Fazla dikkat çeken değilde yanıma alıp birlikte dikkat çeken olmayı tercih ederdim :)
Kendimden örnek vereyim bunaltıcı bir durum bu sebepten sevgili bile yapmak istemiyorum
Hayır, hep göz önünde bulunan biriyle beraber olmamm
Olmam, ortadan kayboldukları zaman kimsenin umrunda olmayacak eziklerle takılırım genelde
Hayatımda tek bir kişi oldu, o da fazlasıyla dikkat çekiciydi. Güzel ve eziyet halini alan bir duygu.
Dikatten kasıt açık giyinmek mi
Hayır güzellik anlamında.
Olurum birlikte
Seviyorsam farketmezdi
Olurdum önemli olan mavi boncukcu olmaması
Bilmem benle konuşanlara sormak lazım
evet daha önce bi kaç tane olmuştu
Olurdum tabii ki neden olmayayım
Dikkati evde bana çektirsin, dışarıda olmaz.
öyle biriyle sevgiliyim :)
Bu bana biraz sıkıntı yaratabilir açıkçası
benim dikkatimi cekmisse tabiiki
Neden olmayım ben özgüvensiz miyim
Olurum önemli olan aradaki güven
Tanınmamış gösterişsiz olsun ama benim olsun
Offf kıskanç biriyim 😐
Fazlasiyla kiskanirdim emin degilim
evet, dost düşman çatlayabilir.
sessiz olsun benim gibi
Eğersadık biri olduğuna eminsem evet olurdum.
Benle sevgili olana sormak lazım 😂
Ruhu değil mi😅😅
Tabi canım ruhu, başka nolcak? Dhdj
😂😂😂
Karşımıza çıktığı zaman anlarız
O kız bana bakar mı mk zaten
Olurum benimde maşallahım var hani o düşünsün asıl
adamı katil eder öyleleri bir gün
Beni sevdikten sonra fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?