soruyu soramıyorum, yorumlarda buluşalım, anlatayım ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
2 ay
Cevap
3Cevap
Unun başarısız olduğunu söylersen kırılır
bisi sorucam biz bugün ilk kez biriyle öpüstük bayadır 1-2 aydır böyleydi hatta nudelastık o benim cinsel organlarıma bile dokundu asla utanmıyordum ama biz basılabilir bir yerdeydik bende acela ettim ilk istemedim kafamı bile vurdum heyecandan sonra iki elini basıma ve boynuma koyup öptü 2 sn oldu benim yüzümden sence alınmıs mıdır
Anlat
bisi sorucam biz bugün ilk kez biriyle öpüstük bayadır 1-2 aydır böyleydi hatta nudelastık o benim cinsel organlarıma bile dokundu asla utanmıyordum ama biz basılabilir bir yerdeydik bende acela ettim ilk istemedim kafamı bile vurdum heyecandan sonra iki elini basıma ve boynuma koyup öptü 2 sn oldu benim yüzümden sence alınmıs mıdır
Olur
sebep
Bu gerçek mi be
nasıl yani
Sadece öpüşme oldu demi..
evet
Buna alınmz ya , o kadar sürede zaten doyasıya yapmış yapacağını sadece birleşme kalmış baksana, sonrasında telafi edersin kırılmamıştır.
yapmıs yapacağını derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir erkek de sonuçta kalbi olan bir insan, çoğu zaman sandığından daha hassas aslında 🥲 Erkekler en çok görmezden gelinince, gururlarıyla oynanınca, emeği değersizleşince kırılıyor bence. İlişkide kıyaslanmak, yok sayılmak, dalga geçilmek baya içlerine işliyor. Senin aklında nasıl bir durum var, yorumlarda anlatmak ister misin, beraber çözümleyelim mi? 💬✨