Senin hayatına devam edebilmen hemde iyi devam edebilmen onu afedersin ama kıçının üstüne oturtur. Çünkü erkeklerin narsist özellikleri vardır bazılarında bu körelmiştir ama çoğu bundan nasibini almamıştır, herşeyi herkesi kendine muhtaç olarak görür, sana yanlış yaptıysa ve sen bu yanlışın yanında ''seven'' diye bahsedebiliyorsan sevginin senin için anahtar olduğunu düşünüyor burdan biliçaltına çalışıyor dikkat yani. Bu intibayı yıkarak başlıyabilirsin.
Başka biriyle vs deneme bu kendine yetemediğini gösterir. Şunu unutma hayatına mutlu devam edebilmek gerçek güçtür...40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir insanın darmadağın olabilmesi için yanlış yaptığı kişiye baktığında o kişinin neredeyse kusursuz dinlenebilecek bir yaşam sürdüğünü yani mükemmel bir karakteri olduğunu görmesi neler kaybettiğini anlaması ile olabilir diye düşünüyorum
1731 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl@nurrr84 Kutluyorum seni
Cevap sahibi+1 yıl@nurrr84 Maalesef ki evet
Cevap sahibi+1 yıl;-) olmaz olmaz olumsuz bir durum söz konusu değil zaten
Cevap sahibi+1 yılaksine ayakta alkışlanması gereken biri durum
Cevap sahibi+1 yılBence üzülme sevmek kötü bir şey değil karşındaki insanın anlaşabilmesi zaman olabilir umudunu ve özverili yitirme bence
Cevap sahibi+1 yılolgunlaşması zaman olabilir pardon
Cevap sahibi+1 yılbu gibi durumlar dışarıdan bakılınca anlaşılamayacak kadar zor değildir Bunu çok iyi biliyorum Bende öyle yazıyorum yazmak kolay Diyorsun belki içinden ancak ne kadar zor olduğunun farkındayım Önemli olan zor olanı başarmak ve yazdıklarına baktığımda senin bunu başarabilecek yapıda olduğunu hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılbu gibi durumlar dışarıdan bakılınca anlaşılamayacak kadar zordur Bunu çok iyi biliyorum Bende öyle… [+]
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıliyi değilim derken neyiniz var
Cevap sahibi+1 yıl@nurrr84
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun Çok üzüldüm Allah şifa versin
Cevap sahibi+1 yılAllah sizden de razı olsun
Cevap sahibi+1 yılsizi rahatsız eden herhangi bir şey var ise ve paylaşmak isterseniz seve seve dinlerim
Cevap sahibi+1 yılhaklısınız Afedersiniz Onun düşünmemiştim
Cevap sahibi+1 yılSizi takip ediyorum dilersenz profilimden ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederim @nurrr84
Cevap sahibi+1 yıl@nurrr84 bildirim arasında takip İsteğini görebiliyorum ancak onay sayfasına erişemiyorum Rica etsem tekrar takip gönderim yapabilir misiniz
- +1 yıl
parasızlık
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhanete uğramak tabiki de. Gözüyle sevdiği kızı başkasını severken görürse yıkılır o erkek. Kaçmak ister o şehirden ama yine de gözünün önünden gitmeyecektir o gördükleri. İçki ve sigara bir nebze uyuşturur beynini ve kalbini. Yine de kesin çözüm değildir. Çok acıtır ama her şeyin ilacı zaman. Zamanla yarası kabuk bağlar iyileşir.
00 Yorumla
+1 yılNeden darmadağın olsun ki? Bırak onu bak kendi hayatına onu darmadağın etmeyi bırakıp kendini toparlamaya bak. Ben bana karşı yapılmış olan ne varsa bu zamana kadar hiç intikamının peşine düşmedim ama onlar bir şekilde yaşantılarıyla ya da yaptıkları hatalarla beni tatmin ettiler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
325Cevap
+1 yılAbi sizdeki bu lanet hissi hiç anlamıyorum.. Siz insan değil misiniz, hata yapmıyor musunuz? Bir insan hata yapti diye onu darmadağın etme çabasıda neyin nesi? Git gide ülkemin insanları boka sarıyor.. Biraz düşünün empati yapın mesela karşınızdaki insan size bunları yapmayı düşünseydi falan hayırdır abi ya cidden ne oldunuz daha doğrusu ne boktunuz ki ne oldunuz millete acı çektirmeye çalışıyorsunuz? Hataların en büyüğü bile affedilebilir bu insanlığınıza ve sevginize bağlı ve bu sözlere rağmen yinede o kişiyi darmadağın etmek istiyorsan ona biraz kendinden bahset nasıl bir insan olduğundan...
35 Yorumla- +1 yıl
(+) biraz geç gördüm buraya ekleyeyeyim bazı canım kardeşlerimiz kendilerine yaşatılan acıları bu kardeşimiz başkasına yapsın diye anlatmışlar elden ne gelir bu saatten sonra bilemiyorum ne söylesek boşa gider gibi duruyor ama lütfen bir şey yaparken iki kere düşünün ya o beyin size süs olarak verilmedi.
Soran+1 yılBeyni süslü olmayan arkadaşım yazdığın yorumu okuyunca konudan ne kadar uzak olduğunu anladım maksadım intikam almak değil. Evet insanız hatalar yapıyoruz ama hata yaptığımızı anladığımızda karşımızdaki insanı üzmemek adına özür diliyor ya da yaptığımız hatayı sonlandırıyoruz. Bu arada yaptığımız hatalar da öyle hayati hatalar değil. Bir insanı bir yalana hapsetmek onun hayatından çalmak demektir. Öncelikle üslubunu düzeltmen tavsiye ediyorum. Kendim sana anlatmamı istersen her zaman için insanlara saygılı yardımsever ve içten bir olmuşumdur. Empati konusunda geldiğimizde ise benim kadar empati yapabilen bir insan olduğunu düşünmüyorum her türlü haksızlığa rağmen karşımdaki insanların haklı sebepleri olabileceğini düşünmüşümdür. Bazı hataların affı yoktur ne demek istediğimi anlamanı istemem zira yaşaması oldukça güç. Ayrıca yaptığın yorumdaki konuşmaya baktığımda kendinle çeliştiğini görebiliyorum. Çünkü gerçekten bu kadar düşünceli bir insan olsam bu tarzda bir üslup kullanmazsın.
- +1 yıl
Üslubum herkese karşı aynı değil böylesine karşı tarafı üzme çabası olan insanlara karşı biraz sert çıkışıyorum yapım böyle 😊 empati kurabiliyorsun madem bunları yapmayı düşünmezsin bile 😏 hadi bye 😆😆
Soran+1 yılSende karakterin kadarsin işte.
- +1 yıl
Luk et dı tabeleae 😆
Sen bir kadınsın gururlu ol güçlü bir duruş sergile onu en çok darmadağın edecek şey şudur ona hesap sorma sessiz bir şekilde hayatından çık onunla ilgili ne şarkı ne bir söz paylaş hiç hayatına girmemiş gibi davran en azından ona böyle göster bak nasıl pişman oluyor
53 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde davranınca her erkek darmadağın olur mu? Ben bilmeden böyle davrandımda :)
- +1 yıl
Bak mugii arkadaşımızda doğru söylemiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılsorunu görünce içim parçalandı ben de aldatıldım allahıma havale ettim şu an sevgilisiyle mutlular ama umrumda bile değil sahte mutlulukları Allah var zaman var ilahi adalet var yaşattığını yaşamadan kimse ölmez
utanmadan özledim diye mesaj atması cabasıydı 10 gün önce mesaj aldım cevap vermedim beni aldattı ve utanmadan özledim dedi evet sevgilisi de onu aldatır haberi bile olmaz ne hali varsa görsün umrumda değiller
şu an dünyalar tatlısı bir sevgilim var çook şükür beni o kadar çok seviyor ki allahıma şükürler olsun çok mutluyum ben de onu çok seviyorum çok iyi bir insan evlenilecek bir insan tam da dünyanın en mutlu kızı gibi hissettirecek mükemmel bir erkek
allahım inşallah sana da bu kadar iyi bir aşk eş nasip eylesin canım benim hep mutlu olursun her şey güzel olur senin için umarım :)23 Yorumla- +1 yıl
Çok sevindim senin adına mutluluklar dilerim
Soran+1 yılSenin adına çok sevindim umarım ilişkiniz evlilik ile taçlanır umarım doğru adamdır yorumun için de ayrıca teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@selanikli @soran
Cok tesekkur ederim kizlar insallah 🙏🏻
Insallah siz de benim gibi mutlu olursunuz 🙏🏻
+1 yılOnsuz mutlu ve güçlü kalabildiğini görmek, bir başkasıyla olmana gerek yok, kendi başına mutlu ve güçlü olman ona ihtiyacın olmadığı ve onun seni dağıtan değil kaybeden olduğu izlenimini daha iyi verir
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum onu kıskandırmak için birisi ile yalandan beraber olamam. Yorum için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bu en basit soru.. herkes bilir.. ama intikam icin degmez.. ve yakismaz..
11 Yorumla
Soran+1 yılİntikam asla.. karma var ama değil mi?
+1 yılkadın çok severken kadına yanlış yapmış bir adam; kadın ona güvenmeyi ve inanmayı bırakıyorsa pişman olur. sırf adamın yanlışı yüzünden vazgeçmek zorunda bırakılmıştır çünkü kadın. ve inancını, umudunu kırdığı için vazgeçer kadın. Adam kadını bir başka gökyüzünde kahkaha attgnı gorurse asıl işte o zaman pişman olur.
20 YorumlaOnun susması. Hiç birşey söylememesi. Kızmaması bile beni darmadağın etti. Çünkü biliyordum kadın sustuysa onda bitmişsindir. Beni
Bitirdiğini farkettiğim o an dı işte. Ama bu haksız veya haklı olduğum anlamınada gelmedi. Sadece cidden üzdü. Boyutu farklı yere taşımıştı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılAynı şekilde karşılık vermek aynı zihniyete sahip olmaktır intikam nispet yapmak ta yine sana zarar varlığını görmezden gel öldürmüş ol gitsin ses verme yüz verme kendini bakışlarını gizle yeter ona birde gerçek bir ilişkin oldu mu bak gerçek diyorum yani amaç onu kıskandırmak falan filan olmayacak hiç aklının ucundan geçmeyek bu güzel ilişki toprak atar üstüne toprak 😁
10 Yorumla onu unutman ve hayatına kaldığın yerden devam etmen. Çünkü kötülük yaparsan daha fazla soğur saygısı biter. Arayıp sorsan üstüne düşsen yine aynısı olur. Ama ıssız adamdaki gibi hayatına kaldığın yerden devam eder birdaha aramaz sormazsan içinde bir yerlerde eksik şeyler kalır ve er ya da geç pişman olur. Her mutsuzluğunda aklına gelirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=NRdrPMjXF0s
şarkıda diyor ki ailemiz dağıldı mutluyduk umutluyduk
ailemiz koparıldı bir dayanağımız söküldü senle daha güçlü sensiz daha güçsüz
her insanı aile bağları ya da aile bağı duydugu kişiler harap edebilir...10 Yorumla
+1 yılduruma göre ve yanlışa gore değişir basit birşey ise konuşarak çizilir illa intikam veya pişman olmasını isteyerek birşey olmaya bilir bu soru ucu çok açık her yere çekilen bilir ama en iyisi konuşmak karşına alıp gözlerinin içine bakarak onu çok sevdiğini ve kırıldığını soylemek
12 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla diyorum konuştum bunları faydasız. Ziyan etti.
- +1 yıl
ozaman yoluna bakacaksın ugrasmayacaksin çünkü böyle insanlar için uğraşmaya kendini parçalamaya deymez
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Benim başıma da geldi, hiç kötülüğüm yokken bana en büyük kötülüğü yaptı.. Onan enkaz altında gibiydim de şimdi alıştım gibi yapacak bir şey yok... Onu pişman etmekle mi geçireceksin zamanını, Allah'a zamana bırak boşver... Eden elbet bir gün bulur...
Bir gün elbet pişman olurlar da iş işten çoktan geçmiş olur... :)20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılToplum içinde ses çıkaramayacağı birisi tarafından aşağılanmak, her şeyi atlatır ama o anki çaresiz güçsüzlüğü çok koyar ona.
Amcamdan onlarca kişinin içinden yediğim feci dayak ve benim ses çıkarmadan öylece bana attığı dayağa izin vermem falan, asla unutamam, çok gururum incindi.21 Yorumla- +1 yıl
Buna benzer bir vaka da askerde başımdan geçti. Çarşı izninde intikamımı aldım ama 😈
+1 yılOnu tamamen silip ve hiç karşılaşmaman pişmsn ederse eder. Onub haricinde yapacağın hiç birşey onu pişman etmez. Hatta senin onu hala sevdiğini bile düşünür.
11 Yorumla
Soran+1 yılGörmezden gelmek yani. Yorum için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Intikam iyi birsey degil kendini durdurabilyiorsan durdur senin de canin aciyabilir yok hayir illaki bedelini ödeyecek dersin bendensin bana sorarsan herkes her yapitinin bedelini ödemeli önüne arkadan bakmadan intikam alacaksan al tabi unutma acirsan acinacak hale düsersin. Initkam alacaksan cesaretli olmalisin kendinden de ödün verbilmesin güclü olmalisin
13 Yorumla- +1 yıl
müthiş bir yorum
- +1 yıl
neden sadece biz bana özel kismindayiz
+1 yılBaşka birisini çok sevdiğini görmek de onu darmadağın edebilir;her anlamda insanların gözünde ondan üstün biriyle birlikte olduğunu görmek de;tek başına, güçlü, havalı ve olduğun gibi, samimi, doğru bir kadın olduğunu, insanlarda hayranlık uyandırdığını ama ulaşılması zor olduğunu görmek de darmadağın edebilir. Çok farklı değişkenler var aslında bu konuda. O yüzden de her erkek için farklı cevaplanabilir bu soru.
-Gecen bol olsun.-10 Yorumlaihanet etmemelisin. ucuz insanlardan farkın kalmaz. onsuz da olabileceğini göster ama tabi gözüne sokarak değil sendwn haber almasına izin verme mesela. her zaman mutlu ol. iyilikten iyi olan şeylerden vazgeçme bu en büyük ceza olucaktır ona. senin gibi bir insano kaybettiği için pişman olucaktır
10 Yorumla
+1 yılOnunla evlen
Yemeğiyle elbisesiyle evinde ilgilen onınla kankan gibi ilgilen Ama kocan olarak çok sevdiğini söyle sana sarılmasına müsade et ara sıra da sen sarıl ama hiç içten olmadığını ona belli ET
Yatak odasında isteğin olsa bile belli etme Hep ondan sev***me isteği gelmesini bekle sen sakın böyle bir şey isteme o istediğinde de her zaman kabul etme kabul ettiğinde de kendine hakim ol ve 5 dakikadan uzun olmasına müsade etme
Romantizmi erotizmi saçma gör Cinsellik hakkında konuşmasına müsade etme bunların düzeltilmesi için girişimde bulunursa da sağlık problemlerine bağla
Bak benim gibi darmadağın oluyor mu olmuyor mu10 YorumlaTabiki sevdiği kızı başksıyla görmek darmadağın eder. Ben mesela hoşlandığım kızı başkasıyla örmüştüm zamanında bayağı bir üzülmüştüm mallık gerçide insan dayanamıyor işte. Ama yinede sizi çok seven biri bir kere hata yaptı diye onu üzmeyi cezanlandırmayı doğru bulmuyorum sevmese hadi neyse. Mutluluklar.
10 Yorumla
+1 yılkötülüğe kötülükle karşılık verirsek sen zararlı çıkarsın. Allaha havale et boşver. Eğer birşey yapmadan duramam dersen de ona en büyük kötülük onu yarı yolda bırakmak, kendine alıştırıp bir anda çekip gitmek olur. Ihanet kötülük değildir ona. Eğer ihanetten korksaydı zaten sana yanlış yapmazdı.
20 Yorumlakiskandirirsan nefret etmesini saglarsin sadece arkandan konusur sagda solda ici acir belki ama iyi bir dusunce değil . bence onemseme ve o defteri kapat. onemseme sadece konusman gerekirsede onemsemeden salla gitsin kesinlikle koyar
20 Yorumla
+1 yılöncelikle merhaba darmadağın aslında kelimeden ibaret değildir hani bir ailede cok sevilen biri vefat eder ve uzun yıllar sonra hatırası gelir sarılır o tebessüm eden odanın duvarına aşk sadece bir erkeği ya da bayanı sevmek değildir ki sevgi kavramı insanı eğitir veya eritir. Kısaca siz yaşatmış olduğunuz anıları hatırlamak istemeden hatırlaması erkeği hem kızdırıp hem üzecektir ki birde yaşanılan ilişkide kelime ifade anlam yükü yoktur herşey sarılıp sevgini belirtmektedir anne evlat sevgisi misali şefkat içeren bir ilişki yaşadıysan bu ilk madde geçerlidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu öyle zor cevaplanır ki.. Çünkü kişilğe, kişinin hayat görüşüne ve kültürüne göre değişir duyduğu veya duyacağı , acı, pişmanlık veya vurdum duymazlık..
32 Yorumla
+1 yılesas kizin defalarca yapmis oldu ihanet ve sanki zevk almiscasina aciklamasi derimden uzer ve herkezin aradigi bir insan vardir. bulur ve iste bu der bay bayan farketmez herkez icin gecerlidir. sonra o gidiyor ya. iste o yikar sonra yeni biri onunla kurulacak yeni seyler falan aslinda erkek tarafi hicbir zaman zamanı gecirmek istemez ardigini bulduysa olducu bitticidir...
00 Yorumlabaska birisiyle evlenmek bir erkegi en cok bu pisman eder geride dönemez ben mesela 1 senelik sevgiliydik ve beni istemedigini syledi snra cekti gtti ben cok yakardim onaa gel yapma bni birakirsan evlenirim diye dönmedi ve dedigimi yaptim kuzenime sylemis cok pismanim keske yapmasaydim diye hergunde karisilasiyoruz bana oyle bakiyo ki gözleri keske yapmasaydim diyor gbi
00 Yorumla
+1 yılAldatmak affedilemez bir şey valla erkek arkadaşım gelsin beni aldatsın onu maffederim insanlar artık aşk ilişkilerini çok sıradan sanıyor her gün sevgili Değiştiriyor bu devirdeki insanlara güven olmaz ne yazık ki beraber olacağın kişiyi seçerken seviyor ya da sevmiyor olsan bile önceliği karakter Olmalı çünkü karaktersiz biri olunca mutlaka sonunda bir pslik yapıp ne yazık ki aldatabiliyorlar senin adına üzüldüm umarım bunu atlatırsın
10 Yorumla
+1 yılgerçekten silmek hiç olmamış gibi davranmak ismini bile hatırlamamak sallamamak... insana en çok bu koyar.
30 Yorumlasenin mutluluğun pisman eder kaybettiklerini fark eder zamanla sen mutlu ol onun pismanligi ona kalsın icini kemirsin boşver
30 Yorumla
+1 yılilk başta çok mutludur aklına gelmez belki hatta ne yaptığının farkına bile varmayabilir ama zaman geçtikten sonra yaşattığı şeylerden dolayı pişman olabilir sonuçta kalbini kırdığı ve üzdüğü bir kişi var
10 Yorumlabenden intikam almaya çalışması beni rahatsız etmez, çünkü aklında bir şekilde olduğunu gösterir , temiz bir sayfa açıp hayatına devam etmen işte bu beni çok bozar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılumursamamazlık en güzel ceza. Susmak verilmesi gereken en büyük cevap.. Kısacası hiç bişey yapmana gerek yok
20 Yorumla
+1 yılBir erkeği ne darmadağın eder biliyor musun? Umursanmamak. Hiçbirşey olmamış gibi hayata devam etmek mutlu kareler paylaşmak. Ona sitem, özlem vs gönderiler yapmaya dahi layık görmemek bir erkeği mahveder.
20 Yorumla
+1 yılSevdikleri tarafından yalnız bırakıldığında sizi hatırlar, pişman olur. Keşke der. Keşke yanımda olsaydı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şey darmadağın edemez bence erkekler kızlara göre biraz duygusuz
Sadece anne babasının ölmesi yapar buda senin elinde olmadığına göre yokmuş gibi davranıp yoluna bak derim510 Yorumla- +1 yıl
her erkekte duygusuz deyildir bence ben gibi...
- +1 yıl
O kadar emin olma !
Cevap sahibi+1 yılEn azından benim bildiğim kişi böyleydi
Ayrıca erkekler duygusuz demedim kızlara göre dedim okuduysan- +1 yıl
valla doğru söze ne denir obur bayanlar kızınca hemen başka bir erkeğin kucağına atliyolar ee o lar da aldatinca onu da darmadağın edexem diye hoooppp başka bir erkeğin yatağına haa bu arada size noluyor bir hesap edin bayanlar en akıllıca si bu arkadaşımızın fikri çok takmayin erkek horoz a benzer çöplük eselemeyi sever sanki b.. k bulacak
Cevap sahibi+1 yılValla benim gördümde seviyorum ölüyorum derken ayrılığın ertesi günü instagramdaki tüm orası burası açık karıları beğenip başka bir kızla fotoğraf atıyo
Cevap sahibi+1 yılErkek kız değil birazda insana bağlı bir şey bu ama genel olarak diyorum yani ÇOĞUNLUK anlamayan arkadaşlar için büyük yazdım erkekler daha kolay siliyo kızlara göre
Cevap sahibi+1 yılGömerken başında kara kara düşünüp şimdi kim bana bakıcak kiminle evlenicem hikayesi diyosun 🙄😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkeği en çok sevdiği kadının kendisi dışında başka bir erkeğin sevdiği kızın dudaklarını ıslatmasi darmaduman eder, tutamadığı eli başkasının tutması yıkar, uzun uzun seyredemedigi gözleri başkasının seyretmesi yaralar, sevdiği kızla hayal ettiğini başka biriyle hayalini yaşıyor olması ağzına sıçar off şöyle bir düşündüm de büyük hatalar yapmamak gerek
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAleykümselam bir daha olmasın 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer birlikteyseniz koşulsuz affın ve dimdik duruşun. Bu asil davranışın altında eminim ezilecektir. Ayrıysanız da başkalarına koşmak gibi şeyler yapma ki sevginin büyük olduğunu hemen unutup atacak kadar aciz olmadığını ama hatasından dolayı onu da kolay yoldan tekrar hayatına almayacağını anlasın
00 Yorumla
+1 yılGenellikle intikam, aldatılma duygusu mahveder onları. Hiçbir erkek kendine yediremez bunu ancak bunun sonu da dizilerdeki gibi olmuyor pek ne yazık ki.😁
30 Yorumla
+1 yılOnu umursamamak onun egosu için büyük kayıp olacaktir...
30 YorumlaBir erkeği ne darmadağın eder biliyor musun? Toz konduramadığı insanların yanlış yapması, gerekirse sevdiği insan olsun.
Yalan söylüyorsa zaten vardır bir karın ağrısı.10 YorumlaValla yanlış yapmış bir erkeği ne dağıtır bilmiyorum ama o kız uğruna defalarca savaşmış yanlışlarını görmezden gelmiş kendi sınırlarını bile aşmış bir erkeği başka hiçbirşey o kadar dağıtamaz. (Tecrübeyle sabit)
10 Yorumlakizin onu engellemesi gormezden gelmesi tabikide seviyosa
20 Yorumlabana yanlış mı yaptı? aldattı mı? asla konuşmasına fırsat vermeden gözlerinin içine bakar ve ona sırtımı dönerim... bidaha gözlerime bakamayacaksın der gibi... Ve zaten en zoruda gözlerine bakıp kafanı çevirmek zorunda olmaktır...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. www.kizlarsoruyor.com/.../q6001728-bir-erkek-nasil-delirtilir
Yukarıdaki sorunun cevabı, tamda bu soru😊😀00 Yorumla
+1 yılErkeklerin %95 e yakın kısmı gerçek olarak ve yürekten sevmez sever gibi görünür cinsel menfaatleri için bunları hiç bir şey darmadağın etmez geri kalan % 5e varan kişileri ise sonucu ayrılığa dayalı her şey darmadağın eder yıkar gider pert eder
00 Yorumla
+1 yılbenim bir hikayem var sevgilim beni sevmedigini söyledi bense onu hep seviceyimi söyledim. sonra bu baskasini buldu ayrildi ve en sonunda ayayima geldi itiraf eti o andan itibaren avcumun icindeydi biraz bende onu üzdüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Sevmeyen birisine hiç birşey yapamazsın. Tek yapabileceğin şey, kendini değiştirmek ve bu değişimle onu şaşkına çevirmek. baska hiç birşey yapamazsın
30 YorumlaSevdigi kadın tarafından hayal kırıklığına ugramak.. Çünkü o erkek o kadını deli gibi sevmiştir herkesi karşına almıştır ama kadın adamı bırakıp gitmiştir.
10 Yorumla
+1 yılbir erkeği yıkmak istiyorum taktik verin diyosun yani çakal:))
galiba cevap şu. hiç takmamak yokmuşcasına hatta hiç var olmamışcasına yaşamak.
berbat bir histir. kanımca.10 YorumlaÖzellikle bayan arkadaşlar erkekler duygusuzdur yazmış yalan yaşadığımız toplum gereği erkeklerin üzerinde gerek maddi gerek manevi çok fazla yük var bu nedenden ötürüdürki yaşını almış bir erkek eğer Tükiyede ki durumdan bahsediyorum zaten bir kaç kere darmadağın olmuştur zaten bu nedenden dolayı dagilsa bile kolay toparlar neyin dagitacagina gelirsek plotonik bir sevgi en çok bana gore tabi
Bu arada biraz sacmaladim affola benim gorusum bu sekilde10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğin durum bile pişman olması için yeterlidir. Ancak boğucu bir ilişki sunmuşsan ve karşındaki bunalmışsa asla bitmesine pişman olmaz ve hatalı olup olmaması da önemsizdir.
11 Yorumla Umursamaman bence onu darmadağın eder çünkü herkes önemsendiğini hissetmek ister, sen onu eskiden severken ve ilgilenirken birden takmamaya başlaman çok koyar, eksikliğini hisseder.
10 Yorumla
+1 yılbana da aynısı oldu eğer onu kiskandirmak için başka erkeklerle gözükür ya da eğlenme dozunu haddinden fazla asarsan pişman olmaz kıskanmaz da soğur. ama sessiz kalıp 1 hafta bişey paylaşma sonra yavaş yavaş fotoğraflar at gülümse falan sanki hiç bunlar olmamış mutluymus gibi ol ona en büyük pismanlik bu olucaktir
10 YorumlaBana yanlış yapana
Neden yaptın demem
Sessızlıgımı seçerdim
Hayat devam edıyor
Onsuz daha çokkkk
Mutlu olabılecegım
İçin elımden gelenını
Yapardım Bır sayfayı
Karalayıp Yenı sayfadan başlayabılırsın onemlı olan kendıne güvenmek 😊20 Yorumla
+1 yılsen çok severken sana yanlış yapmış bir erkek varsa zaten yapacağın hiç bişey onun umrunda olmaz darmadağın olmaz yani
20 Yorumla
+1 yılTaktik verenin tahtasini mikerim beyler.
Bu taktikler dönüp dolaşıp bize girer.23 Yorumla
Soran+1 yılSiz sevdiğinize karşı dürüst ve sadık olduğunuz sürece hatun kişi bu taktikleri kullanmaz zaten ihtiyaç duymaz. Saygılarımla.
- +1 yıl
Dürüst olamıyoruz. Illaki yalan da oluyor. o yüzden taktige gerek yok.
Sizde farkli değilsiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama bence pek bir oyle bir olasilik yok adldatilmak uzer de zaten adam seni birakmis artik onu aldatamicagin icin o adama hic bisi yapamazsin
00 Yorumla Zayıf noktasından vurmak mesela bir erkekle gezmeni mi istemiyordu boy boy foto at mesela gece dışarı çıkmana mı sinir oluyo çık gece ve bir şekilde onun bundan haberi olsun
00 Yorumla
+1 yılsevdigini soyleyip sevmemesi baska erkeklerle. sarmas dolas dolasmasi. bulusmaya gelicem diyip gelmemesi ve 5 dk sonra. baska. bir erkekle gormk sence nasil bir duygu
00 YorumlaSorunun sorulma amacını anlayamadım ama cevap veriyim. Aldatılmak darmadağın eder.
...
...
...
Ve elektrik faturalarını ödememesi. Teşekkürler Alo18603 YorumlaAldatılması. Güclü bir karakteri varsa zorda olsa kendi içinde gömer , eğer zayıf bir karakteri varsa cinayete kadar gidebilir. Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin
00 Yorumla- Devamını Gör (485)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat