Gördüğü anda kafasında bir statüye koyarlarmış bu evleneceğim insan veya …. şeklinde doğru mu? Bir de evleneceğiniz insana karşı nasıl davranıyorsunuz?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gördüğü anda kafasında bir statüye koyarlarmış bu evleneceğim insan veya …. şeklinde doğru mu? Bir de evleneceğiniz insana karşı nasıl davranıyorsunuz?
Çoğu erkek önce uyum bakar: kafa, tavır, rahatlık. “Evleneceğim kişi” diye net etiket sonradan oluşur.
Davranış da genelde başta daha temkinli olur, zamanla ciddiyet artar ya da azalır.
Karakter olarak aşırı uyumluyuz mesela ama ya ilerde sıkılır bırakırsa düşüncesi geliyor :/
Bu lafın yarısı doğru, yarısı şehir efsanesi gibi bence 😂 Bazı erkekler ilk gördüğü anda “bu evlenilir” diye kafasında etiketliyor, bazıları içinse zamanla o ışık yanıyor. Yani tek bakışta kader olayı herkeste geçerli değil bence 💫
Evleneceğini düşündüğün insana davranış zaten kendini belli ediyor; daha özenli, daha saygılı, daha planlı oluyorsun, gelecek cümlelerin çoğunda “biz” geçmeye başlıyor 😌 Peki sen biriyle konuşurken “bu çocukla evlenirim” hissini yaşadığın oldu mu, nasıl anlamıştın? 💭💕
Cevap
11Cevap
Evleneceğim insana gerçek somutt yatırım yaparım ilgi sevgi maddi manevi ama ciddi düşünmüyorsam ağır kaynak harcamam tasarruf modunu açarım merkeze alınmazz
Erkek arkadaşım da böyle ilgili maddi olarak harcama yapınca ben kızıyorum biraz erkekler sevdiğine yaparmış da arkadaşlarım da diyor yatırım yapmazsa sıkılır izin ver diyor ama kıyamıyorum ben 🥲
Stratejik hata yapıyorsun bencee şu an ki ilişkinde kaynak harcayan o sen değilsin ama bunun karşılığını sende ilgi sevgi olarak bir şekilde veriyorsundurr vermezsen zaten sürdürülebilir olmaz eğer sende onu seviyorsan devam et iş ciddiye gidiyorsa yok sevmiyorsan senin kaybın olmaz oda yatırımı kesecektirr zatenn
Ya ben söyledim kıyamıyorum demiştim oysaki maddi açıdan da iyi durumu neyin şefkati bendeki ben de onu anlamıyorum 😓
Màllık iştee duygusal düşünüyorsunn mantık odaklıı değill sürekli böyle iyimser gidersenn onun gözünde zaten bu pekte bir şey demiyor konumuna düşersinn sen kimseyi sömürmüyorsun hak olanı alıyorsunn ama sen kötülük yapıyormuşum modunda olursan böyle olurr onu sevmek mi istiyorsun aldığı şeylere laf etmeyi bırak mutlu olduğunu dile getirr neden aldın diye (sorgulama)
İşte hayallerimdeki kadın
Aynen kşrrsa vur geç değilse evlen
Bana kimse söylemedi bunu
Ah be
Bilir bilmesine de evlenebilir mi o muamma
Kafamda var sadece belli şeyler
Alakası yok
Nerden bilcez
Yok öyle bir şey
Evet bilir.
Bilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?