Erkek opustugu kızla evlenir mi?

Yaklaşık 2 yıldır bir çocukla tanışıyorum. Ona o zamanlar çok kötü davrandım, ayrıldık barıştık ama bir türlü düzenli sevgili gibi olamadık. Sonra bana “seninle evlenmeyi düşünüyordum” dedi. Ben de “o zaman ciddi olduğunu göster” dedim. Fakat yine aramızda sorunlar çıktı ve görüşmedik.

O süreçte hem benim hem de onun evlilik görüşmeleri oldu ama ben kimseyi kabul etmedim, sadece onu düşündüm. Ben inançlı bir kızım, Allah inancım var ama maalesef birkaç kez öpüşme, ufak dokunuşlar oldu. Hislerime engel olamadım. İleriye hiç gitmedik, kıyafetimi çıkarmadım zaten.

Benim isteğim en fazla 3 görüşmede İslami kurallara uygun bir evlilik yapmak. Allah biliyor, niyetim bu. Ama çocuk istemiyorum. Hislerime engel olamıyorum, sonra pişman olup Allah’a karşı suçlu hissettiğim için ona patlıyorum.

Bir yandan “haramla helal olur mu?” diye düşünüyorum. Off… Keşke bir daha hiç öpüşmesem, böyle temas olmasa. Zaten asla ileri gitmem ama bir daha öptüğünde tepkisiz kalırım diye kendime güvenmiyorum. Ama merak ediyorum, bir erkek böyle bir kızla evlenir mi? Belki de bu yüzden hemen evlilik için adım atmıyor.

Araya çok mesafe girdiği için de kalbim ilk zamanki gibi kıpırdamıyor, ama yine de onun yanında kendimi güvende hissettim.

Ne olacak bilmiyorum, bana akıl verin lütfen.

Erkek opustugu kızla evlenir mi?