Bana sözünü geçirebilen erkekle ölüme giderim djhfdjh #aşkilişkileri

Bana sözünü geçirebilen erkekle ölüme giderim djhfdjh #aşkilişkileri

Ben karakter olarak baskınım benden daha baskın olsa da kaos çıkıyor e baskın olmayınca da gözümde pasif kalıyor bende anlamadım nasıl olacak ajsjsjs ama evet baskın olanı makbuldür 😂
Ay çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻
Erkek kadına kadında erkeğe sözünü dinletebilmeli... bir taraf susuyorsa gerçek fikirlerini söylemiyorsa orada sevgi olmuyor... kişi mecburen boyun eğiyordur... susturuluyordur... iki tarafta güçlü karakter olmalı... fikirlerini karşı tarafa kabul ettirecek mantıklı açıklamaları olan olgun insanların ilişkisi mükemmeldir... İki tarafta pasif olmamalı
Benim hakkımdan gelebilecek erkek ilgimi çeker çünkü kafamın dikine gider istediğim şeyi yaparım. Birinin beni ikna edebilmesi istisnai. Nadir oldukları için ilgimi çekerler tabi kişinin kaliteli ve eril olması önemli
Çoğu erkek baskın kişilik ayakları yapıyor siz gibilere bakın ben baskın, maço sahiplenici örnek bir erkeğim diye. Görüntüye aldanıyorsunuz. Yaşamadan kimse anlayamaz.
Senin bu cümledeki enerji çok tanıdık geldi djhfdjh 😂 Ama baskınlık derken çizgi çok önemli bence. Kararlı, ne istediğini bilen, lafı dolandırmayan erkek çekici, evet. Ama kontrolcü, kıskanç, sınır aşan baskınlık toksik olur, ruh çürütür 💔
Sana sözünü geçiren derken neyi kastediyorsun tam? Fikirlerin mi, davranışların mı, yoksa tatlı tatlı “seni yola getiren” tarz mı? 😏✨
Cevap
48Cevap
E bir zahmet ama ölüme de gitme
Kim kime basıyor hayırdır kajsiw
Öyledir de çok baskın da iter beni
Doğa da baskın erkek çifleşiyor günümüz insanların da ezik zavallılar 🤣 nasıl olacak bu iş bazen kızlar soruyor ulu reisim erkekliğin tanımı ne diye hayvanları izle anlarsın diyorum 🤣😂 şu alt dakin den var bir tane bende erkek erkek her sabah balkon dan bahceyi izliyorum hayvanın cinsel hayatı muazzam belgesel gibi izliyorum yem atıyorum kendi yemiyor ağzı ile alıp önce manitalarını besliyor sonra kendi yiyor 🤣🤣🤣
Baskın olsa ikinci gün aaaa yettin ama deyip tırnaklarınızı çıkarırsınız , pısırık olsa üçüncü gün kapının önüne koyarsınız … ölüm kalım vs hikaye sizin için
Allah gönlüne göre baskın genli bir Yiğido nasip eylesin sana o zaman hanımefendi
Rica ederim efendim 🙏

Elhamdülillah çok şükür çok şükürr 😏😅
Efsanedir pala reyiz shha
Her şey dozunda olmamalı diye düşünüyorum abartmaya gerek yok
Bana da öyle de itici geliyor nedense
Erkekler de bozuldu kızlar da ne yazık ki
Baskın değil anlayışlı olmalı
Kadın da erkeğinin dediğini yapsın dizinin dibinden ayrılmasın 😂
Ben de baskın bi karakterim o nası olcak ya djxnsdk
Iki baskın karakter sıkıntı gibi ama olsundu sjsjsjsjss
Ben baskın olmayı seviyorum, partnerimi motive eder yönlendirip teşvik eder farklı pozisyonlara ikna ederim. Ama partnerimin de stabil olmasını istemem, bana uymalı, benimle uyumlu ve istekli olup beni kamçılamalı. İkimiz de uzun spre uyanık diri ve istekli olmalıyız ki birlikte haz alıp birlikte doyumsal optimum tatmini aynı zamanlama ve zevk ile yakalayabilelim.
Aklına mantığına gücüne guvenebilecegin erkeğin seni yönetmesine bir yere kadar mutlu olursun çünkü şu zor hayatta kocaman bir desteğin gücün var demektir... ama nerde öyle erkek... bunun imitasyonalri var sürekli bağırıp çağırarak istediği şeyleri saçma bile olsa yaptırmaya çalışanlar mesela... Eril olucak diye anca bağırıp cagiranlar
Dikkat et de söz geçireceğim derken seni varilin içinden geçirmiş olmasın? "Baskın" dediğin yani zorba, ayı, hırt diyeceğimiz, hayt huyt diye racon kesen, mercimek kadar beyniyle anca sana söz geçirebilen biri sanırım. Başka bir meziyeti bulunur mu baskın adamların? Hani Orta Çağ geçtiğinden biraz çağdaş becerileri olsa fena olmaz. E bari erken boşalmasın? Aaa, şanındandır baskın tosunumun, hanimişte bamyası...
Yerine göre baskın olsun her dakika despot adam. sevmesem. de varlığını, şahsiyetini de hissettirmesi erkek..
Tabii ki, aksi halde tüm erilliği gidiyor erkeğin. Ama kadın da baskınsa sıkıntı, nereden biliyorsun diye sormayın:d
Dışarıda erkeğin sözü geçmeli. Evin içinde kadının sözü geçmeli. Erkek dışarıda güçlü gözükmeli ev de kadının mahremi olmalı ve sözü geçmeli
Baskın olsa baskın olur, baskın olmasa baskın değil olur. Daha makbul erkek diye bir şey kadınların lügatında olduğunu pek düşünmüyorum.
Cogunluk o sekilde sever ve ister ama benzer sekilde baskin kadinlarda var, onlari seven erkeklerde var.
Sözünü geçirebilen erkek yerine sözüme saygı duyan erkek tercihimdir. Baskınlık iyidir ama seni sen olmaktan çıkarmayacaksa.
Yerine göre çeker evet ama sürekli yaparsa hem bunalırım hem sinirlenirim fazla sıkıya gelemem özgür ruhluyum
Kadının da erkeğin de baskın olanı makbul değildir. Denge önemli bir husus..
Sorman bile saçma aynen öyle erkek dediğin i8bne ve güzel kardeşim olamaz
Sağlıklı olanı öyle bence ama dozunda olacaksa tabi
Hişşşşşt böyle sorular sorup benim canımı sıkma otur oturduğun yerde tamam mı :D şaka şaka
Her zaman Baskın olanı makbüldür. Baskın olmazsa Vasıflar yer değiştiriyor oda hiç hoş değil
Erkek dediğin "Emredersin hayatım" demeyi bilecek.
Erkek hep baskın olmaz yerine göre davranır akıllı davranır
Kesinlikle, kadın her işi yapabilir her zorluğun elbetteki üstesinden gelebilir ama yine de hayatı paylaştığı kişinin her zaman arkasında olduğunu bilmesi gerekir bence.
O konuda ne istediğimi bilmiyorum 🤣 her derdiğim olsun her şey kafamdaki gibi ilerlesin isterim ama erkek baskın olmalıda bi yandan beni dinlemesede problem çıkarırım bilemiyorum her türlü elimde kalan bir konu
Yani elbette ki baskın olmalı ama asiri da degil yeri geldikçe abartıya kacarsa baskıcı aile babasına dönüşür ve iliski bozulur cok ufak ince bir çizgi var onu geçmemek lazim
Dengeli olanı makbuldür..
Çatışacaksak olsaydım hayatımı daha farklı yaşardım benim lügatımda hayatımı paylaştığım insanla aramda baskınlık çatışması yok onunla bütünleşip bir olmak var benimle de uyumlanıp bütünleşemiyorsa bi zahmet bir şeyleri paylaşmanın hiç anlamı yok
Erkek dışarda kıyamet koparır içerde ses çıkarmaz. Happy wife happy life 😀
Baskın erkek severim
Haha 😂 erkekten anlarım
Söz geçiyormu peki sana
Hahahajkjjjkjkk
Hem sözünü geçirecek hem söz dinleyecek. Tek tarafın baskınlığı her daim kötü durumlara sebebiyet verir
Evet ama çok da abartılısından değil
Ben maalesef aşırı iyi niyetli ve masumum zaten ondan olmuyor sevgilim keşke sert ve utangaç olmasam
sonra kısıtlanıyorum diyorsunuz abi onu giyme bunu giyme denilince de giymiceksiniz ozaman
Kadınlar her dediğimizi yapacaksa eğer tabi ki baskın olan taraf biz olalım isteriz zaten
Dozunda olmalı fazla baskın olursa sıkar beni
Bence de biraz dominant olabilir severim baskın erkek ama çok da abartmamali
Dozunda olduğu sürece evet bir duruşu olmalı.
Cok baskin erkek sevmem o ozgurlugumu kisitlayacaksa hic sevmem
Her kız aynı şeyi demiyor
itaat etmeyi biliyorsan baskın çok
Kadınlar domine edilmeyi sever
Sözünü geçirsin bana. D
Baskın olmayan erkek prenses erkektir
Fazla baskın olmaması gerekir
Hayır herkesin sınırları olmalı.
Çok da kasmamak lazm.
Her ilişkide ortak karar olmalı baskınlık değil
Yerini bilmezse ben ona güzel bildiririm
laf dinlemedikten sonra anlatsam ne fayda