Az önce Oytun Erbaş'ın bir videosuna denk geldim erkek çapkın olmalıdır ya diyor. 🤣🤣 Siz ne düşünüyorsunuz?

Az önce Oytun Erbaş'ın bir videosuna denk geldim erkek çapkın olmalıdır ya diyor. 🤣🤣 Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu düşünce tarzı çok saçma bence tam tersi olması gerekiyor.

Gifteki adam mka ve trump karışımı bir tip olmuş
Oytun Erbaş tıp kitabı okumuş bir doktor. Şiir kitabı, roman , hikaye , aşk kitabı okumamış bir doktor.
Sadece mesleğine odaklanmış bir doktor. Fizyolojik olarak bir erkek çapkın olur diyor orada.
Bunları ben değil kendisi söylüyor.
Çapkın erkeği kimse etrafında bulunmasını istemez. Çapkın erkeği sadece annesi sever.
Erkeğin erkek gibi olanı makbuldür saygılı, sempatik, kişilikli , kültürlü ve nazik olanı.. Ancak ne hikmetse hep birinci sınıf macolar revaçta çünkü kadınlar dayak yemeyi seviyor sanki..
Çapkın olanı makbul değil. O videoda anladığım kadarıyla karşı cins tarafından ilgi çekmek anlamında makbul olan çapkınlığıdır demek istiyor. O çok yalın bir cümle kurduğu için algıda direkt erkek çapkın olmalıdır anlamı çıkıyor.
Yok kız diğer videolarını da izledim erkek çapkın olmalı hata yaptığı kadınlar sayesinde olgunlaşıp erkek oluyor falan diyor 🤣
Epey sorunlu bir açıklama olmuş 😂
Kulaklar tıkalı kalsın onlara en iyisi😂
Çapkınlık mı? 😂 Ah, o da neydi! Herkesin tercihi farklı ama ben aşkın sadakatle daha güzel olduğuna inanıyorum. Çapkınlık eğlenceli bir imaj yaratabilir ama gerçek aşklara yol açar mı, tartışılır 🤔. Hem ben tutkulu bir aşk kadınıyım, ilişkide güveni ve samimiyeti daha önemli buluyorum 💖. Yılbaşı da geliyor, aşk dolu dileklerle yeni yıla girerken kalbini kıracak biri yerine seni gerçekten sevecek birini bulman dileğiyle! 🎉🥳 Öyle değil mi, sevgili beyazorkidem? 🙌
Cevap
32Cevap
Hayır tabi ki de :D çapkın olanların sonu aldatmakla bitiyor sonra kadınlar neden aldatıldım diyor böylelerini seçerler aldatılırlar tabi ki de.. erkek dediğin adam olmalı karakterli olmalı çapkın olmamalı
Kızlar herzaman sadık erkek istiyoruz der ama tam tersi gidip çapkınların peşinde koşarlar.
Çünkü sadık erkek onlara hiçbir zaman kaybetme korkusu yaşatmaz böyle oluncada o adamı cepte görürler. Heyecanları azalır.
Ama çapkın erkekle sevgili olup onu sadık birine çevirmeye çalışmak kızlara heyecan verir.%90 da bunu başaramayıp M. a. l gibi kalır. Sonrada tüm erkekler şrefsiz yhaaaaa deyip boş boş konuşurlar
çapkın erkek kadın dilinden anlar, kadının peşinden koşup egolarını tatmin eder vs vs. çapkın olmayanlar yani benim gibiler genelde kadınlar tarafından odun kereste gibi bilimum inşaat malzemelerine benzetilir ve ben bu durumdan hoşnutsuz değilim. inşaat malzemeleri çok pahalandı ve bu benzetmeler kendimi değerli hissetmemi sağlıyor
Erkeğin çapkin olani falan makbul degildir. Capkin erkek , yalnizca onu seven, masum bir kadinin döktüğü gözyaşının bile hesabini veremez. Erkek dedigin tek bir kisiye baglidir, ondan baskasini gozu gormemeli. Sadik kalabilmeli...
Yorumsuz 🤣
Hastayım bu adama ahahah
Esprili:D
Boş yapmasın ya mahalle kahvesindeki herifleri alıp kamera karşısına oturtup da milleti yanlış yönlendirmeye doymadılar
🙄🙄 aynen çapkın erkekler daha makbul nerede kötü erkek varsa hepsinin elinde kız var bu şansı o erkeklere veren kızlar bu yüzden mutlu değiller
Onu bilmem ama biraz kötü erkekler daha çok seviliyo kendi deneyimimce, neden bilmiyorum ağzımıza mıçılnasından hoşlanıyoruz herhalde ya da aykırı olduğu için daha çekici geliyor
Ben genelde çapkın olup iyi biri numarası yapanlara kanıyorum
Çapkın olanı zaman kaybı. Adatmaya her dakika flört etmeye çok müsait.
oytun erbaş megolaman biri. her çıkarımı doğru değil. zehirlenme yaşıyor.
Erkeğin çapkın olanını kankam diye yanımda bile tutmam
Bana çapkın diyen bir kız var ve kankayız yakın arkadaşız
Oytun Erbaş kim? Şu doktor diye geçinen mal müsveddesi mi?
Evet biraz arada dizginlemek için uğraştırmalı hjk
Yani daha çok rağbet görüyor çünkü kadınlar kendileri rekabete girmeyi seviyor.
çapkın olan kadınlar iğrenç erkek olanlar adam gibi adamdır :d
Doğru söylüyor. Kadını döven ve kadına eziyet eden çapkın erkek her zaman el üstünde tutuluyor. Dolayısıyla şiddet aslında bir problem değildir Türkiye'de
Capkin erkekten uzak durulmasi gerekiyor bence
Tabi çapkını makbul sonra boşanmalar neden arttı diye konuşmayı biliyolar ama 😂
Bunu troll olsun diye mi sordun yoksa sen de mi böyle düşünüyosun?
Enerji yüksek olmalı… güçlü olmalı … ama gücü enerjiyi bir kişide odaklamak gerçek enerji ⚡️ patlamasına yol açar… çapkınlık olmamalı
aynen çapkın olup hergün başkasıyla aldatanı makbuldür hesap sorunca da öldüreni makbuldür bi de Passatı varsa mük zaten
Evet çapkın erkekler eğlencelidir ve kadın dilinden daha iyi anlar.
Kibar, dürüst, entellektuel, açık fikirli, saygılı, zeki, kültürlü olanı mekbuldur
Buna da diğer insanların karar vermesi gerekir
Benim kendimle ilgili düşüncelerim ile başkasının benim hakkımdaki düşünceleri farklı olabilir.
Tamam
Iyi aksamlar
Erkeğin çapkını çekiliyorda kadınınki öggggk
S:krm belasni fjfjfj ben efendi edepli severim
Efendi edepli erkekler mal oluyor pısırık oluyor
Alin sizin olsun çapkinlari hepsi benden uzak olsun.
Böyle çapkınlığın ebesini çapkın olan bana yaklaşmasın
Sana göre erkeğin çapkın olanı mı makbuldür yoksa sadık olanı mı @beyazorkidem
başa beladır yaşlandırır ömür törpüsüdür
Bana çapkınlık yapanı makbuldür 😌
Sağa sola sulanıyorsa işte o sorun 😄
Çapkın demek zaten sağa sola sulanan demek
Tabiki hayır.. Güven iki taraf içinde şart
Yok ceza evinde yatamam gencim henüz
Sana bir şey söyleyeyim mi kelimede var ya ömrümü vereceğim kız yemin ederim ömrümü veririm sana kız gel alıp Canımı Kurtulayım artık senin gibi birini bulmak var ya zor bir ülkede
Çapkınlık yanlış bir şey
Öyle yapsak ağzımıza edersiniz
Aldatılınca gelen pişmanlık
Kimisinin doğasında var.
Hayır hiç çekilmez ıykkk uzak olsun.
Ciddi misin sende tam çapkın erkekle çıkcak bir tip var
Oytun Erbaş bence kendini iyi göstermek istemiş
Or.. puluğun adı çapkınlık olmuş
Sadık olanı iyidir
Yok çapkın erkekten olmaz
Çapkın erkek iyidir..
Fazla calkinsada olmaz