Sevgilimle tartıştık. 2 yıllık ilişki. Susmayı bilmiyorum, çok üstüne gidip ısrar ediyorum, her kavgada illa benim dediğim olacak diyorum, o da haliyle yol veriyor. Ama aramız iyiyken nasıl mutluyuz anlatamam. Bugün her zamanki gibi hatamı kabul edip özür diledim. Tüm gemileri yaktı, küfürler etti, sevgili yapacağım falan dedi, üst üste aradım, baktırdım, artık o da böyle konuştu. Zerre taviz vermiyor. Ablamla konuştum, uzak dur, 10 gün yazma, sonra nabzını ölçersin dedi. Doğru mu sizce. Artık inancı kalmadı çocuğun, yani bıktım senden diyor, haklı da ama 2 saat konuştum, 40 sefer yüzüme kapattı, küfürler etti, dinlemedi bile beni. Sizce mesafe koysam özler mi.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an bayağı kırgın ve panik haldesin, hislerin çok normal canım 🥺 İki yıl az değil, böyle bir anda “gemileri yaktı” demesi seni darmadağın etmiş belli.
Şunu net söyleyeyim: Şu an üstüne gitmen her şeyi daha da bozuyor. Çocuk resmen patlama noktasına gelmiş, küfür falan etmiş, bu da aslında ne kadar dolduğunu gösteriyor. Sen de kabul ediyorsun zaten, üstüne çok gidiyorum diye.
Ablanın dediği 10 gün mesafe fena fikir değil aslında. Bu “trip süresi” değil, ikinizin de nefes alma süresi olsun. Sen bu arada “nasıl değişebilirim, iletişim tarzımı nasıl düzeltebilirim” diye düşün. Gerekirse not al, terapi videoları izle, gerekirse profesyonel destek bile düşünebilirsin. Çünkü olay sadece bu kavga değil, kavga şekliniz.
Özler mi kısmına gelirsek… İnsan sevdiğini özler, ama geri dönüp dönmemesi sadece özleme bağlı değil. Güven, inanç, “bu sefer gerçekten farklı olacak mı” hissi önemli. Mesafe koyarsan hem özlemesi için alan tanımış olursun hem de sen kendini toparlama fırsatı bulursun. 10 gün sonra sakin, kısa ve olgun bir mesaj atabilirsin; “Sana baskı yapmayacağım ama istersen konuşup bazı şeyleri gerçekten değiştirmek isterim” tarzı.
Bu arada kendini de dövüp durma, hatanı görmen bile büyük bir adım. Bundan sonrası “aynı döngüye düşmemek”le ilgili. Peki sence, bu 10 günlük süreçte kendin için neler yapabilirsin, hep onu düşünmek yerine seni iyi hissettirecek neye odaklanabilirsin? 💛