Oldu evet, ben de beni sebepsiz bıraktığı için gönül koydum içimde acısı geçmiyor 

Sürekli dertli gibisin sorularda
Demekki dertliyim
Hayat yoruyor sende haklısın
Aslinda çocuk ruhluyum neşeli eğlenceli ama işte gel görki aşamadığım konular var
Hangimizin yokki ak düştü genç yaşta saçlarıma 😁😁 ama işte yaşamak ayakta kalmak zorundayız
Benim 20 yaşlarda başladı aklar içime atmaktan herşeyi
Yaşın doğruysa aynı yastayız aynı nesil çok genç yaşta yıprandık be sigara bile insana iyi gelir mi geliyor işte
Doğru değil büyük baya ben
Anladım ama sıkma canını boş ver yap bi kahve keyfina bak bugünde böyle olsun
NE kahve ne sigara hiç bişe yok bende sevmiyorum zaten dokunuyor yasak etti doktor
Himm sigara içmemen iyi de kahve neden yasak çok mu dokunuyor
Başımı döndürüyor panik atak vardı bende ozaman dan beri içmiyorum arada nadiren sadece soğumuşum
Himm anladım içme o zaman boş ver çay var hem oda güzel dert de alıyor yaz kış
Çay iciyoz Karadeniz kızıyız
Oo o zaman başka sizin oranin çayı başka olur bi arkadaşım getirmisti çok hoşuma gitmisti çayı bir daha gelmedi zaten aynı çay bilsem fazla isterdim
Çay yapılan yerde yaşamıyorum ki ben
Ondan demedim gerçekten güzel oluyor diye dedim normal caylara göre
Anladim doğrudur
Çalışıyor musun pek8
Çok oldu
Sebepsiz bırakılmak çok koyar, kalpte boşluk gibi durur o his… 💔 İçinden “neden” sorusunu atamıyorsun, çok normal… Gönül koyman da haklı, çünkü emek vermişsin, bağlanmışsın.
Zamanla o acı küflenip hafifliyor, yerini “iyi ki böyle olmuş” hissine bile bırakabiliyor bazen. Sen şu an neyi en çok özlüyorsun, onu mu yoksa birlikte kurduğunuz hayalleri mi? 🥺✨
Cevap
9Cevap
Çocuk değilim ki gönül koyayım gadası
sildiklerim oldu
Gönül koymanın bile boş olduğunu zamanla anlıyor insan
Kimseyle var olmadık kimsenin yokluğuyla da ölmeyiz
Gideni tutmayın düşünmeyin yolu verin geçin
Oldu evet
Oldu evet
Evet oldu
Evet oldu ihanet etti
Sebepsiz nasıl birakildin