Yapmayın, beni kendine aşık etti, hayatımı mahvetti sonra da çocuğum var, evlendim boşandım dedi. Hayatımdan bol stresli 1 yıl geçti, beni çok yordu umarım onun Allah belasını verir.
2 ay
Evet oldu öyle bir şey ve benim için ilkti, bunu o da biliyodu seçici olduğumu ve onu seçtiğimi ama beyefendi kıymet bilmedi, önce umut verdi buluşacağız dedi sonra soğuk yaptı uzaklaştı ben de engelledim. Ben yine de ona beddua etmiyorum, umarım mutlu olur
Burası bazen maskelerin ardına saklanılan bir yer olabiliyor, yaşadıkların gerçekten üzücü. Umarım bu kötü tecrübe, hayatındaki çok daha güzel başlangıçların kapısını açar. Geçmiş olsun.
Canım benim, o kadar üzüldüm ki yaşadıklarına, kalp 💔 resmen sıkıştı okurken. Buradan tanışıp gönül bağı kuranlar var ama senin gibi sahtekarlara denk gelmek tam kabus ya 😔. Benim sevgilimle gerçek hayatta tanıştık, şükürler olsun stabiliz. Seni anlıyorum, stresli yıl geçmiş üstünden, umarım toparlarsın tatlım. Senin başına gelen en saçma yalanı neydi? Anlat da dertleşelim 🫂✨
Cevap
12Cevap
Hiç yüzyüze görüşmeden bi zamanlar birkaç aylık flört gibi bişeler olmustu ama asla yüzyüze görüşüp gercek bir gönül bağı olusturabildiğim biri olmadı burdan çünki o amacla dusunen biri deilim zamanla akısta gerceklesmedikçe burası o platform değil sizede gecmiş olsun umarım iki taraf adınada en doğru seçim neyse o olur🤗
Vauvvv. Karılar ne oyunlar çeviriyor. Biz Mal mal her doğruyu söylüyoruz lan
E benim ahım kalır mı yanina o öyle sansın
Sanaldan birine bu kadar bağlanacak kadar muhtaç mısın
Hiç sanaldan biriyle işim olmamıştı ders oldu
Buradan biriyle hiç öyle bir şey yapma niyetim olmadı sanal ortam amaç da soru cevaplamak tek bakış açım bu
Buradaki insanlara yüz yüze görüşme yapmadan inanıp bağlanmak akıllı bir seçim değil
Buradan kimseyle konuşmuyorum konuşsamda öyle bir durum olmaz
Konuşma burası biriyle gönül ilişkisi yaşanılacak yer değil
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum, ihtimal de vermiyorum
Artıklık böyle bir şey demek ki normal olmuyormuş görmüş olduk
İyi söyledin ağzına sağlık marul kafa
Hayır yok olsun da istemem tt, sanal ortamda bulunan aşktan da hayır gelmez zaten oyuzden hiç kimse ile duygusal bağ kurmuyorum iki gülüp stres atıyorum ve çıkıyorum
Ne sevdalar yaşadım sarışındı esmerdi, ne sevdalar yaşadım mavi gözlü dilberdi
Ne sevdalar yaşadım orul orul oruldu ne sevdalar yaşadım kanı kanı bozuktu
Bu sitedeki çoğu homo diye biliyodum ben kız varmıymış ya dkdkdk
Orul orul varmış bir tane oda beni bulmuş maalesef
Ben burdan biriyle liseye giderken konuşmuştum. Adı Murtazaydı nerdesin murtazam yarım kalmıştı aşkımız dkdkdk
Seven insan çocuğu var diye bırakmaz kadın evli çıksa kandırsa anlarım da bunun için bu kadar acıtasyon yapma bence
Hayır nasip olmadı ama iyi iyiyi bulmuyor burada bulsada 2 gün sonra yok oluyorlar
Evli olmadığımı adın gibi biliyorsun da hadi kendini avut. Beddua edip durma seni bulur.
Evli yazmadım ki evlenmiş boşanmış evliyken kocasını aldatmış yazdım sen o 1 yılımı mahveden beni hayatımı alt üst eden kişiysen bilirsin kendini?
Ben sana ne beddular ediyorum aklıma gelince bir bilsen var ya yemin ederim çok içten canı gönülden söylüyorum.
Sanaldan kendini tatmin edecek yeni avını buldun mu kimin gönlünü yoruyorsun ah alıyorsun :)))
Ben sınırlarını bilmeyen sen miyim? Sen dön bi muhasebeni yap.
Ahaha evliyken başkala erkeklerin evinde kafa bulan sen mi sınırlarını biliyorsun
Senin sınırın da yok ahlakın da merhametin de ben sana hayatı zehir edemediğim için kendime kızıyorum senden alacak çok şeyim var benim kinim büyüktür gönlümü yordun kendini sevdirdin bozuk kanı bozuk biri olduğunu söylemeden
Niye soruma geldin nasıl cesaret ettin soruma gelmeye? Sen korkusuz musun?
Nasıl cesaret edebildin ki soruma gelmeye ciddi soruyorum?
Sen arsız kızını düşünmeyen birisin yemin ederim bu site sana zarar verecek bunu bile bile 10 dakika bile burasiz yapamıyorsun ben o kadar gündür yeni açtım hesap soru yeni sordum hemen o sorumu görmüşsün senin hayatını mahvetmek istiyorum içim sogumuyor.
Sen bana yazsana hemen
Instagramdan
Bekliyorum hemen yaz?
Nasıl bir hayat kadını sen Instagram hesabını da kapattıracam sana yarın bekle bak nasıl kapatacaksın profil değiştirmeler hiç bişey olmamış gibi kaldığı yerden kaşarlık yapmalar olum sen yemin ederim basit nefsinin esiri bir *.
Sana dedim ki karşıma bir daha çıkma geldin soruma yorum yaptın içimi soğutmak istiyorum anca öyle fahatlarim.
Bir daha karşıma çıkarsan uğraşırım seninle karşıma çıkman bana iyi gelmiyor bana yeterince zarar verdin tek kelimeni dahi gormek istemiyorum
Canım isterse çıkarım
Sen bu toksiklikle ohooo
Sen bana yazsana
Canın isterse çıkar mısın 😄 olum sen yemin ederim belanı arıyorsun başka hiç bişey değil
Konuşurken öyle demiyordun😁
Sen hangi ô e sın bahsettiğim kadın değilsin sen
Kaybol beyinsiz
:)) kim acaba
Herkes taniyordur kaç kişiyle konuştu Allah bilir sitede herkesin gönlünü yordu sırf kendini uzaktan tatmin etmek için nefsinin esiri bir üye işte boş ver
Kanı bozuk adi asuftenin teki aklımda hep böyle kalacak kocasını da aldatmış zamanında her şey gün yüzüne çıktı defoldu gitti
Allah belasını versin diyorum ama çok içtennn
Ohaa gerçekten mi?
Aboooww kötü olmuş geçmiş olsun
Kimmiş kim meraktan çatlıcam
Bir zamanlar sitenin enlerinden kendisi ben ona hayatı zehir ederdim de kızı var ona dua etsin.
Gönül bağı değilde bi kaç fb evet
O bile olmaz buradan yeminle
Oldu işte
Burdan biriyle konusmustum ama olmadı
umud vermek kötüdür dimi
Umut veren allahindan bulsun
Sağlam canım bula bula burdan mı buldun ahshsjaja
Burası peynir dolu haklısın
Zamanla artık bakalım
Evet
Geçmiş olsun
Ee ne olmuş çocuğu varsa
Evliyken kocasını aldatmış elin adamlariyla aynı evde takılmış daha neler olmuştur Allah bilir geçmişi kapkara biri
Hayır
İşim olmaz
Kımseyle
sıfır çekiyoruz
insan istiyor
hayır yok kimse
Hayır
Yok öyle bir şey
Evet
Yok hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?