Arkadaşlar bi arkadaş ortamım var. Ben 27 yaşındayım Mehmet 43 yaşında ve bi de benim flört ettiğim ve çok hoşlandığım kişi olan Burak var diğerleri önemli değil. Mehmet aslında abi dediğim biriydi ama sonra bana farklı davranmaya başladı. Ben de hissedip bana farklı davrandığını hissediyorum ama abim yaşındasın yan yana olmaya bile utanırım benden kaç yaş büyük adamla dedim. O da evet senden hoşlanıyorum direkt sevgili olmak istiyorum dedi. Ben de hani iyisin hoşsun yakışıklısın falan ama istemiyorum yaşlarımız yakın olsa direkt ilişkiye başlamazdım ama şans verebilirdim ama olmaz dedim yani. Ama aynı ortamdayız vs bi şekilde konuşuluyor ediliyor ilgi de gösteriyordu. Ben de hani abiden başka şekilde düşünemiyorum seni eskisi gibi olabilir miyiz lütfen dedim tamam dedi. Ama tek bi şey istiyorum o da hayatına biri girerse birinden hoşlanacak olursan bilmek istiyorum dedi. Bunu neden dedi bilmiyorum ama muhtemelen olursa uzak durmak içindi. Sonra ben Burak'tan çok hoşlanmaya başladım ve ona yaklaştım flört etmeye başladık birkaç gündür de deli gibi konuşuyoruz. Ama Mehmet abiyle bu süreçte hiç konuşmadık sadece Mehmet'ten hoşlandığımı konuştuğumuzu söyledim. Söylediğim günden beridir de yazmadı. Burak'la Mehmet abi konuşuyor mu bilmiyorum ama Burak da Mehmet abiden bahsediyor yazıyor ama sanırım Mehmet abi cevap vermiyormuş bu ara ortamdan da uzaklaştı. Burak'tan aşırı hoşlanıyorum henüz yeni olsa da ikimiz de artık ciddi ilişki kafasındayız anlaşırsak. Napıcam söylicem söyleyemiyorum da Burak'a. Mehmet abi de söylemiyor söyleyebileceğini zannetmiyorum da. Napıcam Mehmet abi yavaş yavaş uzaklaşır da konu kapanır mı onu da bilmiyorum ama bir nevi ortam benim yüzümden bozuldu gibi. Burak'ın Mehmet abiden haberi olsa bana karşı da yaklaşmazdı onu da biliyorum ama yani napıcam bilmiyorum. Burak da senden tek beklentim sadakat ve yalan olmaması diyor. Böyle dedikçe daha bi vicdanım sızlıyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer