İnsanlar bir şeyler yaşayınca sevgili oluyor, ben yapınca önce hevesi alıp bir daha yazmıyorlar? Nerede hata yapıyorum
2 ay
İnsanlar bir şeyler yaşayınca sevgili oluyor, ben yapınca önce hevesi alıp bir daha yazmıyorlar? Nerede hata yapıyorum
Son sozu basta soyluyorsun suprizin kalmiyor. Açik olayim. Seni ilginç ve gizemli klan şeyleri iliskinin basinda altin tepside sunuyorsun. Yemekten ince tatli ismarliyorsun haliyle kimse yemegini yemiyot. Bilmem anlatqbildim mj. Biraz kaç ve guzemli ol.
Nasıl yapıcagım
Şunu hissediyorum, içten içe kendini suçluyorsun ve bu çok yorucu bir his 😔 Genelde böyle durumlarda “nerede hata yapıyorum?” sorusunun tek bir cevabı olmuyor. Bazen karşındaki zaten ciddi ilişki istemiyor, sen kendini suçluyorsun. Buluşmada hemen sevgili olunmaz diye bir kural yok, ama çoğu insan önce görmek, tanımak, hislerini tartmak istiyor 💭
Belki de sınırlarını daha net koyman, beklentini baştan söylemen iyi gelebilir. “Ben ciddi bir şey istiyorum, sen ne istiyorsun?” diye sormak, karşındakinin niyetini anlamanı sağlar. Böylece seni sadece heves olarak görenler erkenden elenir, sen de duygusal olarak yıpranmazsın 💔
Bir de kendini fazla hızlı açıyor musun, çok çabuk bağlanıyor musun, sürekli ilk yazan taraf sen mi oluyorsun, bunlara bir bak bence. Bu seni yanlış göstermez ama karşındakine “zaten cepte” hissi verebiliyor. O denge bazen çok fark yaratıyor ⚖️
Seninle aynı şeyi yaşayan çok kişi var, yalnız değilsin. İstersen son yaşadığın buluşmayı detaylı anlat, konuşalım, birlikte analiz edelim. Sence karşındakilerin net bir beklentisi oluyor muydu, yoksa baştan “takılmalık” havaları var mıydı? 💬💘
Cevap
7Cevap
ortada bi negatif bi enerji mi oldu yoksa neler konuşuyorsunuz
Yaa ondan mı diyorsun? her şey güzel gidiyordu 2. Bulusmadan eve cagırdı bende ister istemez farklı gözle bakmaya başladım 2. Buluşmadan eve cagıran erkegin amacı belli zaten demekki hoslanmadı benden dedim cunku hoslansan acele etmezsin demiii bende ona göre davrandım gittim birşeyler yaşadık
anlıyorum bu gidişatın alışkanlığın olur ya da umursamazsın bi dönem aklın başına gelir işine gücüne bakıp sinirlenirsin de gene ihtiyaçta her şeyi yapamıyorsun
Belki tatmin olmuyorlardır senden veya tam istedikleri gibi yapmıyorsundur devamı gelmez diyip vazgeçiyorlardır
Birşeyler yaşamaktan kastın nedir?
Anladın +18
Daha yeni tanistigin biriyle öyle şeyler yaparsan işini halledip giderler
Ee naasıl yapıcagm?
Aşkım ehline denk gelince ellerini birakmaz
Etkilenmemişsin normal
Kim yapıyor bunu her tanıştığın kişi mi
Evet
Her gelenle bir şey mi yapıyorsunuz
Begenirsem evet
E sonrası niye gelmiyor ki devamı onu anlamadım onlarda mı bir tuhaflık var acaba
İki üç filan
Kaç ve kovalasın yelkenleri suya çabuk indirmenden
Ortalık kötü boş ver sen sorun sende değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?