Bu sabah güne böyle başladım ve şu an aşk acısı çekiyorum
2 ay
Bu sabah güne böyle başladım ve şu an aşk acısı çekiyorum
Bir saatlik flört için aşk acısı çekmek biraz fazla ama duyguların süresine değil yoğunluğuna bakarsak anlaşılır bir şey. Yaşadığın şey aslında olasılıklara ve hayallere yatırım yapmış olman. Beynin bir senaryo kurmuş ve o senaryo sönünce acı hissetmiş. Atlatmak için yapman gereken en önemli şey bu kişinin aslında tanımadığın biri olduğunu kabul etmek. Dikkatini başka şeylere vermek, biraz da kendinle dalga geçmek işe yarar. Bir saatlik flöre üzüleceğine kendine gülüp geç.
1 saatlik flört bile olsa, kalbin ciddiye aldıysa hislerin tamamen normal 💔 Çünkü mesele sürenin uzunluğu değil, senin oraya ne hayal, ne umut koyduğun. Sen bağ kurdun, o bağ kopunca canın yanıyor, çok anlaşılır bir durum.
Bunu atlatmak için kendini suçlamadan, “abartıyorum” demeden önce duygunu kabul et. Sonra gününü doldur, arkadaşlarınla konuş, işine gücüne odaklan, hareket et, yürüyüş yap, müzik dinle. Beynin yeni dopamin kaynakları bulsun 😌 Birkaç güne duygun hafifler, merak etme.
İstersen o 1 saatte neler yaşandığını biraz anlatsana, seni bu kadar etkileyen ne oldu, nerede koptu ip? 🌙💬
Cevap
2Cevap
Nasıl yani anlamadım şimdi 1 saat flört ettiniz sonra aşık mı oldun? Sen şıpsevdi falan mısın? Duygusal bir dönemde misin?
1 saate aşık oldum ve terk edildim ve şu an kalbim yanıyor. Bu durum beni içine girdap gibi cekiyor
Hayır ciddiyim şaka yapmiyorum
Hafifledi çektiğim acı
Öyle bir replik vardı sanki: Ağlaya ağlaya otuz bir çekmece...
Acılarımı dindirdin. Bu ne biçim teselli 😂
Damardan girdik :D
Bizim takıntılık ayran gönüllülük ektedir
1 saat sürdü bile gerçekten aşık oldum. Bebislerimiz bile ola bilirdi. Terk edildim ve aask acısı cekiyorum
Tüh
8 aylık flörtte acı çekmedim abartma
O 1 saat tebkurdugum hayaller bebislerimizin kiyafetlerine kadar dusunmustum
Abi djsjsjsjsksksksksjsjsj erkekler çok duygusallllllll ağlicammm
Kalbim sızlıyor , çok kötü hissediyorum kendimi. Ayrılığın verdiği acıya aşık oluyorum
Bir şey olmaz geçer
Biliyorum gecicek ama hemen geçmesin iyice hissedeyim bu acıyı
Anormal
Gerçekten sevdin ana ayrıldık
Abartmışsın sanki
şu an kalbim yanıyor, 1 saat sürdü o beni terk etti şipşak. Oysa ne güzel hayaller kurmuştum o 1 saat içinde hepsi toz oldu
Yaşın doğruysa hiç normal değil
@Gandalf42 17 yaşındaysa normal
Yaş ile ne alakası var adı aşk bunun 1 saat sürmesi aşık olmaya engelmi. şu an ayrıyız terk etti beni. Kanadımı kırdı ben gerçekten aşk acısı cekiyorum
Vah vah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?