İlişkilerde yaşanan tartışmalar, genel olarak maddiyatla çözülebilir mi? Aşkın ilacı, ilişkiyi kurtarmanın yolu para mıdır? Mesela bir hediye ve özürle hallolur mu her şey?
Başlığa göre değil de onun altında yaptığın açıklamaya göre yorumlayacağım. Önce tartışmaya gelelim. Kadın gerçekten de haklı olduğu bir konuda tartışıyor olabilir o zaman bu sorunu çözersiniz olur biter. Fakat çok önemli olmayan bir sorunu gerekmediği kadar büyütüyorsa burada bir sıkıntı var. Bir kadını en çok sorunlara yaklaşım şeklinden tanırsın. Acaba sorunlara karşı çözümcül bir şekilde mi yaklaşıyor yoksa sorunu büyütecek şekilde mi? Eğer bir soruna onu büyütecek şekilde yaklaşıyorsa ya sana olan arzusu önemli oranda azalmış ya da bitmiş o da bunu bu şekilde ortaya koyuyor. Böyle bir durumda para bu sorunu çözmez sadece sağlandığı sürece aranızdaki ilişkiyi arzu olmadan sürdürür ve bunun karşılığında sahte bir arzuyla cinsellik ya da ilgi alırsınız sağlamadığınız sürece onu da alamazsınız. Yani artık aranızdaki ilişki sessiz bir pazarlıkla al-ver olayına dönüşür. Sonuç olarak kadın ona sağladığınız avantajlardan dolayı sizinle arzu olmadan seviştiği için veya size sahte bir ilgi gösterdiği için bir süre sonra kendini suçlu hissedecek ve bunu daha fazla sürdüremeyecek. Eğer kadın gerçekten senden kaynaklanan büyük bir sorundan ya da bitmek bilmeyen sorunlarından dolayı haklı olarak tartışıyorsa çiçek veya hediye ile bu sorun çözülebilir. Fakat başta da dediğim gibi ortada bir sorun olmadığı halde tartışma çıkarıyorsa ya da küçük bir sorunu büyütüyorsa sizin suçlu olmadığınız halde çamsakızı çoban armağanı hediyeleriniz bu sorunu çözmez ve sizi daha da küçültür maddiyat ise sahte bir arzuyla bir yere kadar sürdürür.
Yanlış önerme, aşkın ve çoğu şeyin ilacı sevgidir. Dipte olan kadınları yüzeye çıkaran çocuk sevgisini gördüm, mal mal dolaşan adamları insana çeviren kadınlar.. ulan sebzeyi bile seviyorsan güvece çevirebiliyorsun. insana armağan.. kıymet bilene. Para diyen varsa da, sevmeyi ve sevgiyi bilmiyordur.
İşin içine evi idame ettirmeye çalışmak, çaba göstermek girerse orada aşk olabilir ama paranın değeri ve statüye takıntı varsa orada aşk değil menfaat vardır.
Para araçtır amaç değil hayatta öte yandan rahatı yerinde olduğu için aldatılmayı önemsemeyen pahalı hedıyelerle gözleri boyanan insanları hayatım boyunca anlayamayacgım
Aşkın ilacı kesinlikle para değil, en fazla ağrı kesici etkisi yapar diyelim 😅 Para rahatlık sağlar, sorunları büyütmemeye yardım eder, o kadar. Tartışmanın kökü güvensizlik, saygısızlık, iletişimsizlikse; en pahalı hediyeyle bile sadece üstünü örtmüş olursun 🎁🩹 Hediye+özür güzeldir ama yanında samimi iletişim, sorumluluk ve davranış değişimi yoksa ilişki yine patlar. Sence şu ana kadar yaşadığın tartışmalarda asıl problem neydi? 💬❤️
Benim param olsaydı benim de bir kız arkadaşım olurdu benim de bir eşim olurdu Ben de bir tane dokunabilirdim bir kadını gördüğüm zaman böyle hasretli dolup Ağlama hissi gelmezdi kadın İstediğim zaman teklif edebilirdim şu resimdeki gibi bir kadına sahip olabilirdim İntiharı düşünmezdim yalnızlığı düşünmezdim her şeyi bırakıp 35 yaşına kadar bir kızla beraber olup kadının nerede nesi varsa öğrenirdim o kadar hasretim ki ne anlar Sen boş ver be doktor versin
Anlayış sevgi vicdan dege r verme kadının bir yeri incilse onu suçlamak yerine içinin gitmesi üzülmek o kötüyken onu iyi etmek için cabalamak para gelir de giderde çok şey yapmamak lazim
İlaç demeyelim ancak takviye kuvveti paradır. Maalesef bu dönemde bir yaşam savaşı vermek basit değil ve bu psikolojiden tutun libidoya kadar her şeyi etkiliyor. Bu da aşkın yaşanmasına olumsuz etkiler gösteriyor. Çok para olmasa da düzenli bir akar gerekiyor aşkı da yaşayabilmek için
Yakisiklilikdir, boydur posdur:) ve bu öyle bişey ki milyonlarca paran olsa bile hall edemezsin:) yani trilyoner de olsan 180likk bir cüceysen 197lik bir adama dönüşemezsin:)
Ne kadar iletişim olursa olsun Güven olsa olsun bazı olursa olsun hiçbir kadın parası belki yüzüne bakmaz para tanrıdır yani tanrıdır bir kadın için böyle ya da ben görmedim