İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilmiyorum bir kere kız cafe dudağım da öpmüştü yanak dan öpücem diye aşırı temas bağımlısı bir kız arkadaş vardı 160 boyların da kızı görsen tek elim ile kaldırıyorum peluş ayıcık gibi 🙄 temas bağımlısı sürekli bir dokunma elleme çabası çözemedim garip fazla temas sevmem ben bu her yerime dokunuyordu sevgilim de değildi neden bunu yapıyorlar aşırı merak etmiştim 🙄 genel olarak erkekler fazla ilgi sevmez köpek muamelesi görmek daha çok hoşuna gider 😂
Sürekli seninle ilgilenen sevgili ilk başta tatlı geliyor ama doz kaçınca bunaltabiliyor 🙃 Sürekli temas, sürekli yazma, her dakika ilgi bekleme bir yerden sonra boğucu oluyor bence. Dengeli olunca iyi, abartı olunca toksikleşiyor 🧃 Ben ankette kötü derdim galiba. Sen şu an böyle biriyle mi birliktesin, yoksa olsam nasıl olurdu diye mi düşünüyorsun? 💭💕
Cevap
29Cevap
Severim güzel
Ben de temas bağımlısıyım bir zararını görmedim 🤭🤭 karşı tarafa biraz zararı olabilir belki hoyrat sevmek sıkıntı
Çok mıç mıç yorar. Toptan alımlardan yanayım. Özel bir gece, bir tatil, bir jest... Genel iyilik hali yeterlidir.
Sevmem!! dozunda olmalı... bizim ailede böyle biri var sülük gibi yapışıyor... sinir oluyorum... azar azar göster ki kıymetin olsun
Ne kadar güzel bir his olurdu, severim temasıda temas edilmesinide, zaten seven insan sevdiğine dokunur.
Ben çok severimde herkes aynı olmayabilir ya 😀 Bende de temas bağımlılığı var
İlgi her zaman iyidir. Bu tarz da uyumun göstergesi olduğundan olumlu bakarım.
sürekli benle ilgilenmesi iyi ama temas sevmem.
temassız sevgi gösterisiz olmaz sana dokunmak ister sevdiğn sende ona bu normal olan
Yüz yüze olacaksak çok isterim, sanal olacaksa istemem
teması olmıyan sevgiliyi eşi zaten boşarım ayrılırım... Napıcam o kadını gitsin benden uzak dursun...
yani sarılmadan öpmeden koklamadan aşkmı olur
Yani teyze 20-30 arası aslında asıl temas önemli. Fakat senin yaşında da sarılmak öpüşmek önemli zaten malum şey kalkmıyabilir. öpüşme dokunmayla iadre etmek lazım o yaşlarda tabi.
İlgilenen temas bağımlısı sevgili. Başıma taç, ömre eş edilir. Zaaf olur, kıyameti bi dokunmasıyla durdurur. Nimettir baş üstünde tutulur.
aksini yaparsa temasdan kaçınıyorsa zaten beni sevmiyordur kadını erkeği farketmeksizin seven dokunur sarılır sarım sarım sarılır öper koklar nokta
@mtsuzkadın azınlıksın, kendini iyi koru 😀
azınlıklmıyım o yüzden mi her köşede millet mırç mırç saçmaladın sanırım :)
@mtsuzkadın mırç mırç dediklerinin ben sevgiden değil fizyolojik dürtülerden olduğunu düşünüyorum. Temas bağımlısı mırç mırç olmaz çünkü.
flörtte normal bazı temaslar hi ç temassız flört olayı olmaz tanışma olayı olmaz nokta
@mtsuzkadın yahu olur da sağda solda olmaz işte aynı düşünüp nasıl farklı konuşuyoruz fkslfmd
olur öyle anlaşmazlıklar sorun değil yazı dili bu :) yani sağda solda değil tabiki gizli yer mi yok öhh
@mtsuzkadın hay alnını öpeyim demek istediğim buydu sağda solda gördüklerin genelde ergenlik hormonlarının esiri oluyor 😀😀
Biz de sürekli bir temas halindeyiz. Birine dokunmak iyi hissettiriyorsa sevin kardeşim.
Yere ve duruma göre değişir. İyi de olabilir kötü de.
Böylesi sevilir
Ayyy çok güzel olurdu, umarım bir gün onunla böyle olmak dileğiyle
Kiminle kız 😏
Seni hiç ilgilendirmez
Pek de atardı zilli
.. atarlı *...
Gizli üye, cevabımı kaldırırmısın lütfen
Başımızın tacı tabi ki
Öyle bir eşim olsun isterim.
Doğru mu yaş
Evet.
Evlenip ayrıldın mı henüz evlenmedin mi hiç
Hiç evlenmedim.
Hım anladım
Kimsin sen
Neden ki?
Ney neden
Her şeyin fazlası kötü.
Sarılıp okşamadan aşk mı olur be
Sevgilim değil de eş iyi
Öyle bir şey yok 😁
Ay hiç sevmem aman aman
İyi ama çok olursa sıkar
Fazlası sıkar bir süre sonra.
Sapıklıgın adı da temas bagımlısı olmus
En sevdiğim
Süper bir tane istiyorum ondan
Yok sağ ol canım almayayim
Çok iyi, harikadır.
Severim güzel kıymetlim olur
Vıcık vıcık ilişki sadece yatakta olmalı
Temas severim bir kadın eli değmeli bana
iilgi bogarda temasa lafım yok amaa
Bayılırım asla sıkılmam
İyi ya
Temas seviyorum
Hoşuma gider.
Gayet iyi
Seviyorsun yani
Öyle olmazsa sıkıntı
hiç dokunmadığım birini neyini seveyim illaki öpeceğim koklaycağım sarılcağım bunun kabahati yok
Severiz
Nerde...
Çok iyi
İyi olur
Bence gayet güzel bişey
Keşke olsa...
Sevmem
Berbat insan biraz yalniz kalmali
Dünyada cenneti yaşatır
Süper
Temas azdırır ama
Süper olur