Önce konuşarak çözmeyi denerim, eğer olmuyorsa, konuşamıyorsak mesafe koyarım.

Önce konuşarak çözmeyi denerim, eğer olmuyorsa, konuşamıyorsak mesafe koyarım.
Kıskançlık asla sevgiyle ilgili değildir, güvensizliktir. Sağlıklı ilişkilerde kıskançlık minimal olur. Konuşarak çözülmeli bence. Ama toxic kıskançlıksa atıyorum telefonları kontrol etme, hesap şifreleri istemekle ya da arkadaşları yasaklamak etc. red flag zaten. Kıskançlık = sahiplenme. Sen benimsin zihniyetinde. Kimse kimsenin satılık malı da değil. Kıskançlığın aşkla ilişkisi de yok tamamen insecurityle alakalı.
@HazardGoose ne anlatıyorsun seven kıskanır ya
@sexmachine34 Seven güvenir, kıskanan kontrol eder. Gerçi aklı fikri seks olan bir erkeğe de anlatmak zor. Seven kıskanır toxic romantism. Sağlıklı ilişkide güven olur obsesyon değil. Büyüyün biraz bence.
bence sende batının getirdiği akımları bırakıp kültürüne göre davran iç güdüne göre davran böyle bir his var ve olmalı
@sexmachine34 LOL! Batı akımı değil yalnız psikoloji bu. Aç araştır istersen sağ elinle uğraşacağına. Kıskançlığın güvensizlikten kaynaklandığı bilimsel bir gerçek. Kültürüne göre davran diyorsun da hangi kültür? Kadını kontrol eden sahiplenici olan mı? O zaman hayır. İç güdünle mi yaşıyorsun yoksa beynin başka bir yere mi monte edildi ya da yok mu kafatası boş falan mı, ki iç güdülerinle yaşıyorsun? Evrimleşin artık ve kabul edin. Senin mantığınla kadınları dövmek de kültür olur, ki çoğunuzun da yaptığı bir şey. Modern psikoloji > ataerkil gelenekler.
LOL ne kardeşim batı özentiliği yapma adım seks machine değilde cultermachine olsaydı 31 muhabetti yapmazdın. Sen önce senin değerlerinin mantığıyla yargılamayı bırak. LOL değil o hahahah olacak
@sexmachine34 nickinle kültüre sadık kal diyen adamdan daha komik bir şey yok.
laf soktum sana beyaz yaka san diyecek bir şeyim yok sen ilerde karını kızını kıskanma istediğin igiydir millet çatır çutur kafasından neler geçiriyor belli toplum belli kafa yapısı belli napıyosan yap ya
@sexmachine34 Off. Sen kadınları obje olarak görüyorsun. Karını kızını kıskanma demişsin kimse senin mülkün değil. Millet ne düşünür diyorsun da sen toplumun baskısına göre mi yaşıyorsun? Kendi fikrin yok mu? Kıskançlık sahiplenmekten gelir. Sağlıklı ilişkide güven olur. Evrimleşememiş erkeksin. Ataerkil zihniyettesin. Beyaz yakalı falan da değilim sadece senin gibi toxic değilim. Diyelim ki karın olsa (umarım olmaz) aldatmasa da senin zihniyetinle mutlu olamaz zaten. Olgunlaşın artık. 2026'dayız hala caveman gibi düşünüyorsun. Tartışmaya bile değmez seninle.
Olgunlaşmıyoruz kardeşim ben bu halimlemutluyum umarım senin karın olmaz kadının başınaiş gelirse yan da pısar kalırsın
Kıskançlıkta ilk refleks kesinlikle konuşmak olmalı bence de 😌 Çünkü konuşmadan koyulan mesafe, çözüm değil cezaya dönüşebiliyor ve arayı daha da açabiliyor. Ama aynı şeyi defalarca konuşmana rağmen karşı taraf değişmiyorsa, sınır koymak şart 🙃 Sağlıklı kıskançlık tamam da, boğuyorsa orada durmak lazım. Sen böyle durumlarda daha çok susan tarafta mısın, yoksa pat pat söyleyenlerden mi? 💬💕
Konuşan tarafım uzatmam araya soğukluk girmesin daha fazla yoksa kendimi değersiz hissetmeye başlarım...
Ayy işte en güzeli sensin 💕 Hem konuşuyorsun hem de uzatmıyorsun mis gibi denge 😌👏 Değersiz hissettiğin yerde de zaten alarm çalmalı bence haklısın 🧠✨ Seni yoran kıskançlığa da tahammül etmek zorunda değilsin bu arada 💔👉🚪
Cevap
11Cevap
Seven kıskanır. ama sürekli tartışma varsa konuşmak gerekir
Evet seven kıskanır sürekli tsrtışma varsa zaten o ilişkide güven yok demektir.
Katılıyorum.
Teşekkür ederim
Önce konuşarak çözmeye çalışmak gerekiyor baktığın çözülmüyor ona göre de mesafe koymak en sağlıklısı
Evet kesinlikle öyle en mantıklısı bu.
Seviyorsan kıskanırsın güvenmiyorsan kısıtlarsın burada fark var kıskanılmayla karıstırılıyor ve ikisini de değiştiremezsin
Kesinlikle öyle haklısın.
Konuşarak çözmeye çalışmak mükemmel bir yetenek 👍🏻
Kesinlikle öyle.
Erkek kıskanır ama kıskandığı konu ne ne derece kıskançlık buda önemli konuşmak denenir en başta
Evet haklısın.
Kıskanmak ve güvensizliği bir birbirine karıştırmamak lazım
Konuşarak mesafe koyuyor ama bakıyorum da mesafeler daha da uzaklaşıyor insanları
Doğru iletişim hayat kurtarır konuşacaksın tabi anlama kapasitesi varsa
Konuşmak aksi ilişkiyi kötü etkiler
Konuşarak çözmek en mantıklı yoldur
Mantıklı olan konuşmak
Konuşarak çözülmüyorsa mesafe konulur
Salamancalar sıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?