Hep eskilere gidiyor aklım. Hemen ardından gelen iç ses '' o eskiler geçmişte kaldı''.
Birbirine boğan, hayatı çekilmez kılan ve kısıtlayan sözüm ona deli aşklar.

Hep eskilere gidiyor aklım. Hemen ardından gelen iç ses '' o eskiler geçmişte kaldı''.
Birbirine boğan, hayatı çekilmez kılan ve kısıtlayan sözüm ona deli aşklar.

O'nların ki aşk değil takıntı ama bu sevgi olarak adlandırıyorlar o ayrı.
Elbette sevdiğimi kıskanırım ama psikopata bağlayacak şekilde de kafayı takmam. Sonuçta hayatlarımız birbirlerimizden ibaret değil. Herkesin bir özel alanı olması gerekir diye düşünüyorum..
Kıskançlık; bir tercih, karar, seçenek değildir.. Yani isteyince kıskanıp istemeyince kıskanmama durumu yoktur.. Ne tedavisi var ne de çaresi.. Tek çözümü, kıskanılacak durumların içinde bulunulmaması.. Çoğu zaman da yersiz olmuyor bunlar.. Tamamen karşı tarafın kendini rahat ve özgür hissetmek istemesinden doğan şikayettir..
Saçma bakıyorum. Bunu adı bir ilişki olamaz zaten. İnsanlar birbirlerine liman olması lazım. Eğer ki bir taraf ilişkiyi kaldırabilecek psikoloji sahip değilse. Bana göre bu işlere hiç girmemeli.
Benim için ilişkiyi direkt bitirme nedenidir. Bana göre sevgide dozu kaçan kıskançlık ve buna bağlı kısıtlama yoktur bu tamamen hakimiyet kurma egosu..
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Motor kullanıyor musun
Evet kullanıyorum
Hangi marka hangi model sakıncası yoksa
cbr650r
Sen kullanıyor musun
cbr650 nin naked olanından var ortağımda ben enduro kullanıyordum CRF 1100. Şimdi Ducati Diavel V4 bekliyorum.
Hm süpermiş. Bende 1000rr istiyorum rüzgarı daha sağlam hissetmek için 😄 keyifli gazlamalar kazasız belasız inşallah 🙏
Bilmukabele. 1000 rr lar güzel evet. Yakışır. Çok teşekkür ederim, Allah esirgesin :)
Amin
Cevap
3Cevap
Kıskanma olabilir ama kısıtlama hayır
Ben olumsuz bakıyorum.. ayni gerçekten birbirini seven insanlar zaten birbirlerini kıskanmaz ya da kısıtlamazlar tabi ki de sahiplenme olmalı benim de sevgilim ya da eşim olsa onu sonuna kadar sahiplenir yanında olurdum tabi ki de.. ama bunu takıntı haline getirip hayatı zehir etmezdim tabi ki de sevgilime ya da eşime sonuna kadar güvenirdim ben her zaman için
Dengeyi sağlamak gerek ilişkide, kişi sevgilisine göstermediği ilgiyi zamanı başka şeylere gösteriyorsa dönüp kendini sorgulamalı önce...
Kısıtlama ve kıskanma kişilerin kendilerini birbirlerinin yerine koyarak acaba aynı durumda ben ne tepki verirdim diye düşünüp ondan sonra tartışılacak bir konudur. Erkek her haltı yiyip kadın sus pus oturacaksa o erkeğin p;çliğinden başka bir şey değildir.
Aynı durumu kadın yapıyorsa o da kadının k@şarlığıdır.
Kendilerine de sevgililerine de güvenmiyorlar. Sevgili yapmış olmak ve boşta kalmamak için sevgili oluyorlar.
Bunları burada da çok görüyoruz.
-yaşım 20 hiç sevgilim olmadı.
-yaşım 30 ne zaman sevgilim olacak? gibi.
Güvensizlik örneği. Aşırı kıskançlık aşırı kısıtlamanın sonucu ayrılıktır. Özgürlük ihlali gibi bir şey.
Çok canım buluyorum böyle insanların kendilerine güveni yok.
Boğulduğum bir ilişkide olmak istemem doğrusu. Kendime kelepçe almıyorum neticesinde.
Bakmıyorum aslında insanlarda içgüdüsel varlıklar bastırılmış hali bile aşırı görünebilir.
Onlar aşkı işkence olarak görüyor.
Bence değil. Güvensizlik emaresi
Rahatsız edici geliyor. Kısıtlama ve aşırı kıskançlık güvensizlikten doğan şeylerdir bence.
Kendilerine ya da karsilarindakine güvensizlikten olduğunu düşünüyorum
Çok saçma. Hayat zaten yeterince sıkıcı ve boğucu. Sevgililer birbirine tatil gibi gelmeli.
Aşk dan başka bişey oluyo o kesinlikle saçmalık başka bişey değil
Ozguveni eksik insanlar bunu yapar
Yoran hiçbir insanı düşünemem. Kafam çekmez artık
Aşırı kıskançlık hastalıktır
Hayatı dar etmek olarak bakıyorum
Hiç olumlu bakmıyorum öyle durumda uzaklaşıyorum
Ergenlik ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?