Oğlum ne bilim ya. Değişen şeyler. Ben geceleri uyandığımda surpriz sevgi mesajları bırakmayı severim. Şimdi bu adam gönlünü mü almak istedi? O saate kadar başkasıyla konusup senle check etti de senin değerini anladığı için mi boyle mesaj attı... Karmaşık. Herifi tanımıyoruz bile tanıdığın kadarıyla sen bir fikir sahibi değil sen bizim soylediğimiz her şey havada kalır gibi.
Eğer seni çok seviyorum demeseydi de bu tartışmayı uzatmayalım deseydi normaldi ama bas baya aldatıyor benimki de durduk yere bana seni çok seviyorum diye mesaj atmıştı
Ekran görüntüsünden net “aldatıyor” diyemeyiz ama tartışmadan kaçma, her şeyi kapatıp uyuma modu bazen kafasında başka şeyler olduğunu gösterebiliyor 🙃 “Lütfen tartışmayı uzatmayalım” cümlesi biraz sorumluluktan kaçış gibi duruyor.
hayır aldattığını hissetmiyorum. hani sosyal medyada bi erkek gece yarisi durduk yere guzel mesaj yaziyorsa aldatıyordur diyorlar ya. o yuzden kafam karisik bilmiyorum yani
ya bilmiyorum hani sosyal medyada bi erkek gece yarisi durduk yere guzel mesaj yaziyorsa aldatıyordur diyorlar ya. o yuzden kafam karisik pişman mi yoksa degilmi
erken başladigim icin mutlu mu olmaliyim üzgün mü bilmiyorum. herkes mutlu olmalisin birlikte çocukluğunuzu yaşıyorsunuz diyor ama son yıldır kavga da ediyoruz boş konulardan. bıktım yani