O ne oluyorsa artık.)
Hakikaten neden durmadan mesaj atar, ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı anlamak için mi?
O ne oluyorsa artık.)
Hakikaten neden durmadan mesaj atar, ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı anlamak için mi?
Cevap
6Cevap
ilgisi yok
Bence şu an yani boşta olduğu için boyle davranıyor asıl niyetini 1 ay sonra kesinleşecek bekle
Hayat tecrübesi diyelim ben polis memuruyum PDR mezunuyum boyle cok gördüm hemde tecrübe edindim 1 ay sonra beni eklersen yaz noldu merak ediyorum daha yani sen şimdiden bekki eşim diyorsun bence sen yaşım 28 felan ya biraz da aceke ediyorsun gec kalmişlikli hissiyle yüksek ihtimal özel sektörde çalışan birisin muhtemelen o erkekte kurnaz biri diye düşünüyorum klasik lovebombing bence o boşta 1 ay sonra izle gör
Tespit yanlış diyorsun eğitim ve hayat tecrübem nedense ilk bana yazdıklarımı hissettirdi Umarım dilediklerin gibi olur fakat genel bende dusuncelerim cikiyor bu yaş 28 e kadar flört gibi burada lovebombing soruluyorsa bunun seni içinde kuşkuyla karşılanıyorsa bu zaten baya anormal
Tartismiyorum sadece önceden bilgilendirmek istedim umarim her şey dilediğin gibi olur yani uzulmemeni istemem gerçekten bazı erkeklere hic guven olmuyor ama ilk başta dedinya belki eşim olacak eş adayı eş lovebombing cok fark var lovebombing bir flört taktiği kisa vadeli ilgi Bankası olmamalısın
Evlenmek ne alaka? Evlilik nereden nereye getirdin konuyu cok çelişkili konuşuyorsun aciklamalarindan bir sey çözemiyorum evliliğe nerden geldin evlilik ne alaka? Bağlasana konuyu severek aşk evliliğine getirdin evlilikle alakalı bir şey konuşmadık ki ne alaka birini seviyordun başkasıyla mı evlendi gitti uzaktan stalk mı yaptın içine ukte kaldı sanırım
Kanka tamam ben anlatamadım sana belki eşim olacak dedin umaririm o flörtüne böyle çelişkili açıklamalar yapmazsın eş adayı olan adam dan flört gibi durmadan gelen mesajların niyetini cözemiyorsun bence buna grce gülmelisin durmadan mesaj geliyor daha bunu yani cözememişsin burada cevap alıyorsun
Kullandığın kelimenin ne oldugunu bile bilmem
Lovebombig o ne awk 😅
beğenmiş işte
Bombing gosting terorstmsnz gızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam sınır çizgisi işte 😅 Sürekli mesaj atması bazen yüksek hoşlantı, bazen de love bombing olabiliyor. Farkı şöyle anlayabilirsin: Sana alan tanıyor mu, sadece kendinden mi bahsediyor, duygusal olarak çok mu hızlı gidiyor? 🚩 Eğer sen yazmayınca gerilmiyor, saygılı ve tutarlıysa hoşlantıdır. Baskı hissettiriyorsa love bombing kokar. Senin içinde his ne, tatlı mı yoksa boğucu mu geliyor? 💬💕