3 yıllık ilişkim vardı gayet güzeldi arada kavgalar, küslükler oluyordu ama tekrar barışıyorduk. Biyosuna tarih atmasını istedim, attı sonra ayrılınca kaldırıyordu, barışınca tekrar koyuyordu. Buraya kadar gayet normal ama bazen aşırı inat ediyordu bana karşı, yok koymayacağım, sonra koyarım diyerek geçiştiriyordu. Çok kez bunun için ayrılıp kavga ettik onunla, ona rağmen koymuyordu, ayrılmayı göze alıyordu bunun gibi ufak bir şey yüzünden ama koyup da beni mutlu etmeyi seçmiyordu. Halbuki kendiliğinden koysa, inat etmese bu kadar konu kapanacaktı, kaldığımız yerden mutlu bir şekilde ilişkimize devam edecektik. Neyse ben bunlara rağmen ses etmedim, çoğu kez barıştım, devam ettim ilişkiye onu çok sevdiğimden dolayı. Ama bu gece de dedim ki hani aşkım bizim bayadır kaç aydır wp'de son görülmemiz kapalı, gel birlikte ikimiz de açalım, eskisi gibi açık kalsın, eskiden açıktı çünkü ikimizin de son görülmesi. Yine inat etti yok açmayacağım, ısrar etme bunun için böyle yapacaksan kapı orada git, sırf böyle şeyler yaptığın için, açmam için ısrar ettiğin için artık konuşmak, yazmak da istemiyorum, beni sinir ediyorsun falan dedi baya konuştuk. Kısacası ufacık bir olay için tekrar ayrılığa geldi durum. Çok zoruma gidiyor böyle yapınca, ufacık şeyler benden esirgeniyor gibi hissediyorum hep 🥺 Hayır yani ilk defa da yapmıyor ki, önceden de ikimizin son görülmesi açıktı, tekrar açmasını istedim, ben de açacağım dedim ama yok yapmadı. Ama en son o kadar kavga ettik ki dedi ki tamam açacağım son görülmeyi ama ondan sonra benden başka bir şey istersen direkt beni engelle. Bunu görüp okuduğum an daha da sinirlendim, şoka uğradım yine de sesimi etmedim sadece yazdım ki tamam ama Instagram'a da tarih koy tekrardan, sonuçta barıştık. Baktım direkt dedi ki bye engelle beni artık, üzüntüden sinirden ne diyeceğimi bilemedim, engelledim hemen onu bir şey demeden ve tamamen kafamda bitirdim onu. Ondan dünyaları istemiyorum ki, sadece eskiden yaptığı mutlu olduğum şeyleri tekrar yapsın istiyorum ama o inat edip yapmıyor, işine gelirse de çok güzel bir şekilde yapıyor ama.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer