Yanlışlıkla manita yapmış olabilirim 🤨
Ex eniştenizin erlikhanlığı yüzünden bu konularda geri kalmışız tabii djdj

Kadın erkek ilişkileri hakkında yeni bir flört yöntemi var mı, yoksa hâlâ eskisi gibi samimi ve dürüst davranmak yetiyor mu?
Yanlışlıkla manita yapmış olabilirim 🤨
Ex eniştenizin erlikhanlığı yüzünden bu konularda geri kalmışız tabii djdj

Kadın erkek ilişkileri hakkında yeni bir flört yöntemi var mı, yoksa hâlâ eskisi gibi samimi ve dürüst davranmak yetiyor mu?
Dürüstlük ve samimiyet uzun vadeli yatırım olur. Basıp geçeceksen çok dert değil kendini şişirebilirsin. Sohbet akışı terbiye sınırlarının dışındaysa, hard core ilerliyorsa çok zaten uzun bir şey bekleme. Duygusal arayışları olmayan biri için sıkıcı görüneceksin. Onlar için ziyadesiyle asılgan ve sekscil davranmak gerekli. Güldür, gezdir, yedir, bas ve bay bay sistemi etkin. Mod hiç düşmeyecek, hiç sorumluluk verilmeyecek ve derin mevzuların yanından bile geçilmeyecek. Çünkü zaten boş olan kafasını bile taşımakta zorluk çeken hatuncağız için büyük ağırlık teşkil edecektir. Aklı başında bir kadın içinse adabı muhaşeret, zarafet, centilmenlik, tarz ve para gibi üstünde taşıdığın şeyler, ilk dört saniyede etki eder. Sohbette son konuşulan şey cinsellik olur. Gülünür, akışa bırakılır. Sinyal beklenir. Performansınız yerindeyse, ikinci ve üçüncü buluşmalar gerçekleşebilir ve artık arkadaşsınızdır. Bir kaç etkinlik sonrasında gerekli çakma işlemi gerçekleşir. Devamında muhtemelen yumuşak bir zeminde, duygu ve mantık yan yana yürüyecektir ve aktif bir hayatı olan biri için mutlu olunması muhtemeldir. Ortalamadan gidersek de çok fazla parametre devreye gireceği için, şans faktörü ön plandadır. Çok kasmamak gerekir. Hemen açılıp dökülmek, hemen büyük çabalar, hemen bir şeyler olsun kafası fiyaskoyla sonuçlanır. Ortamala ortamlar da biraz herkesin art niyetli olduğunu düşünmek de gerekebilir. Biraz g*tü sağlama almakta fayda vardır. Genelde manavdan portakal seçer gibi olur. Şu iyi birine benziyor gibisinden yürünür. Denenir. Sohbet akıyorsa, bir kahve, bir sinema falan derken hatun götürülebilir.
Sen kesin yanlışlıkla değil, gayet bile isteye manita yapmış gibisin, itiraf et 😂✨ Flörtte bence yeni icat yok, ambalaj değişti sadece. En yenisi şu: netlik. Ne hissettiğini, ne istediğini açık söylemek. Ghost’lama, trip biriktirme, “anlasın” beklentisi kurma.
Samimi + dürüst + sınırlarını net koymak = hâlâ en seksi yöntem 😌
Sen şu anki durumundan memnun musun, yoksa kaçmak mı istiyorsun? 🙈💕
Cevap
9Cevap
Soruyu gördüm ama verebilecek tavsiyem yok elim boş kıçım yaş ashshshdh
Benim de manitam yok zaten napcaz böyle 😔
Elimi sallayınca tansiyon haplarına çarpıyor kız
Dürüst ol sonradan ortaya çıkacak şeylerin üzerini örtme yeter
Ben evli olduğum için flört tavsiyesi çıkmıyor maalesef. Sınıfta kaldığım bir konu :D
İçinden geldiği gibi davran , gelmiyorsa kendi kaybetsin
Düğün tarihini bu yaza alın
Neyi kutluyoruz
Haneyi
günaydın ve yi geceler mesajlarını ihmal etme
Haftada kaç gün
Yok daha neler iptal iptal
Taktik maktik peşinde koşma doğal davran
Ben çok yabancıyım ya ahahha
Ver odunu vur kırbacı
Bu sefer öncekilerinin hep tersini dene
ben hiç anlamaz o ne gurban