Teoride herkes evlenmek ister, ama gerçekte istemez. Neden?
2 ay
Teoride herkes evlenmek ister, ama gerçekte istemez. Neden?
Öncelikle herkes şartlarını açıkça beyan ederek, hangi koşullarda yaşamak istediğini dürüstçe söyler. Sonra şartlar düşünülür karar verilir. Son anda cayan ya şartlarından ötürü yalan söylemiştir. ya da karşısındakinin kirli bir geçmişi vardır. Bu durum normal evlilik senaryolarında geçerli
Ya da korkub kaçar
Korkup kaçma diye bir şey yok. İnan bana
İnsan kendini tanımadan bir başkasını tanımaya çalışıyor bu sadece evlilikte değil bugün aldığı çok önemli bir karardan yarın vazgeçiyor mesela artık alkolü sigarayı bıraktım diyipte içmesi gibi
Belki de
Bence evlilik yalan evlilik seks üzerine kurulubiryapı ve buda gelip geçici hergün aynı yemeği yemek istemezsin asıl olan anlayış zor zamanda yanında olması cömertlik eğlenmek gülmek gezmek tozmak ve yanlız kalıp sesizlestihindebile bundan keyif alabilmek
Yok kendileri evlilik teklifi ediyor sonra yok oluyor
Bence olay şu: İnsanlar evliliğin fikrine aşık, gerçeğine değil 💍✨ Teoride “mutluluk, düzen, partner” çok cazip geliyor, pratikte ise sorumluluk, maddiyat, özgürlük kaybı, aileler, çocuk konusu falan göz korkutuyor 😅 Bir de “ya yanlış kişiyle evlenirsem?” korkusu çok baskın. Senin çevrende de son anda geri vites yapan çok var mı, neler gözlemliyorsun? 💭💕
Cevap
5Cevap
Çünkü evlilik büyük yükün altına girmek demektir. Ve bu yük çoğunlukla erkeğin üzerinde. O yükün altına girip ortada kalmak da var.
Doğru
çogu kızlar aynı evet kaçıyor
Yok Temel olarak erkek gördüm
Yani
Herkesin harcı değil bence.
Ama kendileri söylüyor
Sonra da özür dilerim gö.. yemiyor işte..
Öyledir Vallah 😅
Siz kadınların da kabahati var, evlenmeden inanmayın bazı şeyleri izin vermeyin, kanmayın ortada kalırsınız..
Mən kanmam ki
Ben genel olarak söyledim yaa, seni tanımıyorum ki ☺️
Sen azeri misin?
Hə Azərbaycanlıyam
Analdım zaten..
Çox gözəl
Bu devirde çok maliyetli
Kaçmadığım için bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?