Bu devirde evlilik yürütmek, bir şeyleri ilerletip hayata devam etmek zor iken biz bekarlar neden evlenmek istiyoruz hani bir şeyleri gördüğümüz halde? Bizde mi sorun sizce ya da neden?
insanlar sorun yaratmasa evliliklerde sorun yok. anlayış önemli. İnsanların dolduruşuna gelmeseler evliler sorun olmaz. Erkek düşünceli anlayışlı olsa kılıbık derler kadın evde çalışsa hizmetçi derler ve iki taraf da bunun gibi olaylarda dolduruşa geldiklerinden sorunlar çıkıyor. Bunun dışında ailelerin de etkisi büyük. Benim ablam evli mesela şehir dışındalar. Kaynanası ve biz aynı yerde yaşıyoruz. Annem bayram olsun veya başka bir şey hep "önce kaynana git" der. Peki şimdiki kaynanalar ne yapıyor? Kızını, oğlunu yumuşatmak yerine hep "bana" anlayışı olduğu sürece ve dış seslere kulak verdikleri müddetçe evlilikler tabi yürümez.
Çoğu kız evden kurtulmak için evleniyor ancak yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor..Çoğu erkek de sadece seks yapmak adına evleniyor ama çoğu aradığını bulamıyor...
Benim adamı ben bir hareketine boşıyordum üzerime bir daha yürüyemedi bizimki adam oldu şimdi isveç vatandaşı yım çocukları da göremez sınır dışı olur bunun farkında saygıda kusur edemez yani ehh buda benim şansım balım
Balıııım bir tanem benim teşekkürler yarın akşam dönüyorum İsveç 🇸🇪 e
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çok saçma bir soru sonunda ölüeceksek neden yasıyoruz gibi saçma hem de evlenmek hem kadının haklarını korur hem de ilerde çocuk olursa anası babası belli olsun diye.
Neden trafik kazası geçirdiğimiz halde arabaya binmekten vazgeçmiyoruz? Neden tekrar acıkacağımızı bildiğimiz halde yemek yiyoruz? Neden uyanacağımız halde yatıyoruz? Bu sorular uzatılabilir. İşte senin sorunda bunlara benziyor. Sorun olmayan ne var bu dünyada. Eğitim, aile, iş, hayat vb. Hayat yalnız çekilmiyor.
Evlilikler bu kadar sorunlu geçtiği halde insanların evlenmesinin sebebi insanlar kendilerine güvenip bu yola başlıyorlar. Zaten kendine güvenmeyen birisi evlenemez. Bu yüzden evlilik kutsal bir kavramdır ve her evlilik kötü gidecek diye bir olay yoktur. Siz yine de deneyin kötü geçerse geçsin en azından denemiş oldum olmadı dersiniz :)
Genc yasta evlenmenin sebepleri bellidir. Oncelik sevgi gibi gorunsede cogu insan icin farkli nedenler vardir. Bu nedenden de bosanmalar cok hizla olur. Dogru insan olduguna emin olana kadar evlilik oncelikli olmamalidir
Günümüzde kimse birbirini idare etmek istemiyor, heskes benim dediğim olsun istediğinden evlilikler yürümüyor. Oysa ki sen bilirsin denilen yerde kavga çıkmazmış.😊
Bu arada ülkede herşeyde olduğu gibi evliliktede evlenmemişler yorum yapıyor. Abimin güzel bir sözü var. Evlenmeyen evlilik üzerine, çocuğu olmayanda çocuk üzerine yorum yapmasın.
Gelmiyorda. Bitremeyeceği içinde bu sefer başlıyor mecbutiyetler dizisi. Ben sana bunu yaptım sen bana ne yaptın. Bana bunu yaparsan akşam seks var yoksa sen bilirsin. Diğeri bu sefer madem öyle al sana öküz adam. Uzar gider 😊
En İyi Cevaplar