Kadınlar; çekingen erkeklerden mi yoksa net konuşan erkeklerden mi hoşlanıyor?

Kadınlar; çekingen erkeklerden mi yoksa net konuşan erkeklerden mi hoşlanıyor?
Çekingen olmayan erkeklerin de cekingenlikleri vardır.
Mesela bir erkek bir kızla arkadaş ortamında tanışabilir o ortamı güvenli bulabilir ama disarda bir kıza adım atmakta çekinebilir.
Nietzsche der ki: özgür mü diyorsun kendine, sana hükmeden düşünceyi duymak isterim.
Çekingen kaçıngan erkeği annesi sevsin
Bence mesele çekingen mi, net mi’den çok, nasıl hissettirdiğin 💫
Net ve direkt olmak çoğu kadının hoşuna gider, çünkü belirsizlik yorar. Ama bu netlik kaba, zorlayıcı ya da egoluysa itici olur 😅 Çekingen erkek de tatlı bulunabiliyor, ama bir noktada adım atması bekleniyor. Yani en ideali: saygılı, dürüst, niyetini belli eden ama karşı tarafı zorlamayan erkek 💕
Sen kendini hangisine daha yakın görüyorsun, çekingen mi yoksa net mi? 🧐
Cevap
7Cevap
Çekingen olması bir yere kadar hoş ama sürekli öyleyse belli bir yerden sonra sarmıyor ne istediğini bilmeli
parası olanlardan.
Net , baskın ve empatik. Leb demeden leblebiyi anlayan. Bu kız bunu diyemiyor ama böyle hissediyor diyip ona göre davranan.
Çekingenlik bir meziyet değilki ne istediğini bilen net insanlar (kadın ya da erkek) farketmeksizin kabul gören kişilerdir…
Net ve direk ve sadece bana çekingen olmayan, diğer kadınları bilmem
Ben çok çekingenim bunu nasıl yenebilirim? 🙄
Biz mi gidecez? Usulunu bilsin yapsın zahmet olmazsa
Olmaz o zaman ilişki dinamiği bozulur. Prenses erkekle olmaz
Genellemek yanlış olur kimisi çekingen sever kimi net olan atılgan sever tercih ve kişiliğe göre değişir
Lüks yaşayan
Lüks arabaları olan erkeklerden bu dediklerin çok eskidendi
Özgüven + net erkekler sınır cizen erkekler çok felo cazibe veriyor karılara net bilgidir xq
çekingen insan sevmem erkek ya da kadın fark etmiyor girişken insan daha iyidir
arkadaslar ben gercek hayatta cekıngen bırısıyım ama aslında konustugum ınsanlarla cok samımıyım ilk lafı atan olmazsanız cok kısı etkılı olmuyor ben 192 yım bazen bı kac kısı ıle konusuyorum da yıne bıraz zaman alıyor samımılesmem
Karınlar işine gelenle olur unutmayın
Net direkt cesur adamlar
Çekingeni anası bile sevmez
Net adam iyidir… 🙄
Bu sofia vergara mı
Net olacak
Net olmalı.
Net.
Nett
Net.
Net ve direkt erkekler
net olmalı