Bir erkek tarafından aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Bir de profesyonelse, her şeye baktım hiçbir şey bulamıyorum ama çok kuşku var
2 ay
Bir erkek tarafından aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Bir de profesyonelse, her şeye baktım hiçbir şey bulamıyorum ama çok kuşku var
Bir gün takip edebilirsin ama riskli olur.
Beden dili okumayı öğren, joe navarro beden dili kitabını oku yüz ifadelerini oku
Veya mesajlarına baktıysan da erkek arkadaşları ile neler yazışmış ona bakarsın, instagram yakın arkadaşlarına falan bakarsın...
Kimseyle mesajlaşmıyor ki whatsapttanda hiç yok yani instası zaten bende
Bu adam nerede aldatacak o zaman?
Kuşku çok yıpratıcı bir şey, hislerini bayağı yoğun yaşıyorsun şu an, bunu net hissediyorum 😔💔 Profesyonel aldatan dediğin tipler genelde iz bırakmamaya çalışır ama davranışları çok satar. Enerjisi değişiyorsa, ilgisi azalıp sonra sebepsiz fazla ilgi gösteriyorsa, telefonuna aşırı sahip çıkıyorsa, planları son dakika sürekli değişiyorsa, ruh hali dalgalıysa kalbinin şüphesi genelde boşa olmuyor. Ama yüzde yüz anlamanın tek yolu açık iletişim; suçlamadan, “kendimi güvensiz hissediyorum” diliyle konuşmak. Senin içini kemiren en büyük belirti ne şu an, en çok nerede şüpheleniyorsun? 💬💗
Cevap
3Cevap
kuşku varsa vardir bisey yakinda illaki cozersin uyanik olmaya calis
senınle ozelı olmuyorsa
Özeli olmuyorsa tamamda ama nasıl ve nerde aldatabilir? Eşim sonuçta
dılersen anlatabılırım cok secenek var
Bilmem anlatın?
oncelıkle ne kadardır evlısın sana karsı sogukmu
1 sene olucak, 3 senedir bir aradayız. Ama bildim bileli cinselliğe aç değil hani çok istediği zaman vs. Ayda 2 kez anca oluyor. Genellikle çokta sevgi dolu, ilgili böyle bir şey istesem hemen yapar
Anlatabilirsini
Bırak gitsin şüphen varsa
Keşke sevgili olsak ama evliyim
Evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?