Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 1. Arada bir de olsa ortadan kaybolur tel kapalı olur ama bir bahaneyle gelir
2. Eskisi kadar ilgilenmez ama aniden sebepsiz hediyeler alır veya cok cok iyi davranır telafi eder
3. Telini yanından ayımaz wcye giderken dahil
4. Tlf konusmalarını yanında yapmaz mutlaka bazı konusmaları yanından kalkıp uzaklasır öyle konusur (erkek isminede aldanma rehberdeki)
5. Nerdeydin kimleydim gibi hesap sordugunda eger yalan söylüyorsa mutlaka eli yüzüne sacına veya ensesine gider kesinlikle yüzde bir milyon olacaktır ( ama gözlemledğini çaktırma)
6. Teli masada yüzü ters şekilde koyar (her seferinde)
7. Sosyal ağdaki hesapların şifrelerini vermesine aldanma mutlaka başka bir hesap kullanıyordur ve bunu bulamazsın
8. Geceleri aniden uykusu gelir erkenden cok yorgundur hep böyle işleriyle ilgili anormal skntılar olur vedeno telefon mutlaka bozulur aniden kapanır şarjı patlar teli çalınır vs vs.. bunlar sıklaşıyorsada kesin bir haltlar yiyordur19 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle zaman ayırıp bu kadar detaylı bir şekilde olaya açıklık getirdiğin için teşekkür ederim..
1-Örneğin sabah arıyor sonra arayacağını söylüyor ama 5-6 saati buluyor araması.
2-Eskisi kadar ilgilenmiyor ama telafi etmeye de çalışmıyor hediyeler çiçekler almıyor.
3-Telefonu bazen yanımda da bırakabiliyor.
4-Telefon konusmalarını çoğunlukla yanımda yapmıyor. Yanımda yaptığı da var.
5-Nerdeydin kimleydin diye sorduğumda cevap veriyor mesela arkadaşlarlaydım diyor üstelersem sinirleniyor. Hadi sonra konuşuruz diyor ama o sonra hiç gelmiyor.
6-Telefonu yüzü ters koymuyor.
7-Sosyal ağdaki şifrelerini vermedi. Bir ke teklif etti ben kabul etmedim. Daha sonra da lafı hiç açılmadı.
8-İlk zamanlarda saatlerce hatta sabahalara kadar konuşuyorduk. Şimdi yarım saat 40 dakika konuştuktan sonra uykusu geliyor esnemeye başlıyor ve yorgun olduğunu söylüyor. Telefonu çalışıyor hiç öyle bir bahane üretmedi.
Sence ALDATIYOR MU?- +1 yıl
Aldatıyormu bilemem ama sevgisi kalmamıs ona eminin.. ben son yazıdıgnı bizzet net yasadım yani saatlerce sabahlarken bir sure sonra yarım saat konusuyoruz esnemeye baslıyo uykum var falan kapatıyordu ve col kısa sure sonrada artk bitirdim. Ya şöyle düşün neden ilk zamanlar cok konusuyorduda sımdı zorla 40 dk? Aldatmasa bile sevgisi ilgisi heyecanı kalmamıs bu bile kötü bişe
Soran+1 yılBeni gerçekten anlalayabiliyorsun o zaman. Ne kadar huzursuz olduğumu anlatamam. İlgisizliğin olduğu bir yerde hayaller de ortadan kayboluyor ve bu çok can sıkıcı. Yani hayaller kurduğun bir adamın birdenbire ilgisiz hayal kurulamayan bir adama dönüşmesi.
- +1 yıl
Sen bence ayrılmaya bak hemen simdi ayrıl demiyorum ama gözlemle emin ol olaylara dısardan bakınca aklındaki tum soru işaretleri cevap bulacak.. cunku severken konduramıyorsun bazı seyleri ve görmüyorsun ama dısardan bakıldıgında aslnda hersey ortadadır.. erkekler kadınlara ilgi göstermeyi sever bu bilinen bişe dimi? İlgi göstermiyorsa ya ilgisi bitmiş ya da hem ilgisi bitmiş hemde başkası var demektir
Soran+1 yılOnu çok seviyorum. şte bu sevgi benim gözlerime perde çekti sanki ve hiç bir şey göremiyorum. Perde aralanır birşeyler görünür gibi oluyor ama ne gördüklerim onu suçlamama yetiyor ne de göremediğim ama hissettiğim şeylerden kurtulup temiz bir aşk yaşayamıyorum
Soran+1 yılhaklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılİlgisizlik, umusamamazlık, eve geç saatlerde geliyor olmalar... vs aldattığını gösterir.
01 Yorumla
Soran+1 yılilgisiz umursamaz eve gec saatlerde geliyor biliyorum ama evli değiliz beni arama saatlerınden biliyorum
+1 yılgözden düştüysen, tende soguksan, sözde gereksizsen aldatılıyorsundur. ha bide yapmadıgı şekilde yok çiçek almalar, telefon hediye etmeler falan varsa yine aynı durum ortadır. vicdan azabı çekiyor ya keriz ondan yani hediyeleşme mevzusu
010 Yorumla
Soran+1 yılhediyeler almıyor çiçek bile almıyor ilgisiz umursamıyor
- +1 yıl
e boş ver sende ne ugraşıyorsun. kendi yoluna bak
Soran+1 yılBen yalnız kalmaktan korkuyorum bir de onu çok seviyorum ondan sonra bana kalacak olan yalnızlıkla baş edemem
- +1 yıl
ama korkularının peşine takılırsan hep korkarak yaşarsın. onları yenmenin tek çaresi korkularınla yüzleşmek. iyi tarafından bak dünyanın sonu değil ya. o yokken nasıl yaşadıysan o gidince de öyle olacaktır. neden bu kadar gözünde büyütüyorsun herşeyi?
Soran+1 yılOnun sesini özlerim ben peki bunun bir çaresi var mı? Onun alo demesini bile özlerim çünkü çok seviyorum
- +1 yıl
onu özlediğin için onun kölesi olman gerekmez. Başka birini hayatına sokmaya çalış. ama sana deger veren biri olsun. seni önemseyen, seni mutlu etmek için düşünen birisi olsun. o zaman onun boşlugu fazlasıyla dolar merak etme. kimse yeri doldurulamaz değildir. neden gözünde bu kadar büyütüyorsun anlamıyorum. ve kimse vazgeçilmez de değildir
Soran+1 yılAşk idare edilmesi çok zor bir duygu maalesef. Ne söz geçirebiliyorsun ne de anlayabiliyorsun. Elinle bile tutamadığın bir şey ama onun kölesi oluyorsun.
- +1 yıl
ne olursa olsun. kendine olan saygını yitirme. eğer sen kendine saygı gostermezsen kimse sana saygı gostermeyecektir. bunu unutma. aşkın tarifini yapmana gerek yok. bende yaşadım benzer bir durum. bu yuzden böyle konusuyorum zaten
Soran+1 yılTarif etmek mümkün değil zaten.
- +1 yıl
aynen oyle. neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. ama dediğim gibi birgün hepsi geçiyor. ne dertler geçiyor be. takma kafana bu kadar. taktıkca senin için o kişi daha da bir erişimez vazgeçilmez ve kutsal olur.
Kendine sor söyler zaten söylemiyosada belli eder açık veriri
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi erkek aldattığını kabul eder veya söyler. Sonuna kadar inkar eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yıl1. SEni çok sevdiğini söyleyip çiçek çikolata alıyosa
2. evliyseniz çoçuk istiyodur evli değilseniz evlenmek istiyordur
3. sen aradığında meşgule atıyor veya cevap verdiğinde toplantıda veya meşgul olduğunu söylüyorsa04 Yorumla- +1 yıl
Alakasız geldi bana nedense
Soran+1 yılÇiçek çikolata almıyor. Evlenmek istemiyor bunun için erken olduğunu düşünüyor. Ben aradığımda mesgule atmıyor.
- +1 yıl
o zaman almatmıyordur
Soran+1 yılİlk bakışta kararını verdin yani.
+1 yılYazdıklarına geç bakıyorsa ama bu geç bakma 2-3 dakika sonra değil aktif olup yazmıyorsa çevrim içi olup mesajına dönüp bakmıyorsa anlamında samimi değilse anlaşılır zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesajlarıma aktif olmasına rağmen bakmıyor daha geç cevap veriyor. Genellikle kısa cevaplar. İlişkimizin ilk zamanlarında bana daha çok cevap yazardı hatta ilk o yazardı ve sabahlara kadar konuşurduk.
Genelde her kadın hayatı boyunca bir kez de olsa aldatılir ki o kadın dünya güzeli de olsa sonuç değişmez 👍
Hayat çok acımasız...012 Yorumla
Soran+1 yılBu erkeklerin gözlerinin hep kendilerinin olmayanı istemesiyle alakalı olabilir mi? Uzakta olan ve onun olmayan her şey ilgi çekiciyken ona yaklaştıklarında onlardan vazgeçiyorlar.
Soran+1 yılBelki de sizi aldatmaya iten şeyleri yapmamız da sizin suçunuzdur
Soran+1 yılHayır evli değilim. Ama erkek arkadaşımla evlilik hayalleri kuruyorum ama o bunun için erken olduğunu düşünüyor.
Soran+1 yılDemek istediğini anlayamadım biraz daha açıklayıcı olur musun?
Soran+1 yılKeşke evlensekte tek problem sen zorladın lafı olsa
Soran+1 yılÇünkü aile kurmayı herşeyden çok istiyorum. Toz pembe bakmak zorundayım
+1 yılİlla her ilgisizliği her kötü zamanı aldatmaya bağlamak çok yanlış gerçekten toplumun ahlak yapısı bozulmuş neden empati kurmuyoruz neden düşünmüyoruz?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen empati kuruyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum. Ama böyle davranmasının sebebini ilgisizlikten başka birşeye bağlayamıyorum.
- +1 yıl
Bak ne güzel söyledin aldatma değil 😊 sevgi meselesi değil insanlık halide olabilir
Soran+1 yılPeki günlerce mi saatlerce mi hep insanlık hali
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir misal benim aksi halim 10 saniyede sürer 10 günde belli olmaz
Soran+1 yılanlıyorum
Çok basit. Sana ilgisizse başkalarıyla ilgilieniyordur. Ha genişse zaten senlede ilgilenir o halde ruhun bile duymaz zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilgilenmiyor
+1 yılErkek olması yeterlidir erkek olmasından anlayabilirsin...
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela sende aldatıyor musun?
- +1 yıl
Aldatma demeyelim de kaçamak yapıyorum tabi fırsat buldukça
Soran+1 yılSiz bütün erkekler aynısınız. Hepiniz aldatmak için yaşıyorsunuz. Yazık size.
- +1 yıl
Niye yazık olsun ki gayet güzel bir şey
Soran+1 yılsen öyle san
2 türlü anlaşılır 1. si yakın arkadaşlarıyla aranı iyi tutup onlardan sırlarını alabilirsin.2. si ağızını yoklayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi yakın arkadaşlarını tanımıyorum çünkü çok kıskanç beni tanıştırmadı. İkincisi ağzını dolaylı yollardan yokladığımda tabiki de her erkek gibi inkar ediyor.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. yatak maceralarınız eskisi gibi değilse aldatıyodur yoksa gerisi boş
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim öyle maceralarımız henüz yok
+1 yılSeninle ilgilenmiyosa sana bahaneler uretiyosa kork bence
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi azaldı.
+1 yılSon zamanda sana soğuk davranışları , daha az yakınlasmalar , daha az ilgi gösterir, tersler.
08 Yorumla
Soran+1 yılEskiden seninle hayaller kurarken birden bire o hayalleri unutması da bunlara dahil mi?
- +1 yıl
Hayalleri unuttugunu nerden biliyosun biraz anlatırsan daha iyi yardimci olabiliriz
Soran+1 yılEskiden bahsettiği yapmak istediği şeylerden artık bahsetmemesi unuttuğunu gösteriyor bence
- +1 yıl
Eger supheleniyosan dogru olma ihtimali var biz kadinlar genelde hissediyoruz ama yinede yanlis dusunuyoda olabilirsin
Soran+1 yılİşte bunu anlamak çok zor.
- +1 yıl
Sorularinla sıkıştır onu ve takip et kiza dair bisey bulursun eger varsa tabi ama en cok sana davranislari önemli örneğin önceden senle bulusmak icin elinden geleni yapiyosa artik yapmiyosa görüşmeyi azalttiysa , uzaklasiyosa yani herzamankinden cok farkliysa bisey vardir ama Şu an ugrastigi baska seyler varsa sen aldatiyo sanada bilirsin yani belki sıkıntıları vardir anlatmadigi ya da yogundur mesguldur bunlarda olabilir
Soran+1 yılDetaylı açıklaman için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılIlgisizli zsmansiz evine gelmeleri eline sık sık telefon alışı ve ihmalinden.
01 Yorumla
Soran+1 yılİhmal ettiği doğru zamansız da eve geliyor. Ama biz evli değiliz
İlgi göstermeyip senden çok ilgi istiyorsa
03 Yorumla
Soran+1 yılİlgi göstermiyor ilgide istemiyor
Soran+1 yılNeden sordun? Nasıl fotoğraflar
+1 yılAdamına göre değişir ama kadın hisseder ya
04 Yorumla
Soran+1 yıl7/24 yanında olamadığım için ne söylese inanmak zorundayım. Peki ya yalan söylüyorsa?
- +1 yıl
Boşver o kaybeder
Soran+1 yılBende kaybederim emin ol. Vakit kaybetmiş olurum inancımı kaybetmiş olurum harcadığım emeği kaybetmiş olurum.
- +1 yıl
Öğrenmiş olursun
ilgisiz davranır kesin ya da ters davranır oradan
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya ilgisizse ama ters davranmıyorsa?
Soran+1 yılihtimal her zaman var
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yakalayamadigin kisiyi anlayamazsin
014 Yorumla
Soran+1 yılYakalamak için önce şüphelenmek ve o şüphelerin arkasından gitmek gerekir. Bende süphelenilmesi gereken durumları merak ediyorum
Soran+1 yılÖnce acabalar kurcalar kafanı. Sonra her birine iyi niyetli yaklaşırsın ve sonuç aldatılırsın sonunda
Soran+1 yılÜzüldüm.
Soran+1 yılUmarım seni aldatmayacak ve çok sevecek bir kız bulursun.
Soran+1 yılBiliyor musun erkek arkadaşımın gözünün içine bakıyorum onu çok seviyorum her dediğini yapmaya çalışıyorum süprizler yapıyorum ama benimle evlenmek için erken olduğunu düşünüyor yine de çok üzülüyorum
Soran+1 yılAileside evlenmesini istiyor etrafında erken diyen kimse yok bence
Soran+1 yılNasıl
+1 yılaldatıyor musun diye sor
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen dolaylı yollardan laf dokunduruyorum ama her erkek gibi itiraz ediyor.
Eşinse eğer anlarsın sevgili iken zor
14 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim.
Soran+1 yıl@Husba Sağol ya moral verdin.
+1 yılilgisiz kalirsa, az görüsmeleriniz olursa
01 Yorumla
Soran+1 yılşu anda tam olarak öyle
Hiç bilmiyorum aldatan bir erkekle karşılaşmadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısın
+1 yıltelefonu saklıyorsa..
01 Yorumla
Soran+1 yılsaklamıyor
Anlaşılmaz bunlar sahtekar
01 Yorumla
Soran+1 yıl7/24 yanında olamadığımız için ne yaptıklarını bilmediğimizden dolayı anlayamıyoruz belkide...
Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı. Seven adam aldatmaz sevmeyen adam aldattir
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorsa neden ayrılmıyor sevebileceği birini arayıp bulmak için?
Soran+1 yılÇünkü aldattığına emin değilim. Sdece şüphelerim var ve bunları ispat etmeden ayrılırsam ve o gerçekten masumsa ona haksızlık yapmış olurum.
Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı. nasılmı erkek söyler aldattığını :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de biliyorsundur ki söylemez dalga geçmene gerek yok.
+1 yılbelli etmezse anlaşılmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılilgisizlik çok bariz bir şekilde ortada
- +1 yıl
o zaman anlaşılır. belki de bilerek anlaşılmasını istediği için böyle davranıyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılErkek ya da kız fark etmez kansızlık aynıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz erkeklerin aldatma sebepleri.
+1 yılilgisiz kalır tersler
03 Yorumla
Soran+1 yılTerslemiyor. Ama ilgisiz.
- +1 yıl
o zaman başkalarına ilgilidir :D
Soran+1 yılOlabilir. Ama olmamasını tercih ederim.
soğuk davranmalar ilgisizlik. vb
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz soğuk ve ilgisiz eskiye göre. Mesela artık benimle hayaller kurmuyor.
Hal ve hareketlerinden anlaşılır kız ayool
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl davranırsa anlamalıyız?
Eline bak işde salak aldatıo
01 Yorumla
Soran+1 yılEline bak derken? Salak kelimesini kim için kullandın?
+1 yılEğer başka kadınlarla beraberse aldatıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBeraberlikten kastın nedir?
ilgi alaka eksikliğinden isteksiz oluşundan
01 Yorumla
Soran+1 yılBu üçlü kombinasyon eksikliği aldatmayı mı işaret eder?
+1 yılsenden soğur isteksiz ve yorgundur
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ayrıyeten ilgisiz de
- +1 yıl
kesin diyorum ya aldatıyor ya da p*rno izleyerek boşalıyor donunu kontrol et
+1 yılİçine doğar
01 Yorumla
Soran+1 yılŞüphelerim var. Ama bunlar yeterli mi? Yani sadece şüphelenmek yeterli bir sebep mi ispat olmadan?
Hiç atlatılmadınm bilmiyorum 🤷♀️
03 Yorumla
Soran+1 yılBende hiç aldatılmadım. Ama bir his var ki o insanı yer bitirir. Acaba aldatılıyor muyum hissi..
Soran+1 yılBelki de ben çok şüpheciyim işte bunun ayrımını yapmak çok zor..
Davranışlarından.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl davranışlar
+1 yılsoldaki holoskomu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediğini anlayamadım?
- +1 yıl
anlayanlar duygulandı, bilmeyenler bu ne ya diyor
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hal ve hareketleri
06 Yorumla
Soran+1 yılmesela
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için dikkate alıcam kesinlikle
Soran+1 yılÖyle hissediyorum ama umarım gelmiyordur.
+1 yılAnlayamassın
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamak isterdim
- +1 yıl
Ben bile kız olsam anlayamam
- +1 yıl
Her erkeğin sadakatli olmasını bekleyemezsin 😏..
10kişiden bir kafeye gityiğinde 30 tane erkek görürsün ama orada düzgün efendi olan tane adam gibi adam bir elin parmağını geçmez
Soran+1 yılEvet haklısın
Fazla ilgili olur
04 Yorumla
Soran+1 yılFazla ilgisiz olduğunda da aldatma şüphesi oluşuyor. Bir dengesi var mı bunun?
Soran+1 yılBen de öyle düşünmüştüm
İlgisizlik.
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet eskiye göre oldukça ilgisiz.
Soran+1 yılBaşladı çünkü ben şikayet ediyorum ben şikayet ettikçe kavga oluyor ve huzursuzlu oluşuyor.
Soran+1 yılBen de ilgi bekliyorum. O da bunu bana vermiyor
Soran+1 yılBen belli ediyorum açıkca ifade ediyorum bu yüzden huzursuzluk oluyor
Soran+1 yılHangi sorular?
Soran+1 yılHuzursuz oluyorsan cevap vermeden geç bir dahaki sefere.
Soran+1 yılHuzurunun kaçmaması güzel.
Soran+1 yılHayır sohbet etmiyorum. Bu verdiğim son cevap sorumla alakalı yorumlar yap lütfen
+1 yılSoylemem
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sana kalsın.
+1 yılSenden sogumasindan
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi azaldı eskisi kadar vakit ayırmıyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldigi hediyelerden.
05 Yorumla
Soran+1 yılHediye almıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılGozlerinden? Yalan soyldyen direk bakamaz kacirir.
Soran+1 yılBakıyor hiç gözlerini kaçırmıyor hem de. Ama yine de ya aldatıyorsa?
Cevap sahibi+1 yılIlgisinin azaldigini yazmissiniz. Yeterli sebeb degil mi?
Soran+1 yılbelkide
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat