Sevgilimin eski sevgilisine yazdığı ayrılık acısı yorumunu görünce bu kırgınlıkla ne yapmalıyım?

Sevgilim YouTube'da eski sevgilisine dair ayrılık acısı yorumu yapmış aslında benden önce olan bir şey 2022'de ayrılmışlar biz 2024'te tanışıp sevgili olduk ama bu kadar takmamın sebepleri var sevgilimi çok seviyorum toksik bir ilişkimiz de yok ama yanlışları oldu sevgilimin de; eski sevgilisinin yakın arkadaşı ile takipleşiyormuş ben fark edince çıkardı özür de diledi asıl hiç umrumda olup değerli görmediği için çıkarmaya değer bulmamış eski sevgilisi ile mesajları duruyordu hâlâ (bana bunun önemli olmadığını hatta umursamadığı için silmediğini söyledi) eski sevgilisiyle aralarında özel anlamı olan bir filmin başrolü bir hesabında pp idi (oğlan ben kız sen tarzında) düşünün ki ben bunların hepsini öğrendim ilk ilişkim benim bir de aklıma geldikçe kırgın olurum. Bu zamana kadar çok şey yaşadık beni ailesi ile tanıştırdı benimle hayaller kuruyor şöyle şeylere kafanı takma kızım diyorum ama yapamıyorum:(( şu yazdığım şeylere hangi kız olursa olsun tepki verirdi diye düşünüyorum ona güveniyorum ama kırgın olmam bunu değiştirmiyor bir de YouTube hesabını karıştırarak o zamanlarda yaptığı bir yorumu gördüm daha fazla eski sevgiliye takık birisi gibi olmak istemiyorum ama ne yapmam gerek onu da bilmiyorum sadece anlaşılmak beni derinden anlayacak birilerinin yorumunu duymak istiyorum

Sevgilimin eski sevgilisine yazdığı ayrılık acısı yorumunu görünce bu kırgınlıkla ne yapmalıyım?