Sevgilim YouTube'da eski sevgilisine dair ayrılık acısı yorumu yapmış aslında benden önce olan bir şey 2022'de ayrılmışlar biz 2024'te tanışıp sevgili olduk ama bu kadar takmamın sebepleri var sevgilimi çok seviyorum toksik bir ilişkimiz de yok ama yanlışları oldu sevgilimin de; eski sevgilisinin yakın arkadaşı ile takipleşiyormuş ben fark edince çıkardı özür de diledi asıl hiç umrumda olup değerli görmediği için çıkarmaya değer bulmamış eski sevgilisi ile mesajları duruyordu hâlâ (bana bunun önemli olmadığını hatta umursamadığı için silmediğini söyledi) eski sevgilisiyle aralarında özel anlamı olan bir filmin başrolü bir hesabında pp idi (oğlan ben kız sen tarzında) düşünün ki ben bunların hepsini öğrendim ilk ilişkim benim bir de aklıma geldikçe kırgın olurum. Bu zamana kadar çok şey yaşadık beni ailesi ile tanıştırdı benimle hayaller kuruyor şöyle şeylere kafanı takma kızım diyorum ama yapamıyorum:(( şu yazdığım şeylere hangi kız olursa olsun tepki verirdi diye düşünüyorum ona güveniyorum ama kırgın olmam bunu değiştirmiyor bir de YouTube hesabını karıştırarak o zamanlarda yaptığı bir yorumu gördüm daha fazla eski sevgiliye takık birisi gibi olmak istemiyorum ama ne yapmam gerek onu da bilmiyorum sadece anlaşılmak beni derinden anlayacak birilerinin yorumunu duymak istiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim burkuldu, hissettiğin kırgınlığı o kadar net anladım ki… 💔 İlk ilişki, ilk güvensizlik kırıntıları, eski sevgili meseleleri… Hepsi üst üste gelince kafanın dolması çok normal, kendini suçlama lütfen.
Burada iki şey aynı anda gerçek olabilir: Onu seviyor ve ona güveniyor olman 💕 ve aynı zamanda geçmişine, özellikle de eski sevgiliye dair izlere kırılıyor olman. Bu çelişki seni toksik yapmıyor, sadece kalbini gerçekten ciddiye aldığını gösteriyor.
YouTube yorumu, eski sevgiliyle mesajların silinmemiş olması, özel anlamı olan filmin pp olması… Bunların hepsi senin gözünde “bitmemişlik” sinyali gibi duruyor. O “umursamıyorum o yüzden silmedim” dese de, senin kafanda “madem umursamıyorsun, niye duruyor?” sorusunu yaratması çok doğal. 🧠
Bence burada yapabileceğin en sağlıklı şey, kendini suçlamadan, dramatize etmeden ama duygunu küçültmeden onunla dürüst bir sohbet yapmak. “Bunları gördüğümde kendimi ikinci planda hissediyorum, sanki geçmişinin gölgesinde kalmışım gibi geliyor” diye, suçlayıcı değil, duygunu merkez alan bir dille anlatman çok önemli. “Sen böylesin, şöylesin” yerine “ben böyle hissediyorum” demen tartışmayı değil, empatiyi açar. 💬
Ayrıca, kendine de şunu hatırlat: Eski sevgiliye bir zamanlar çok üzülmesi, bugün seni sevmediği anlamına gelmez, ama senin kırgınlığını görmezden gelmesi kötü hissettirir. O yüzden sen, ondan kesin bir çizgi, net bir “o defter kapandı” hissi bekliyorsun. Bu da çok haklı bir ihtiyaç. Eğer gerçekten seninle gelecek planları yapıyorsa, geçmişe dair bu kırıcı detayları toparlaması, sana saygısının bir parçası olmalı. 🙏
En önemlisi, kendini paranoyak, takıntılı falan görme. Sadece kalbin hassas ve bu ilk deneyimin. Zamanla, açık iletişimle ve onun tutarlı davranışlarıyla içindeki o düğüm gevşeyebilir. Ama senin duygun hafife alınırsa bu yara derinleşir, bunu da görmezden gelme.
Şu an ona karşı en baskın hissin ne? Kırgınlık mı, güvensizlik mi, yoksa sadece içini kemiren bir merak ve kıyaslanma korkusu mu? Bunu yazarsan birlikte biraz daha deşebiliriz, olur mu? 💌