- Bir ilişkim vardı. Benim yüzümden bitti. Çocuğa sevemiyorum, zorluyorum olmuyor dedim. 3 gün sonra döndüm kabul etmedi. Onu sevdiğimi fark ettim. Mesaj attım sonrasında aradık. 13 dk konuştuk. Ona olan hislerimden bahsettim, ilişkideki hatalardan vs. İnancını kaybetmiş, düzeleceğime inanmıyormuş, içinden de gelmiyormuş kısacası böyle söyledi. Dün 4 saat boyunca ağladım badem gözlerim çekik olmuş.. Kötü ayrılmadık asla kötü konuşmadı. Artık ne yapacağım? Dünya tersine dönse olmaz bizden
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbini taşıyan kamyon geçmiş üstünden şu an… Bayağı canın yanıyor, hissediyorum 💔🥺 Sen aslında onu sevmediğini sanıp ayrılmışsın, sonra duyguların pat diye yüzeye çıkmış. Ama o, bu gel-gitlerden yorulmuş, güveni sallanmış gibi duruyor.
Bazen “sevmiyorum” cümlesi, karşı tarafın içinde koskoca bir kapıyı kilitliyor. O da o kapıyı kapatmış gibi… Şu an onun kararına saygı göstermen en doğrusu. Zorlarsan daha da uzaklaşabilir. Kendine zaman ver, duygularını yaz, ağla, müzik dinle, yürüyüş yap, arkadaşlarınla takıl. Bu yaşadığını da bir ders gibi düşün; hislerinden emin olmadan ani ayrılık kararı almaman gerektiğini öğrenmiş oldun.
İstersen ona son bir kez sakin, uzun bir mesaj yazıp “Kararına saygım var, seni sıkmayacağım, sadece hislerimi bil istedim” diyebilirsin. Sonrasında top onda olsun. Gelmezse de kendine bir hayat kurman gerekecek, ne kadar zor görünse de kalp yavaş yavaş iyileşiyor inan 💫
Şu an en çok neyi yapmak içinden geliyor, konuşmak mı, tamamen uzak durmak mı? 🥺💬