Yazma diyoruz ama yazacaksın kesinlikle ona kafana koymuşsun. Git yanına herkesin dediği gibi azcık kendine değer ver ona yazarsan ona yüz verip kendini rezil edeceksin. Yanına giderek sana karşı duruşunu gör. Deymez seni terk eden insan için...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum, dostum , dostum, dostum, gelsene canım. Türküsü geldi şimdi aklıma. Kardeşiiimmm. Kardeşiiimmm. İlişki uzmanlarını bir youtube dan dinlesene. Redpill, pua, kavramlarını bir öğrensene.. Kendini ilişkiler konusunda geliştirsenee. Kardeşim. Kız sana ilgisiz davranmış, ayrılmış. Belliki başkası vardı ayrıldı. 4-5 ay aramamış sormamış, merak etmemiş. Sen şimdi yazacaksın o seni takmayacak. İstersen bir dene gör. Deneyenin bir yüzü kara demişler. Yinede başka kızlara açık olmanı öneririm. Dünyada inanki çok kız var. O gider, başkası gelir, dünya devri daimdir pervanedir. Değirmendir bu devir. boş ver, güzelleşmiş falan, başka güzel mi yok. İstersen yinede bir yokla bakalım unutmuş mu seni. Bence unutmasa yazardı dimi. Aşklar geçici, sevgiler bitici. Onunda bitmiştir belki. Bu arada bende eski sevgiliye geri dönmeye çalıştığım zamanlar oldu, hepsinde reddedildim. Bazen aradan yıllar geçti, ekledim, beni görsün, değişimimi görsün istedim. Görmek bile istemediler. Kötü ayrılmadığımız halde. Kız geri dönmek isterse, yazar eder zaten, yazmayan kız, istemeyen kızdır. Kızlara güvenme. Belkide sen onunlayken de başka birisi vardı. O yüzden soğuk yaptı. Yoksa neden soğusun senden dimi?
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzelleşmiş diyorsun da, yüzyüze görmedin ki... Instagramına baktın, shoplu, ve makyajlı resimlerini gördün, herkes en güzel halini koyar oraya. Normal yani güzel zannetmen. Yüzyüze görürsen konuşcaksan konuş. Öbür türlü yazma duruşun olsun
+1 yılO ayrıldıysa isterse dünya güzeli olsun yine yazma tabiki. Sana kesin tavırlıda ayrılmıştır. Niye peşinde pervane olacaksın boş ver gitsin. O da kendini göstermek için zaten gizliden çıkarıyor. İstemem yan cebimde dur misali. Cepte olma.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence duygularını sesli yaşa. Pişmansan, seviyorsan, bilsin. İnsan özlendiğini bilmekte ister. Buda sevdaya dahil. Pişman olmakta sevdaya dahil. Bence kartları açık oynadığınız takdirde tekrar deneyebilirsiniz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, hayat bazen böyle oyunlar oynar bize. Bu durumu ben de anlarım, çünkü ilişkilerde bazen kaybedince değerini daha çok fark ediyoruz. Ama hiç moralini bozma, her şeyin bir çözümü var 🌟
Eğer gerçekten kalbinde ona karşı hala güçlü duygular hissediyorsan, bence şansını denemelisin. Sonuçta kaybedecek bir şeyin yok, değil mi? Belki o da seni özlemeye başlamıştır, kim bilir? Ama bu sefer karşına çıkarken samimi ve dürüst ol, kalbini aç.
Ama önce bir düşün: Gerçekten onu mu istiyorsun, yoksa sadece kaybettiğin bir şeyin ardından mı koşuyorsun? Eğer cevabın onu gerçekten istediğin yönündeyse, cesur ol ve yaz derim 💌 Tekrar denemek her zaman bir seçenek, önemli olan duygularınla yüzleşmek.
Tüm şansın yanında olsun!23 Yorumla- +1 yıl
Yazmak yerine, karşısına çıkması, ona görünmesi, daha iyi olur diye düşünüyorum. Onu görünce bakalım ne tepki verecek, yüzünün ifadesi ne olacak. Ozaman mesajla ya da aramayla değil, yüzyüze bir konuşma daha faydalı olur, düşüncesindeyim
- +1 yıl
anlamadım dediklerinizden
Evli ve eşimi seviyorum - +1 yıl
anlamadım dediklerinizden
Evli ve eşimi seviyorum siz anlamadınız galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılyazma giden gitmiştir
00 Yorumla
+1 yılYazma. Zaten kız çok soğuk davranmış zamanında anlatmana göre. Belliki seni sevmiyormuş hep soğuk yapmış, şimdi yazsan bile cevabı da. "hayır" olacaktır. Sırf güzelleşti diye yazmak çok saçma bir sebep, yani ne sandın sen seni bırakınca kendine bakmicanı aşk acısını çok yoğun yaşayıp kendini bitireceğini mı sandın? Ayrıca biraz olsun gururun varsa yazmazsın. Diyorsun ya hani soğuktu o ayrıldı diye. Öyle birine neden hala yazma gereği duyuyorsun peki az gururlu ol yazma. Ama bende gurur yok diyorsan git yaz. Sonra gelip ağlama burada bize red yedim diye. Bizden söylemesi. Kızı rahat bırak ne güzel hayatını yaşıyor. Akıllı kızın halı başka oluyor canım. :)
10 Yorumla
+1 yılHesabini gizliden genele acmis zaten klasik bir numaradir bu hey dostumben cok degistim guzelelstim gel gör beni diye yapmış bu da hemen düşmüş sacma sapan seyler niye boyle taktiklerle ugrasiyosunuz ki seviyosan soyle baris devam edin ya da etmeyinn
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sırf güzelliği için onu kazanmak istiyorsan ohoo işimiz var. Tek güzel kız o değil, ondan çok var. Güzelliğine aldanıp yazmak gibi bir hata yapma. Yok ben dikenine de katlanırım dersen buyur yaz, kaybedecek neyin var sanki? Bu tür şeyleri büyültmeyin ya, yazmak istiyorsan yazarsın zaten sana silah mı doğrultacaklar.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazma bence hem o ayrılmış senden ve muhtemelen sana soğuk davrandığı sürede başkası varmış ki sana soğuk davranmış ve bu sayede de senden ayrılmanın yolunu bulmuş ve başkası ile olmuş profilini açma nedenine gelince muhtemelen senden ayrılıp beraber olduğu insanla arası bozuk ya da ayrılmış ki profilini açmış o yüzden bu kızın aklında olduğunu düşünmüyorum ben şahsen
30 Yorumla
+1 yılbir kız olarak sosyal meydanın gücüne inanma diyorum shop yapmış olabilir kimse 5 ayda o kadar güzel olamaz ya da bilmiyorum belki de olabilir ama vooov denecek kadar olamaz diye düşünüyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar akıcı Türkçe kullanan birinin bu sitede başlık açmak için yazabildiğine inanamıyorum! Tartışma başlatmak için spam göndermek yerine, fikrinizi ve bakış açınızı paylaşmanızı öneririm. Böylece daha anlamlı bir katkıda bulunabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılBana göre yazma çünkü bir örnek vereyim sana sen şimdi git bir bardak kır o bardağı yapıştırmaya çalışsan bile yapışsa bile yapıştırıcı izlerini yok edebilir misin hayır aynen onun ruhunda yarattım yara izlerini yok etmediğin gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazma. Zaten o kız sana yüz vermez. Aferin o kıza. Sizin gibilerle uğraşmak yerine kendini geliştirmiş, mis gibi olmuş. Sen de arkasından ağla 😂😂
62 Yorumla- +1 yıl
hahahahahahahahhaahha çok güldüm 😂
- +1 yıl
Niye böyle bir yorum yaptınız?
Kendini küçük düşürmüş olursun. Zaten senden soğuduğu için ayrılmışsınız ve bu süreçte standartları da yükselmiştir. Herhangi bir yerde denk gelseniz neyse de, durduk yere yazman kendine zarar. Pek bir sonucu olacağını zannetmiyorum. Boş ver
00 YorumlaZaten ilişkide iken soğuk davranıyorsa bir egositlik varmış o yüzden takılma geç
Sevda yolunda darağacı mı Olan olsun yitirme inancını Garip bir deneyim
Sevmek zor ama deneyin #Hükümdar00 YorumlaSenin pişman olduğun şey onun kalbi değil bedeni. Bu da seni seven adam yapmaz. Herkes kendi yoluna hayatına dönmeli bence. Ne olursa olsun yazma. Sonuç çoktan belli çünkü. Tekrar başlasanız bile ilişkiye sonu gene aynı olacak. Gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBiilader okurken adına o kadar çok utandım ki mk
Olm ne ezik bir şeysin la sen öyle puahsHJASDHFJKHAJSD
30 YorumlaNe gereği var insan yipratmanun o da bir insan kalp taşıyor ve onun kalbiyle duygulaeiyla oynamaya hakkın yok bazı insnalar gerçekten de 2. sans haketmiyo
00 Yorumla
+1 yıl4 5 ayda bi insan max ne kadar değişebilir ki? Benim 7 8 sene önceki halim bile aynı. Ne yapmış da güzelleşmiş acaba?
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYazmazsan keşke diyeceksin yaz bari denemiş olursun. Hiç olumlu döneceğini sanmıyorum ama hadi bakalım 😂
16 Yorumla- +1 yıl
@gunesimikaybettimmm aynı hesap gibi sanki 😂
- +1 yıl
Yakalandık eyvah
- +1 yıl
Gerçekten mi 😳
- +1 yıl
Hayır be ya şaka
- +1 yıl
@MaviSever1108 ne alaka ya aklın yolu birdir her yerde beni görme maviş 😂
- +1 yıl
@Güneşimikaybettimmm hahahaahahahhahahahaha 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ayrılmak isteyen kendisi değil mi? Sen neyini pişman oluyorsun? Ona yazma bence. Kızın güzelleşince senin işine geldi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ayrıldıysa o zaman bi güzelleşti diye niye peşinden koşuyorsun ki değmez yani hayatın sonuna kadar o halde kalmayacak sende hayatına bak sen onu değil o seni kaybetti
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOturup ağlayarak günlüğüne yazabilirsin iyi olmuş
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer aynı tarzıyla devam etseydi ona geri döner miydin, yoksa onda esas ilgini çeken şey güzellik mi? Kendine sorman gereken esas soru bu...
Eğer onu gerçekten seviyorsan ve pişmansan yaz bence. Ama sırf o zamanlar olduğundan daha güzelleşti diye yazacaksan, sen zaten onu kalbinde bitirmişsin de sadece aklından çıkaramıyorsun demektir. O zaman da yazmak boşuna olur. Yazma derim ben. 🙃20 Yorumla
+1 yılYazma sakın bence. Çok klasik olacak ama gidip başkalarıyla şansını denemiştir ve sen gibi fedakarını bulamamıştır.
00 Yorumla
+1 yılYazma sana yüz vermez zaten o bitirmiş ne bekliyorsun sana tekrar kavuşmasını bekliyorsan imkansız unut onu önüne bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Seviyorsan kimin ne dediğine bakma
Şansını dene
İçinden geçenleri anlat
Hislerini samimi doğal bir şekilde dile getir00 YorumlaDenemelisin kesinlikle yazmazsan içinde kalmasın kalırsa daha kötü olur eğer istiyorsan onu ne olursa olsun denersin %10 luk bir şansın olsa bile
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgiliniz sizi affedermi önce onu düşünün şansınız olduğuna inanıyorsanız kullanın ( Son) da olsa ! ! !
00 Yorumla
+1 yılo istediği için bittiyse tek ve yalniz kalmak için bitirmiş olamaz illa birini bulmus oyle bitirmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yazma, ilişkiniz toksikmiş belliki kıza ayrılık daha iyi gelmiş.
10 YorumlaSırf şunu yaşatabilmek için haftada 3 gün spora gidip bir sürü bakım yapiyorum 😅
10 Yorumla
+1 yılYaz bence ona. Aranızdaki sorunları konuşun birlikte halledin, çözün.2 nizde sorunlarınız için mücadele edin , savaşın.
00 Yorumla
+1 yılYaz abi kesinlikle, belki olur, bi'şansını dene belki o, da pişmandır
00 Yorumla
+1 yılYazma zaten soğuk davranıp ayrılmak istemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yaz/yazma; bu taMamen sAna KalmıŞ.
00 YorumlaKeşkelerle yaşayacağına dene olmazsa da denemiş olursun..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Guzelik için yaz ma ve eski sevgiliden hiç bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılO kadar detaylı anlattın ki biz bile pişman olduk neyse yazsan da nafile
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaz, gurur kırılınca insan akıllanırmiș (kendimden biliyorum 😂)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki filtre uygulamıştır fotoğraflara o kadar aldanma bence. Öyle bir kız tanıyorum ben de fotoğraflarda vaoww dedirten gerçekte ise tam tersi. Ha gerçekse de yine yazma exten next olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yazma. Seni pişman etmek için tuzaktır 😂 güzelleşen o değil, yapay zeka destekli filtreler.
00 Yorumla
+1 yılBilemezsin acaba aklından ne geçiyor, ama ben olsam şansımı denerdim, istemezse bile içinde kalmaz. Diyorum ya insanlar 1 günde bile değişebilir belki isteyecek en azından umutlanmadan şansını dene dostum
00 Yorumla
+1 yılYazarsan büyğk ihtimalle at gibi giden it gibi döner muamelesi görürsün bunu göz önünde bulundurup yaz eğer kızın aklında kaldıysan sana zaten konuşmalarıyla bunu belli eder ama eğer dalga geçer gibi konuşursa bil ki o gün son konuşmanız
00 Yorumla
+1 yılYazmazsan her zaman keşke yazsaydım diyceksin. Eğer reddederse de (ki muhtemelen öyle olacak, kendisi ayrılmış çünkü) en azından içinde keşke kalmayacak acaba kalmayacak. Hem küçük bir ihtimal de olsa kabul de edebilir denemeden bilemezsin!..
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de kocaman adamsın karşındaki insanların düşüncelerini tavrını niyetini az çok anlayabilirsin seni istiyor mu istemiyor mu bilebilirsin. Sonuçta ilişkinizin en yakin şahidi sensin biz değil. Biraz düşün bakalım seni seviyor mu istiyor mu geri dönmeli misin¿
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaviler bile yazma demiş😅 bunu beklemiyordum bu durumda cevap belli. Oysa gaz verirler yaz ne olursa olsun demişlerdir dedim ama şaşkınım🤣
00 YorumlaYani dünyanın sonu değil Kİ yaz içinde kalmasın eğer red yersende en azından yaptığın için bir cesurluk duyarsın tabi yinede tercih senin aklında kalmaz en azından sonra zaten ya bir daha yazmazsın ya da mutlu olursunuz umarım Amin✨✨✨
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBasitleşmeyin la ne yazması. Sen de yakışıklısındır zaten sana baktığına göre. Az kendi değerinin farkına var.
02 Yorumla- +1 yıl
hahahahahahahaha bro 🤣
- +1 yıl
Güzel Kizlar çirkin erkeklerde bakar
Gizli Üye(18-24)+1 yılPuahahha bi güzelleşti diye etrafinda bu kadar dönmen peki ezikçe
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZtn büyük ihtimal orasina burasina estetik yaptirmadiysa shpo makyaj efekt hepsini basmiştir😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeyninize zortliyim bu kadar basitsiniz işte dkkdld
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılYaz, içinde kalmasın.
10 Yorumla Yarın daha güzeli olsa ona mı gideceksin bu defa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazma, çünkü amacı toparlanıp senin gözüne sokmak. Ekmeğine yağ sürmüş olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazma, çünkü o ayrılmış ve onun seni hatırlaması lazım senin onu değil.
00 YorumlaPrenses olsa dönüp bakarsam namerdim insanın bir gururu vardır be o kadar da değil he baştan seviyorsam kaybetmemek için her türlü savaşı veririm o gittiyse ondan önce bende bitmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Shoplu fotoğraf onlar yinede sen bilirsin 😂
00 Yorumla
+1 yılpisman olucağın seyleri yapma bi da abicim simdi dönersen bile kızın seni kabul etme ihtimali cok düsük
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Normal bir şey o kilolu diye konjşmadığım kızların çoğu spora başladı diyet ysptı güzelleşti
00 Yorumla
+1 yılEskiyen hicbirseyle ugrasmayın yatırım tavsiyesidir.
00 Yorumla
+1 yılAbicim o ayrılmış sen değil, bence onun yazması gerek. Ve zaten sana soğuk davranıyormuş o zamanlar bulmuştur birisini.
00 Yorumla
+1 yılYazma sakın sonra havalara girip daha da uzaklaşıyorlar kaçan kovalanır demişler hiç uğraşma kendi hayatına bak öyle insandan hayır gelmez.
07 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş bu nasıl bir hurafedir? Kaçan kovalanırmış. Neden kaçar insan insandan?
- +1 yıl
@lodoslupoyraz sen anlamazsın
- +1 yıl
@Ebrarylmz00 zaten anlamadığım için soru işareti kullandım
- +1 yıl
@lodoslupoyraz yani demek istediğim, kaçan kovalanır demek ulaşılması istenilen şeylerin daha zor olması demektir.
Örnek: Sen birini seviyorsun ama o seni istemiyor o istemedikçe sen dahada onun peşinden koşuyorsun günümüzde ulaşılması zor olan şeyler daha çok ilgi görür. - +1 yıl
@Ebrarylmz00 benim hayat görüşüme göre tamamen zıtmış. Yine de açıklamanız için teşekkür ederim.
- +1 yıl
@lodoslupoyraz sizin hayat görüşünüz nasıl merak ettim.
- +1 yıl
@Ebrarylmz00 bunu yazarak açıklamayı düşündüm hatta denedim ama gereksiz uzuyor. Uzun uzun yazarak sizi usandırmak istemem.
+1 yılO kız var ya seni öldürüp üstüne helvanı kavurup yiyip çok tan gömmüstür bile benden söylemesi. O yüzden yazıp da hiiçç kendini düsürme bence.
00 Yorumla
+1 yılAbi guzellessek bile emin ol kalbimizde hala saflik varsa cogu seye razi geliyoruz daha cok ona nasil yaklastigin alicagin cevabi belirler diyelim
00 Yorumla
+1 yılYaz derim belki senin için gizliden çıkarmıştır belki istediğin cevabı alamazsın belkide alırsın bilemeyiz ama risk almakta fayda vardır derim Bennn
00 Yorumla
+1 yılyazma, o ayrılmış zaten. biraz gururun olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım