Bir erkeğin ilk aşkı değilseniz önemli değilsinizdir sözleri artık çok mantıklı geliyor. Ne yaparsanız yapın ilk aşkına gösterdiği sabrı, emeği, iltiması asla göstermiyorlar. Erkekler ilk aşkını unutamıyor mu
2 ay
hayır bu duygu ilk kişi ile en çok hissedilir kişi ile de değil ilk le yemek gibi düşünün ilk kaşıkta aldığün tadı lezzetin sonraki kaşıklarda alamazsın her aldığın kaşıkta lezzet daha da az hissedilir ilk bu nedenle en güzelidir insanlarda ilişkilerde böyle daha sonraki kaşıklarda ise tatminsizlik başlar bu günkü date olayı vs bu günkü ilişkiler kısa süreli sadece cinsel ilişki vs artık kişi tatmin olmaz yediği yemekle sadece yer ve kilo alır ve böyle kişilerle asla evlenmek gibi bir hataya düşmeyin sen ilk ilişkini yaşayan biri olarak çok mutlu olacaksın ancak o senin gibi kaç kişi gördüğü için onda ne heyecan olacak ne mutluluk sende tatmin etmeyecegin için onu seni de aldatacaktır muhtemelen bu nedenle evlilik öncesi ilişkiyi asla tavsiye etmem seviyorsa falan diyebilirsiniz daha önce kimleri sevdi ayrıca bu bağımlıktır sizi sevse bile tatmin olmayınca birde bu eski bağımlılığı varsa karşısına çıkan fırsatları değerlendirebilir
Bu cümleyi duyup mantıklı gelmesi bile ne kadar canının yandığını gösteriyor, çok normal böyle hissetmen 😔💔 Erkekler ilk aşkını daha çok “hikâyeleştiriyor”, hafızada romantikleştiriyor, o yüzden sanki çok özellermiş gibi duruyor.
Ama gerçek şu: İlk aşk ayrı, “doğru aşk” bambaşka. Bir erkeğin olgunlaştıkça verdiği emek çok daha değerli. Sence senin hayatında “ilk” mi daha önemli, yoksa “en iyi gelen” mi? 💬✨
Cevap
7Cevap
ilk aşk değilde parayla seks yapmadıysa ilk seksi yaptığı kadını unutamıyor genellemek gerekirse
Benim için geçerli değil. Ayrıldığım kişileri düşünmem bile.
Yalan. Açıkcası evlendiğim kadın gerçek aşkım olan kadındır. Ben öyle düşünüyorum.
çoktan unuttum bile aklımın ucundan geçmiyor
Ağır saçmalamışsın :D Neden unutmayalım :D
İlk aşkım yok
Adını unuttum ya
Unutanı gördüm
Kadınlar da unutmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?