Neden bazı cahil erkekler nişan atmış kızı istemezler çok saçma değil mi
2 ay
Neden bazı cahil erkekler nişan atmış kızı istemezler çok saçma değil mi
Yani ona veya buna cahil demek pek mantıklı değil. Bunlar kişilerin seçimleridir. Kimisi ne yaptığını umursamazken kimisi geçmişini didik didik etmeyi seçebilir. Burada doğrular kişinin kendisini oluşturduğu fikirlere göre değişir. Tek bir doğru yok bu konuda.
Cahillik değil aslında nişanlılık döneminde yarı evli gibisin çoğu şeyi yaşıyorsun belkide herşeyi yaşıyorsun erkekte o yüzden yediremiyor kendine
Erkek nişan atmis olunca sorun olmuyor ya kız mı nişan atınca sorun böyle çifte standart mı olur
Çifte standart değilki erkek içinde niye atmış geçimsiz birimi diyorlar
Cevap
17Cevap
Nişanlıyken bir şey yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu düşündükleri ve kendileri "sütten çıkmış ak kaşık" oldukları için kabul etmiyorlar😒 çok şükür öyle dertlerim hiç olmadı.
Ya bu daha çok şundan kaynaklı nişanlıyken bazen erkekler kızların kanına giriyo evlenmeden o işleri hallediyolar öpüşme sevişme filan veya nişan atıldıysa demek ki iki taraftan biri problemli gözüylede bakılabiliyo cahillik değil yani.
Vardır kendilerine göre gerekçeleri şimdiki nesil daha sevgili iken her haltı yiyor nişanlı olunca kim bilir aralarında ne geçti diye düşünebilir
Nişanlanınca niye bekaret gitsin mk nikah mı bu
Ben nişan attım kabul eden böyle etsin. Bazilari bekaret de istiyor ona bakarsan ama bana gelince sorun etmiyormuş gibi davranıyorlar. Erkeklere güven olmaz.
Birşeyler yaşanmış olma ihtimali var mı acaba diye düşünüyor olabilirler
Nişanlanacak kadar cahil tipe kaliteli tip denk gelemeyeceği için
Nasıl olsa evleneceğiz diye nişanlıyken bir şeyler yaşamış oalbileceğini düşünüyorlardır.
nişanlıyken , nişanlının lüpus grandüs malafatüsünü eline, ağzna almış olma ihtimali milleti irrite ediyordur
Nereden biliyorsun ağzına aldığını kalbin ne kadar fesat Sanki herkes yapıyormuş gibi konusma
almıştır , tutmuştur demiyorum bu ihtimal var diyorum Büyük olasılıkla. bu düşüncede başkalarını uzak tutuyordur
Sansına öyle denk gelmiştir
Saçma yanlış bir düşünce.
Saçma ama bakirelik önemli onlar için
Onlardan uzak dur o zaman
Milletin delik deşik ettiğini biz mi alalım
Evet öyledir bay cahil siz erkekler nişan atmis olunca sorun olmuyor ama biz sizi kabul ediyoruz
Sizde etmeyin bakirliğe önem veriyorsanız
Onlar cehalet sahibi
Tamamen cehalet
Hiç fark etmiyor ya
Patlak diye dusunur
Onlardan bir B. k olmaz sen uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?