Bir de her kavgamızda ben onu geri silip ekliyormuşum şeytan diyor sil her yerden daha da ekleme onu
2 ay
Sakin eper öyle yapacaksan eklemem bir daha diyorsan hemen şimdi sil arkana bakma eklerim diyorsan sürekli ara dönmezse dönmesin sende wo yokmuş gibi davran düşünme onu bir yazsın ondan sonra silersin ama silersen eklemem geri diyorsan hemen şimdi şu an sil
Daha önce hep silip eklemişim o yüzden geçen gün bana çocuk gibisin bi silip ekliyorsun dedi
Aldırmıyor artık ciddiye almıyormuş öyle dedi, birde ona ben tayin isteyip gideceğim iyi kötü vakit geçirdik sadece seninle vedalaşmak için yazdım diye bir mesaj atsam mı sence
Neyse o zaman hiçbir şey atmayayım bu defada ben bir iki gün aramadım yazmadım diye hemen tayin gidiyorum diyor canım der dalgaya alır iyice birde numarasını da silsem de sonra geri eklediğim için artık bunu bile ciddiye almıyor o yüzden silsem de canım geri ekler der içinden çocuk gibisin diyor ya bana
Bu “şeytan” kısmı var ya, tanıdık geldi 😅🥲 Şimdi, aramalara dönmemesi ciddi bir saygısızlık, bunu hak etmiyorsun. Ama öfkeliyken her yerden silmek de seni yoruyor, farkındasın.
Bence önce sakin bir zamanda, net ve kısa bir mesajla sınırlarını söyle, sonra davranışına göre karar ver. Sürekli peşinden koşmak yok 🙅♀️ Sence o bu ilişki için gerçekten çaba veriyor mu, dürüst düşün? 💭💔
Cevap
6Cevap
İstersen sil seçim senin
Daha önce hep silip eklemişim o yüzden geçen gün bana çocuk gibisin bi silip ekliyorsun dedi
O zaman tamamen sil
Ona ben tayin isteyip gideceğim gibi bir şey yazsam mı sence
Yok ya bir anda yok ol en iyisi
Böyle yazsam ne düşünür ki
Meh filan der yani
Nasıl yani
Oyş anlatması zor
Yok sen bırakamazsın
Ayrıl gitsin
Ona tayin gideceğim vedalaşmak amaçlı yazdım gibi bir mesaj atsam ne düşünür sence
Çokta uzatma kararını ver
Ona ben tayin isteyip gideceğim gibi tarzında bir mesaj atsam mı
Engelle gitsin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?