Lütfen taraf tutmadan objektif bir şekilde yorumlar mısınız?

Lütfen taraf tutmadan objektif bir şekilde yorumlar mısınız?
1. Bunları yazan bi kız 28 yaşında asla olamaz.
2. Eğer 28 yaşında bu modda takılıyor ise zannetmiyorum hiç bir erkek bukadar daralmaya gelemez iyi bile sabretmiş.
3. Erkek olsun kız olsun bu kadar hiç kimseyi daralmanın üstüne düşmenin aşkımcılık oynamanın manası yok düşüncesindeyim
Çocuk sevmiş belli o kadar sabır göstermiş alttan almaya çalışıyor. Umarım ayrılır senden de gerçekten dışarıda mükemmel bir hayatın var olduğunu görür. Gerçekten hiç sağlıklı düşünemiyorsun ve karşındaki insanı hayattan soğutuyorsun.
İşte kadınların canımsın olduklarını açık bir örneği. Halbuki adam ne kadar kibar canım prensesim aşkım diyor kadın egosunu tatmin edecek istediğini alacak ya trip atıyor tam bir mallık örneği
İnsanlarla düzgün konuşuyorum ben zaten. :)
şimdi şu şekil senin direkt kestirip atman ve bencil davranman onunda küfür etmesi yanlış ama gayet anlayışla izah etmiş uzun süre durumu bence bi tık daha sakin ve anlayışlı olabilirsin
Cevap
23Cevap
kadın haklı, erkek haklı diyenler demek ki erkek haklı olduğunda küfür etme ya da şiddet gösterme hakkı var sanırım?
A. mina koyim okurken ben çıldirdim burada ne saniyosun kendini İngiltere prensesi falan mi imsan tuvalete diye giderde yazar bilmem ne calisiyo lan adam calisiyo sana yazsin diyemi aldilar ise mk ne mal aptal insanlar var allahim cildiricam ya ayrica kufur ne alaka kufur falan etmemis insallah mallik yapipta bida aramaya falan kalkmaz
Olum sende iki gram akıl yok galiba hadi ben kibirliyim la sana haklısın diyen biri var mı burada kibir ne alaka ya kibir ne alaka yemin ederim konuştuğun adama o kadar üzüldüm ki şu an
O kadar hak etmişsin ki. Aferin 👏🏼 alttan alacağı kadar almış sen de uzattıkça uzatmışsın üstüne bir de insan gibi konuşsana diyosun. Pes.
Çocuğun sabrına hayran kaldım. Ona bir iyilik yap da hayatından çık
Bunaltmışsın iş ortamı ağır Türkiye'de yaşıyoruz ne sanıyorsun iki dakikanın hesabı yapılıyor sen yan gelip yatarsan herkesi kendin gibi sanırsın.
Adam haklı işi gücü bırakıp sana mı yazıcak? İş bitince konuş ne acelen var?
Sende yazma o zaman? İşiniz bitince konuşursunuz dünyanın sonu değil
Vallahi billahi çocuk haklı. Adamın anası ağlıyor sıcakta terden yapmayın yazık ya böyle
Tamam ilgi istemekle haklısın ama çalışıyor adam. Ve sana defalarca izah etmiş bu durumu.
Çocuk fazlasıyla sabırlı biriymiş. Allah seninle olan kim varsa sabır versin.
Gerçekten zamanı olmayabilir anlayışlı olsaydın keşke
"Prensesim benim" dediği birine, nasıl "canım" diyebiliyor?
deliricem artık. geri*kali* olacaktı.
Delikanlı kardeşim haklı, sen böyle bir delikanlıyı hak etmiyorsun.
Anlatmış sana ama anlamak istememişsin. Sert çıkınca da yelkenleri suya indirmişsin. Tabi hakaret ve küfür etmesi doğru da değil. İkiniz de böyle davranırsanız mutlu olamazsınız.
Çocuk sonuna kadar haklı. Ayrılıp kurtuluşa iyi olur
sen tambır canım kızım... bencılsınde sen calısıyo olsan musaıt olmasan yazabılıcekmıydın sankı embesıl senı
Abartmışsın... bu şekilde devam edersen böyle birini kaybetmiş olacaksın biraz anlayışlı olman gerek.
Valla ne bu kadar üstüne düşüyor sun
Boşuna çocuğun üstüne gidiyor sun
Ortada sebep yok bir şey yok kavga çıkartmış sin
Bir kere ilk mesajın bile cevap verilmeyecek kadar gelişi güzel , çünkü onun ne yaptığı bildiğin halde soruyorsun ,
Kayda değer bir şey mi değil konunun geldiği yere bak
Hiç olgunca davranmamışsın ama onun tavrı da çok yanlış
En azından bu kadar çocukça davranmam☺️
Ben olsam seni engellemistim, isim var diyo daha ne desin
taraf tutmadan cevap veriyorum : malsin
Adam haklı, anlayış göstermiyorsun ona
Dibine kadar, sonuna kadar adam haklı
Allahin öküzü direkt saldırmış
Anlayışsızlık yapmışsın.
Sevgilin haklı ama küfür ederek haklıyken haksız duruma düşmüş
Gidip işteyken her dk ararsan haklı
üzgünüm haklı çok darlamışsın abartma
Çocuk çok sabırlıymış
%100 erkek haklı
erkek olgun kız ergen
Sevgilin haklı valla
Hayır yoğun çalışan biri olarak düşündüm sadece. Senin ilgi beklemen gayet doğal fakat çalışırken eline telefonu almaya bırak yemek yemeye firsat bulamıyoruz çoğu zaman..
Sevgilin haklı.
Ya da ikiniz de haksızsınız fikrim değişti.
Sen cok abartmışsın oda küfür etmemeliydi
Engell
Adam haklı
Haksızsın sen
Sevgilin haklı 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?