Ciddi ilişkiden yanaydım ama zamanla şunu fark ettim ilişki konusunda çok tecrübesizim ileride ciddi bir ilişkim olursa bunun sıkıntısını çeker miyim endişeleniyorum
2 ay
Ciddi ilişkiden yanaydım ama zamanla şunu fark ettim ilişki konusunda çok tecrübesizim ileride ciddi bir ilişkim olursa bunun sıkıntısını çeker miyim endişeleniyorum
Hayır canım çok güzel sevgili olursun sen emin ol böyle olan çok güzel seviyor dilerim hayatına çok güzel bir insan denk gelir bu yalnızlık muazzam bir aşkla taçlanır...💕
Sevgiyle kal 🌸🩷
Yaaa teşekkür ederim benş mutlu ettin sende sevgiyle kal💓💓
Rica ederim canım benim 💕🌸
Ben 40 yaşına geleceğim kardiyoloji uzmanıyım benimde yok hatta alanımda en iyisi olacağım diye yıllarca sadece beslenip kitap okudum şimdi herkes evli çocuğu var, ben ise çok iyi bir doktorum ama çocuğum yok. Ve bu evlat edinme hissimi bastırmak için hala daha diğer branşlarda çalışıyorum insanlarda sanıyorki bu tıpa aşık
En acı his te bu
Yaa bu gercekten üzücü
Bence hiç paniklenecek bir durum yok, tam tersi çok tatlı bir durum bu 💕 Şu an tecrübesiz hissetmen çok normal, çünkü yaşamadığın bir şeyi merak ediyorsun. İlişki dediğin şey "kaç kişiyle çıktığınla" değil, karşına çıkan insanla kurduğun bağla alakalı 🧠✨
Doğru insan geldiğinde zaten beraber öğreniyorsun, beraber tecrübe ediyorsun. Kimse ilişkiye profesyonel olarak başlamıyor ki 😄 İçten, saygılı ve iletişime açık olman yeter. Zaten ciddi ilişkiden yanasın, bu da büyük artı.
Sen kendini tanımaya, ne istediğini öğrenmeye odaklan, gerisi zamanı gelince tıkır tıkır oturur 🫶 Peki sence şu an ilişkiden en büyük beklentin ne, nasıl bir bağ hayal ediyorsun? 💭💘
Cevap
16Cevap
Yardır gitsin aplacim armudun sapı üzümün çöpü demeden yardır cv inde bir iki ilişki tecrüben olsun en azından ve kattiyen geç falan da değil daha dur bakalim
Kadınlar tecrübesiz erkek sevmem.. Ama erkekler tecrübesiz kadıns hasta olurlar.. Utanan çekinen kızlar çoğu erkek için çekicidir
Sana öğretici lazım diye mi düşünüyorsun, duygusal bağ olmadan
Iy saçmalama öyle ilişki bile demedim romantik normal bi insan ilişkisi
Oo çok iyi o zaman, Rabbim hayırlı efendi, sadık birini versin sana
Ben bu yaşımda yaşamadım senin gayet insani bence biraz da şans diyorum benim 28 yaşında bile ilişkim olmadı
Birileri ile tanış fslan bende acemiyim mesela yıllardır ciddi ilişki olmadı sıkıntı
Biraz çekersin bence şu an nasılsın peki
En azından konuşarak tecrübe etmek ister misin biraz
Bana bunu yazan biriyle mi sen beni anlamamıssın
Aklındaki soruları rahatça sorabilirsin bence
Seni yargılamam doğru düzgün cevaplarım istersen engellemek kolay zaten
Yaş 25 oldu hala aynı durum
Sanmıyorum ne yapacağını bilirsin heralde 🤣
Seni tanmak isterdim ciddiyim
Acilen çöz bu konuyu
Neden
Aşk sevgi ilgi, bunlar bizi insan yapan temel değerler
Evet de buna degecek biri lazım ya hani öncesinde