Acaba nasıl birbirlerinden o kadar süre ayrı kalabiliyorlar? İnsan sevince gözlerine bakıp ellerinden tutmak ister. Kokusunu içine çekmek ister, sıcaklığını hissetmek ister. Neyse fazla romantik oldu 🤭
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acaba nasıl birbirlerinden o kadar süre ayrı kalabiliyorlar? İnsan sevince gözlerine bakıp ellerinden tutmak ister. Kokusunu içine çekmek ister, sıcaklığını hissetmek ister. Neyse fazla romantik oldu 🤭
Zor ya sevmeyi bilen için özellikle daha da zor. Ancak çevremde uzak mesafe başlayıp da evlenenleri de görüyorum. İş arkadaşım mesela nişanlısı Batman'da seneye düğünü olacak inşallah. Nasıl sabrediyorsun diyorum abi diyor çeken bilir onun acısını ama sevgi için değer diyor güven var aralarında. Yani bende uzun bir süre uzak mesafe ilişkisine sıcak bakmadım açıkçası. Ama nasip nerededir bilemiyoruz. Yan yana olduklarımızdan bi bok olmadı çünkü onu da yaşadık yani.
Denedim de uzak mesafe ilişki olmuyor ya. İşten izin alıp gidip buluşacaksınz her ay izin de alınmıyor. Aynı şehirde olsam haftada 2-3 görüşeceğim kişiyi 3 ayda bir görmek kalben yoruyor. Ayrıca farklı şehirde olduğu için seni unutup aldatabiliyor (yaşandı). Aldatılmamak için en iyisi aynı şehirden düzgün birini bulmak ve sık buluşmak.
Böyle platformlarda tüm gününü geçirenler bir yerde buralardan birine denk geliyorlar.
Herkes hayalinde yaşıyor uzaktan sonra balon patlıyor reele geçilmediği sürece. djdj
Ne bileyim birine karşı çok yoğun hissettiğimde yapışık ikiz gibi gezesim geliyor. Hep dizimin dibinde olsun istiyorum. O yüzden şaşırıyorum. 🤭
Destek için teşekkürler sjfgh
Yaşanıyor mecburen, bir araya gelinecek günlerin hayaliyle yaşanıyor. Güçlü bi sabır gerektiriyor maalesef. Bazen dibini sıyırıyoruz o sabrın ama arada o bağ varsa bekleniyor seve seve ❤️❤️
Romantik olmak suç değil, hatta aşırı tatlısın 🤭✨ Uzak mesafe ilişkisi yaşanır ama herkes için kolay değil bence. Güven çok sağlam olmalı, iletişim düzenli olmalı, iki taraf da gerçekten emek vermeli. Ben kısa süreli olsa kaldırırım ama yıllarca sürsün istemem sanırım 😅 Sen hiç denedin mi, uzaktan ilişki sence imkansız mı yoksa “doğru kişi olursa olur” mu? 💭💘
Cevap
30Cevap
Büyük Konuşmayacağım ama artık tercih etmem ilk ilişkim öyleydi güzel bir ilişki de değildi ne yalan söyleyim
Hoş geldin çiçam, uzun zamandır görmüyordum seni 🌸
Artıkın arada giriyorum bacikom gjgjgjg sanırım buraya olan hevesimi aldım dkdkdk
Ben de he, 10 günde bir girmeye başladım. Tamamen bırakacağım galiba sjjsjs
Değil mi artık eskisi gibi hissettirmiyor bana önceden çok severdim burada takılmayı fjgjghh
Eskiler gitti ya ondan tat kalmadı. Yine var birkaç tane üyede onlar da gider gibi 😅
Sarmıyor artık çünkü batırdılar siteyi yeni özellikler ile ben bile çoktan kapatmıştım ama o kadar çok emek verdim ki emeklerime saygısızlık olur diye duruyor hesap
Yakında modluğu da alırlar. Yapay zeka iş yapmaya başlamış. Azıcık argo kullandım anında alındı yorumum misal jshsha
Ben de geçen iki tane soru sordum saçma sebeplerden kaldırıldı en son yönetime mesaj attım güzellik de sordum soruyu cinselliğe gitti ksksjjsjsjd
İyice siteyi buk ettiler. Bunu da alır şimdi dkdjjs
Mesafeler aşka ilişkiye engel değil.. sadakat ve sevgi saygı var ise..
Yapamam ya bana mantıklı gelmiyor. Yaşasam da özlemden kavga falan çıkar kısa sürede biter 😅
Büyük konuşmak istemiyorum yaşamam dedikçe uzak şehirden birisi ile tanışıyorum 😅😅
Maalesef olmaz çünkü çok zor olacağı kesin
Kınıyorum sonra başıma geliyo susucam artık konuşmayacağım🤐
Ahaha ay ben de korktum şimdi jajaj
Tabii ki yanında olsa enfes olur. "İnsan sevince gözlerine bakıp ellerinden tutmak ister. Kokusunu içine çekmek ister, sıcaklığını hissetmek ister. Neyse fazla romantik oldu" demişsin: Bir de şöyle düşün, Uzaktasın. yarın buluşacaksın. Kesin. Düşüncelerin nasıl ulurdu, çok merak ediyorum.
Mesafelerin önemi yokmuş önemli olan gönülde uzak olmasın ulaşılmaz iletişimin olmadığı bir kalp hasta eder
Yok ya saçma geliyor bana uzak mesafe ilişkisi görmeden elini tutmadan kokusunu bilmeden aşkım canım cicim demek saçma değil mi?
Denedim kısa sürdü. Çünkü dediğin gibi temas önemli.
abi gerçekten sevince uzak mesafe ilişkisi yapılıyor, o mesafeden sonra karşılaşmak bile insana heyecan veriyor ne zaman bulaşacağını bilmeden beklemek, giderken ki yüzündeki heyecan
Yani bir defa yaşadım aldatıldım akıllanmadım yaşarım jsnsnsns
Başka kıtadaysa olmaz
Kıta aşkı yaşayanlar harbi var he hnsjs
İnstan duruyor muu
Neden olmasın? Birbirini sevdikten sonra.. Fakat sürekli buluşup vakit geçirilmelidir.. Çokta uzun zaman geçmeden bu işin adı konulmalıdır..
Zor ya bu saatten sonra olacaksa el ele diz dize olsun
Yaşadım ama sıkıntılı ya. Ben şak diye kapısının önünde olmak isterim
4 yıl kadar böyle bir ilişki yaşadım. Yine olsa yine yaşarım 😅
Bana göre bu siteye kendi resmini koymak asla mesela. Ama demek ki yapan yapıyor.
Hayır, bu zamanda yan yana insana güvenemiyor, uzak mesafe bol kavgalı olur.
Yaşıyorum 4 senemiz yanyana olsaydık bin kere ayrılırdım..
Yaşadım sonu hüsran oldu
Yaşamam artık
Yaşanmaz çabuk bitiyor
Önceden 2 tane oldu ama şimdi yüz yüze olsun istiyorum
Bir defa yaşadım yaşarmıyım evet.
Hayır
Zor ya
Zor yürütebilmek çok zor
Olmaz
Yaşadım zor ya her anlamda
Evet yaşarım. Bence en iyisi o
Uzak mesafe ilişkisine daha sıcak bakıyorum