Uzak mesafe ilişkisi tabii ki yaşarım Ama yaşadığım ilişkinin uzakta kalmaması gerekiyor yani sadece internet üzerinden sosyal medya üzerinden bir ilişki yaşamaya kalkarsanız o ilişkiden yeterli zevki almak çok da mümkün değil ama sana şunu söyleyeyim yüz yüze görüşmek her zaman daha iyidir
Karşıdaki insana bağlı. Yani karşındaki gerçekten doğru kişi ise uzaktan ilişki kesinlikle olur. Doğru insan dediğim anlayışlı, güvenilir, sadık ve temiz seven ise 100 yıl sürse bile olur o ilşki.
Ama karşıdaki insan anlayışsız biri ise yürümez o ilişki. Bencil ise ben merkezci ise hiç bir şekilde yürümez. Sonuçta ben senin sevgilinim ve ben sana gününün nasıl geçtiğini soruyorsam sende bana sormalısın. Ben sana sonsuz bir aşk ile yaklaşıyorsam sende bana öyle yaklaşmaşısın. Ben senin annen değilim sana ilgi veriyorsam sende ilgi vermek zorundasın. Tüm gün saatlerce konuşalım demiyorum 2,3 saat birbirimize ayırıp kaliteli bir zaman geçirelim diyorum. Gün içinde müsait olamadığım anlarda eğer bunu anlayışla değilde kavga çıkararak lanse ederse o ilişki yürümez.
Yani dediğim şu ki uzaktan ilişki kişisine göre olur.
Yaşarım, sabır meselesidir. Zor mu? zor. Abim yaşadı uzaktan ilişki ve 3 yıl sonra evlendiler.
Ben de yapabilirim kesinlikle, Beraber zaman geçirmek için yöntem bol, ben bulurum canını sıkmasın.
Her akşam beraber teleparty üzerinden filmler izleriz, her gün konuşur oyun oynar, ayda bir de görüşürüz, hazır olunca da gelir bir güzel evlenir kendi evimize çıkarız.
Gerçek seven tüm zorluklarla başa çıkar ama yine sever
Böyle beklerim, şöyle sabrederim diyenleri çok gördük. Sözlerinin arkasında durmadıklarınıda gördük ne yazık ki. Umarım karşınıza uzak mesafe ilişkisi yaşayacağınız biri çıkarsa eğer tüm bunların aksine gerçekten sabreder ve beklersiniz. Umarım karşınızdaki insanı; güvenini kırmadan , hayal kırıklığına uğratmadan, incitmeden, gönülden seversiniz.
@mayneymisminel Efendim ispanyadan birisi ile uzaktan bir ilişkim oldu. 6 ay boyunca birlikteydik. Teleparty, parsec vs uygulamalar ile her günümüzü beraber geçirdik.
Beraber bulmacalar çözdük, escape the room oynadık.
Filmler izledik.
Her sabaha beraber başladık, her akşam görüntülü arayıp beraber uyuduk.
Yaptım. O yüzden yeniden yapacağımı gayet iyi biliyorum.
Gelecek için planlarımız farklıydı. O amerikaya gitti ben ise burada kaldım. Gayet normal. Ancak mutlu bir ilişkimiz oldu.
Uzak mesafe ilişkisi bir defa yaşadım daha da tövbe tabi görüşme buluşma oldu ailesi yaşadığım şehirde yaşıyordu. En sonunda aslında 5 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim olan bana ve koskoca 9 ayımın çöp olmasına oldu daha çevremdeki insanlara güvenemezken sanmıyorum farklı hır şehirden biriyle ilişki yaşayacağımı.
Yaşadım ve dürüst olmak gerekirse kendisi mesafelerin sorun olmayacağını önemli olan sevgi vs. gibi sevgi cümleleri kurdu sonra tüm vaktimi ona verdiğim hâlde sen bana vakit ayirmiyorsun aşk bu olamaz deyip ayrıldı ve çok sinirlendim ve vaktime acıyorum.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsan maddiyatın çok iyi olması lazım ki sık sık gidip gelebilme açısından zorluk olmaması gerekiyor Yoksa gidip gelme olmayınca araya mutlaka bir soğukluk girecektir diye düşünüyorum. Çünkü şüphe olacak aklında bir sürü soru işaretleri olacak Cevap vermediğinde merak edeceksin telefonu kapalı olduğunda merak edeceksin uzak mesafe ilişkisi Aslında bir nevi insanın yorar.
Senin niyetine bağlı bu durum. Ferhat gibi Dağları delmeye gerek yok. Bin Otobüse git gör tanı 😅😅😅
Mesele zaman geçirmek mi yoksa idealinde ki eş adayı mı? Uzak mesafe ilişkilerinin zaman bakımından uzaması iyi değil bence. Eğer uzuyorsa bundan bir cacık olmaz. Seninle konuşan başkası ile de konuşur.
Zamanında uzak mesafe ilişkisi yaşadım 2 kez.. Benden yana oluyor ama karşı tarafta bir sıkıntı çıkıyor. O yüzden yeminliyim. Daha da uzak mesafe olmaz artık. :D Yakın mesafenin suyu mu çıktı? :D dfd
Sevgi varsa ilgi varsa mesafelerin hiç bir önemi yok seven kişi buna rağmen sevgisini gösterir fedakarlık eder ise.. ama. bunu yapmazsa sevgi de azala. azala. biter.. ilgi göstermediğin her şey zamanla bitmeye mahkum..