Bekar birinin birden fazla kişiyle flört etmesi neden sorun olsun?

Bekar birinin birden fazla kişiyle flört etmesi neden sorun olsun?

Yasal olarak evli değilsen, sevgilin dahi olsa birden fazla kişiyle flört edilebilir yani yasal bağlayıcılık yok ve kimse kimseyi bir şeye zorlayamaz ama etik olarak ahlaki olarak kişi kendisine bunu yakıştırıyorsa da bence o kişinin hayatında ters giden bir şeyler vardır.
İnsanlar bunu meşrulaştırmak için binbir türlü bahaneler üretilebilir ama içten içe bunun hatalı olduğunu da bilir.
Mesela bir şey almak için farklı mağazaları gezip bakmak ile bunu bağdaştıranlar olabiliyor yani insan ile bir eşyayı ve eşyanın tabiatını aynı gibi görüp bunun bu konuya mantıklı bir örnek olabileceğini düşünüyor oysa aynı kişiler eminim insanın metalaştırılmamasını da savunuyorlardır. Mesela bir kadına veya erkeğe ikinci el eşya muamelesi yapılsa bu tarz insanlar ayağa kalkar ve insan mal değildir der ama işine gelen başka bir örnekte eşyayı insan için örnek kullanabilir işte buna çelişki, tutarsızlık diyoruz. O eşyaları üzerlerine giyip deneyenler almak istediklerinde aynı bedenin kapalı kutusunu, kimsenin denemediğini almak istiyor ama.
Benim ahlaki değerlerime göre bir insanı sevgili olmak amacıyla tanımaya başlamışsam, flört ediyorsam ikinci alternatifi olmaz yani o kişiyle olup olmaması hiç önemli değil ben kendime bunu yakıştırmam ve bana birisinin yapmasına da asla müsamaha göstermem, hiçbir iletişim ve saygımda kalmaz o kişiye
Erkeklerin ve kadınların istedikleri kadar flört etmesi farklı sonuçlara sebep olur. Erişimi kolay erkek bu durumdan yıpranmaz ama bolca vakit kaybeder kadın da flört edebilir ama istediği kadar etse hem yıpranır hem de seçenek kalitesi azalır ciddi ilişkiye geçişte. Aşırı özgürlükçü kız ebeveynleri var artık. “Tabiki erkek arkadaşınla kalabilirsin kızım sonuçta sen bekarsın, sonuçta 18 yaşını doldurdun sen kızım, sen cahil değil aklı başında birisin kızım, kararlarına güveniyoruz senin kızım” diyen. Bazılarının kızımıza güveniyoruz demesinin altında yatan gerçek kızları tarafından reddedilme korkusu ama bazıları da gerçekten bunu normal olarak görmekte. Fakat yüksek segmentteki erkeklerle flört eden bazı kız ebeveynleri varki bundan gurur duymakta (benim gözlemime göre). Bu etik olmayabilir ama bu gururun altında yatan ise onun kadınlığının ve yüksek değerli erkekler tarafından arzulanmasının eşdeğerinin yüksek olduğunun kanıtı olarak görmeleri ve bundan dolayı kızlarıyla gurur duymalarıdır. Evrimsel olarak bunun daha bir çok sebebi var ama anlatmaya yetmez kelimeler
Edebilirler kendi tercihleri ama bu doğru olmadığı gerçeğini değiştirmez ve başkalarının nasıl bakacağını da kenara koyalım başkalarını da umursamıyoruz o da tamam ama işin kötü tarafı birçok kişi ile aynı anda flört olduğunu varsayarsak kendimize ruhumuza haksızlık etmiş oluruz. Laçka olmuş bir gönül karşısına doğru insan çıktığında onu anlayabilecek bir durumda olamayacak hale geliyor. Bir çok insanın kimseyi sevemiyorum, hepsi aynı, bişey hissedemiyorum vs vs demesininn sebeplerinden en önemlisi de çok fazla kişi ile flört etmesi hatta aynı anda etmesi ruhada ciddi zararlar veriyor kanımca.
Evet katılıyorum
🙏🌹
Flört keşif olayı, ilişki seçim olayıdır.
İstediğimiz kadarıyla flört edebiliriz.
Adını koymamış, sorumluluk almamış insanlar bizden sadakat bekleyemez. Aynen biz de tabi ki…
Bi ayakkabı alıcaz 10 mağaza gezip 20 çift deniyoruz. Beğendin ama emin değilsin biraz daha bakayım diyorsun, kimse ne sana başka ayakkabı deneme diyebilir, ne de ayakkabıya başkası seni denemesin diyebilir.
netsen alırsın, o zaman yeni ayakkabı denemezsin, ona da senden başkası dokunamaz 😘
🤝
ay öyle düsununce dogru
Kızlar herkesin düşüncesi kendine ama tavsiyem, adını koymayan, sizi çevresine tanıtmayan, sorumluluk almayan adamlara sadakat sorumluluğunuz olduğu yanılgısına kapılmayın.
Ne zaman taşın altına elini koyar, her şey o zaman…
Helal olsun be. Aynen öyle!
Cevap
70Cevap
Aynı anda birden fazla kişiyle de flört edilmez bence. Yetenek bu arada insanın kafası kaldırmaz be hfkd
Evet daha büyük sorun kafa kaldırmıyor olması lazım djdj
Edebilirler zaten orada tiksinti hissini yaratan o kişinin herkes ile flört ediyor olması değil orada tiksinti yaratan şey o insanın hiçbir şekilde filtre sahibi olmayışı yani bir insan herkes ile flört etmemeli Özsaygı denen bir şey var.
Midesi kaldırıyorsa etsin djfjf
O kadar çok kelebeği kaldıramayabilir djfj
Edebilirler tabi ki kaliteli Kaşar peynir olmayı sorun etmiyorsa ben neden karışayım.
Aynı anda ediyorsa problem olur. Hatta arsızlık (teşbihte hata olmaz)
Bir kişiye kapılır insan, çabalar, geliştirir. İşte flört o yüzden tehlikeli bir kelime. Duygu barındırmıyor. Bizim özümüzden değil.
Dilimiz ziyadesiyle fakirleştiği için, ifade etmenin karşılığını bulamıyoruz.
Divan edebiyatı seviyesi demiyorum ama unutulan (edebiyatta ölen kelimeler denir) o kadar harika kelimeler var ki..
60 lar Türk sinemasına bakmak bile yeterli.
Konudan biraz uzaklaştım, demek istediğim, flört (!) edilecekse bir kişi olmalı. Herkesle mavi boncuk misali olmamalı.
Şu bir gerçek ki, bekar veya evli, erkek veya kadın, bilinçli veya bilinçsiz, genç veya ihtiyar fark etmeksizin, yaşamın içinde karşı cinsle birden fazla kişiyle olacak şekilde flört ediyoruz.. Bu durumun nedeni olarak ise teolojik ve dünyevi-sosyal öğretilerle ve/veya sınırlamalar ile ortaya konulan ilke ve kuralların tam tersi olacak şekilde, insanın aslında yaratılış itibarıyla tek eşliliğe değil çok eşliliğe meyilli olmasının etkili olduğunu düşünüyorum... Düşünsenize bu böyle olmasaydı ilahi dinler ve toplumsal kurallar, kadın ve erkek arasındaki ilişkiyi belirli bir çerçeveye oturtmaya çalışır mıydı? Hiç sanmıyorum.. Soruya gelecek olursak, bence insanların karşı cinsle flörtleşmesi her ne kadar can sıkıcı olsa da, yaratılışın doğası gereği normal olarak da kabul edilebilir.. Zaten bu durumu engellemekte pek mümkün değil gibi geliyor bana... 👀🤔
Bazıları için karaktersizlik oluyor jsjshaj ama şimdi adamla makarasına flört ediyorsam öylesine ne yapacağım nikahima mı alacağım ama tabi flörtüme sevgili olma potansiyeli var gözüyle bakıyorsam başkası olmaz onun olmasını beklemem o ayrı
Bence haklısın sjdjd
KS de birinin bana bu konuda hak vermesi allah razı olsun jdjsj
KS'in 90%'nı en az 4 kişiyle aynı anda flörtleşiyor :D ama görüşler aksini söylüyor djfj sen en azından dobrasın 😂
Bu flört işini bu kadar ciddiye alınmasını ben KS de gördüm vallahi pembe gözlükleri çıkarsınlar ya da yalan demeyi jxjsksj
😂😂
çünkü başka birisine ihtimal veriyorsun olabilir seninle diyorsun o da senin için bir mücadeleye bir emek girişiminde bulunuyor eğer sen başka biriyle konuşmaya basladigin zaman o kişiye saygısızlık etmiş oluyorsun değersizleştirmiş oluyorsun ya ben pazardan elbise alır gibi bakıyorum işte diyorsun hani pazarcı da dersin ya yardımcı olabilir miyim dediğinde ya bakıyorum dediğinde nasıl bozuluyorlarsa bu da öyle bir şey hoş bir şey değil
bekarlığımın sultanlığında yalnız başıma keyif yapıyorum, ne gerek fazlalığa
Ne gerek flörtlere
Ben etmem
Bana göre hayatında bir kadın vardır
ya da hiç bir kadın yoktur
Flört etmek bana saçma geliyore burjuvaların uydurduğu bir şey 😂
Bence edebilirler. Ama aynı anda birden fazla kişiyle flort etmeyi doğru bulmuyorum. Kendine saygısı olan bir insan zaten flortunun başkalarıyla da temasta olduğunu bile bile bunu kabul etmez...
O başka, kendisine saygısı yokmuş cart curt :D yine de kimse kimsenin flört sayısına da karışamaz Bekar adam sonuçta he mi
Ya ona bakarsan kim kiminle yatıyor aynı gün kaç kişiyle yatmıs vs buna da kimse karısamaz. Ama bunun etik olduğunu da kimse savuhnamaz. Bu boyle bir şey.
Aynı şey değil 🤦🏼♀️
Sana gore oyle. Bana gore aynı. Kendisine saygısı olan bir insan dur yaa partnerim denesin beni karşılaştırsın başkalarıyla da belki benimle sevgili olur demez. Birileriyle kıyaslanacak akdar düşmedim henüz. Ben benim :D Bir insan birisine umit veriyorsa bir başkasını da onunlayken deniyorsa bu kendisi için iyi ama insanlık için kötü bir şey. D
Olm ne partneri? Sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz. Flört tanışma aşamasıdır, tanışma sürecidir. Sevgililik değil bu, flört aşamasında hiçbir konuda ileriye gidilmez 🤦🏼♀️
Partner deyince neden aklınıza hep sevgili geliyor. Partner demek bir işi birlikte yapan demek. Sen onu tanıma aşamasındasın o da seni dolayısıyla partnersiniz :D Forvet oynayan iki topcu birbirinin partneridir. Ortak iş ypaan herkes birbirinin partneridir vs yaww. Allahallaaaaaaa sosyetik hanımm sende istiyorsun ki senin onay verdiğin her şey doğru olsun :D Soyle düşün. Sana ilgim var sende biraz olsun bana ilgilisin ama aynı zamanda seline peline eda ya da ilgi duyuyorum. Seni tanımaya çalısırken onlarıda tanımaya çalısıyorum. Hanginiz diğerinden daha iyi ise ona okey veriyorum. Bu seni kötü hissetttirmez mi...
Hayır ya, abartılması gereken şeyler abartılsın. Ben doğru demiyorum birkaç kişiyle aynı anda flörtleşmek, daha kötüsü evli veya ilişkisi olan birinin birileriyle flörtleşmeye devam etmesi. Bence Bekar biri birkaç kişiyle aynı anda flörtleşiyorsa sana bana göre değildir mesela biz hayatımıza almayız ama ona kötü gözüyle de bakamayız 🙄
Aslında burada da flortleşmek ne demek bunu tam olarak açmak gerekiyor. Kendimden ornek vermek gerekirse hoşlandığım bir insan ile flortleşiyorsam kendisine bunu açık açık soylerim ve birbirini tanıma sureci sevgililik işleri olur mu kafasında ilerler. Sanırım sen biraz daha genel söylemek istedin. Hani 3-5 kişiye hadi sevgili olabilecekmiyiz bi deniyelim gibi dğeil de, sadece bu işler konusulmadan bir insanı tanıma aşaması gibi. Bunu kast ediyorsan bu olağan. Ben bu süreci arkadaşlık sürecinde değerlendiriyorum açıkçası. Mesela birbirimizi tanırız ortak arkadaşlık gruplarından vs. Bu süreç içerisinde belli başlı notlarımı alır tanırım. Bundan sonra sevgililik için biraz daha özelden tanımaya çalısırım ama karşımda ki bilir ki sevgili olmak istiyorum çünkü ondan hoşlanıyorum. Bu durumda da bir başkasıyla da konusması durumunu kabullenmem. Dediğin gibi biz yapmayız ama açıklamasını da bilalin bile anlayacağı şekilde yapmalı. İnsanların %65 i okuduğunu anlamıyormus bu ülkede :D Vur dersek öldürecek insan sayısı çok hehueheu
Aynen öyle. 🙏
(çiçekler, kalps)
Flörtlerden her hangi birine ciddi ilişki sinyallemiyorsa bak kızım ben takılırım bende ilerisi olmaz olayını belli ediyor vurguluyorsa sorun yok gibi. Ama sen git menevşeler güller laleler, şiirler sözler, sürekli iletişim halinde olmalar yapar da sonra ayrıyeten sağda solda ayak üstü ona buna sinyal atarsan olmaz bence. Racona ters.
Amaç flört mü yoksa birkaç kişiden gelen ilgi mi? İlgi herkesin hoşuna gider ama ne bileyim farklı kişilerden sürekli ilgi beklemek almak ilişkide ne kadar sizi tatmin edecek, yani birisi ile sevgili olunca ki olabilecekmisiniz bir ikişinin ilgisi yetecek mi oda var
Bekar insalar istedikleri kadar flört ederse , evli insalar belli mi miktar mı edebilir bu mantığa dayanarak söylüyorum. O yüzden bekar insalar insan gibi bir kişiyi sevip ondan ümidi kesmeyinceye kadar başkası ile flört etmesinler Allah rızası için.
Amin djfj
Evli insanlarla ne alakaydı?
Yani onların ne poh yediğini merak etsem detaya falan sıkıştırırdım. Bekar olup birkaç kişiyle flört eden insanladın yaptığı normal olmasa da, sorun da olmamalı. Herkesin kendi hayatı neticede
Yoo evlilerin hayatı kendine değil, onları ayıplamak lazımken bekarların flörtleri ayıplanıyor. Bekar insanın hayatında kimse yoksa istediğini yapabilir, ayıplamak saçma bana göre
Aynen
Birçok kişi karşı çıkıyor ama bence edilmesinde sıkıntı yok o kadar insandan neden bir kişiye yönelme olsun ki insanlar vakitlerini harcıyorlar şimdi size soruyorum 1 taşla 1 kuş mu 1 taşla 5 kuş mu şaka şaka justt pide
Ahdjd çok iyiydi
Normal psikolojide birisi olarak görmüyorum;kendi başına kalamamak, onaylanma ihtiyacı, ilgi budalılığı gibi durumlar…Bir kişiye dikkat verirsin, fazlası yüzeysel duygusallığı ve sahteliği getirir.
🤧 acımasızsın isyankarsın
Hanım hanım bu tür şeyler benim araştırma konum 🙄 hiç öyle değilim
Yahu sen öyle olma zaten :D sadece bekar insanlar diyoruz djdj genelliyoruz
Onların gönlü pavyon karakteri dansöz olmuş ne diyelim
Ahaha atarlı prenses 😅
Bugün ayrı bir sinirli ve atarlıyım 😒
Sebebi neymiş? Kimi kaldırıyoruz ortadan sdkd
3 erkeğe sinir oldum ve genelini kaldırmak gerekiyor birkaçı hariç adjdjd
Kimmm isim adres işgal ver djdj
İsim yok bilsem direkt hiroşimayı salla gitsin adkdk
Sallarım ha djdj
Cevabım ek'tedir 😂
🤦🏼♀️ konuşamayan adam
Hee sorma 😕
Evlilik saçma zaten. Bara gidiyorum denk gelirse diye etrafa bakıp, bir şey çıkmazsa da evime boş ver olup gidiyorum.
Böyle toplumda evlilik yapilmaz
Evlilik ne alakaydı
Bekar yazmissin
He ben de onu diyorum bekar yazdım evliler ne alaka
🤦 tamam evlilik demedim ben.
Ben pek normal karşılamıyorum.. Karpuz seçer gibi ona dokun, diğerini kokla, ötekini kes doğra tat, sonra birini seç ve devam et.. Benlik değil bu..
Olsun bebeğim bir şey olmaz dimi
😒
Bunu bir erkek sorsa taşlanırdı. Birden fazla olursa sıkıntı. Birbirine çaktırmamak lazım.
🤦🏼♀️ abart
Destek verende bir pembeli var neyini abarttım acaba.
Erkek sorsa taşlanırmışmış. Hiç sorulmamış bir soru ya bu
Sorulmuştur o yüzden biliyoz
Taşlandığını görmedim kimsenin, bana da göster bakayım
İşim gücüm yok onu mu arayayım :D
Bir daha denk gelirse incelersin :D
İşin gücün yok belli ki, görüşe giriş cümlenden belli
Çok şükür var arada vakit buldukça geliyoruz.
Aferin
Okadar kişiyi kafam kaldırmaz isimlerini de karıştırırım hem
😅 Tek sorun bu olsun djfj
biri olmazsa diğeri olur, o da olmazsa öteki olur mantığı 😄
Bekarlığa neden sultanlık demişler biliyon mu shdj
Nedenmiş hjhh
Sultanların neyi var :D Haremmm dkfkk
Ne varsa eskilerde var😂ahh ahh
Edebilirler. Biz de seninle bir adım atalım istersen 😃
Sevgilim var
Benim yok
Bana ne
Ee senin sevgilinin olmasından bana ne awk
Git halıya konuş haydee yallah
Konuştum
Yani fölrtten öte değilse sıkıntı değildir sadice konuştuysa ama sevgili tarzıysa yanlış
Evet
Erkekler yaparsa playboy olur çapkın olur. Kadınlar yaparsa...
+11111 🤌
Yaniiii eden eder de ben etmem flört mlört edecek yaşı geçtim kdndndnsnd
Artık işin içine girmek lazım diyosun😄
Sus kız daha 27isinde
En tatlı zamanı
Edebilir ama etik değil bence ! Ayrıca ilgi delisi bir karakteri olduğunu düşündürür…Ne öyle yedi kocalı Hürmüz gibi 😂
Birkaç kişiyle flört edilmiyor zor ya. Biri diyor ankaraşıyım biri diyor antalyalıyım. Gidip de ankaralıya antalyada havanın nasıl olduğunu sorup pot kırıyorum. Tek eşlilik tek flörtlülük candır
Karakteristik bir seçenek ben birisiyle flört ediyorsam sadece o süre zarfında benimle konuşmasını isterim. Bu biraz çok eşliliğe giriyor gibi geliyor
çoğu insan istemediği yere kadar zaten yapıyor ama sanalda ama dışarıda yılış yılış bol sıfırlı ilişkiler bitme garantili
Flörtoz bir yapıya sahip olmak gerek sanırım
Ve bunu caktırmadan yapabilen
Ama sonrasını bilemem tabikide herkesin kendi hayatı
Aynı zamanda birden fazla kişi yoksa sorun yok ama bir şeyi birden fazla kişi kurcalıyorsa çabuk bozulur onuda bil
Olmaz neden olsun mavi boncuk dağıtmakla sıkıntı yok kafana uyan biriyle devam edersin mesele devam ediyorken hala mavi boncuk dağıtmakta
Aynı anda bir sürü kişiye mavi boncuk dağıtacak kadar ilgi o*suysa flört edebilir elbette ama hayatıma giremez. Zira sadakatsiz insan sevmem.
Flört kelimesinden nefret ediyorum çünkü bana genişlik, gevşeklik gibi sadakatin ve iffetin olamayacağı zeminleri anımsatıyor.
Bekar yahut evli, kimse önüne gelenle cilveleşmemeli, ileride ucuzlaşmaması için.
Bekarlık sultanlık 😂
Yes beybi 😂
♡
Doyumsuz ve karaktersiz insanlara has bir şey birden fazla kişiyle eş zamanlı flörtleşmek.
Bekar olması birden fazla kişiyle flört edip insanlarla oynuyabilir anlamına gelmez herşeyden önce kendine saygısı olan yapmaz bunu..
Ben biraz ciddi birisiyim o yüzden aynı anda birden fazla kişi beni bozar hem gereksiz hem etik diil bence
Sevmiyorum öyle şeyleri, bir kadın varsa zamanımı onunla konuşarak geçirmek isterim, daha çok kadınla konuşmak bana anlamsız geliyor.
Ederler. Birine söz vermiş mi sadece seninleyim diye? Vermemiş. Committed durumu var mı? Yok. Eee? Sorun ne?
Edebilirler tabi kim dedi edemezler..
İmkanı olan herkes her şeyi yapar ister bekar ister evli olsun bu bir şeyi değiştirmez..
Ben daha gün içinde ne giyeceğime karar veremiyorum, o yüzden sadece tek bi kişiye odaklanabilecek bi odak sürem var o da iyi günlerimdeysem
Birden fazla kişi olması aldatdığı anlamına geliyor
Sorun değil.
Problem olan şey şu : aynısını karşı taraf yaptığında kudurma :)
Ben evli halimle yapıyorum bekarlar adamlar yapacak tabi
Gençler takılsın ya rahat bıraksınlar bence. :)
Açık ve dürüstsen sorun değil, gizli ve çelişkiliysen sorun olur.
Edemezler. Edemler hem midesiz hem karaktersiz hem de pisliğin önde gidenidir
Kendisine ve flört ettiği kişilere olması gereken saygıdan ve sorumluluk duygusundan dolayı
farkli bir bakiş acısı belkide haklisin. birinde karar vermesi icin hepsini denemesi gerek dimi🤣
Denemesi değil tanıması
Hayır etmemeli bence. 1 kişi olmalı ya da hiç olmamalı 🙂
herkes her dakika herkezle flört edecek ayran gönüllü olacak diye bir şey yok o bence namussuzluk
Flört etmenin sebebine göre edebilir, sitede çok tanınan bi kadın fenomenin evli bi kadınla sohbet etmesi flört olmazdı ama sapkınlık olur
Edebilir tabikide ama bazı durumlar hariç
Bepbekarım yani her çiçekten bi fırt alırım mı aaa ama tüh ben arı değilim 😔
Anlamı o değil flörtün anlamı ne 🙄
Polene alerjim var benim hem dedim ya arı değilim olanlar düşünsün @lilnora kimse hicivden de anlamıyo
Neden sorun olmasın? Bu yaptığın şeyin ahlaki boyutunu gectim gercek bir iliskin oldugunda da monitonluga ulastiginda baska insanlar istemene sebep olacak. Seviyor olacaksin ama sıkılacaksin
1 den fazlasına k*hbelik gözüyle bakıyorum
Desene o dediğinin her versiyonundan bolca mevcut
O'lar kadar mı
Alfoo'nun o'larını da koyalım djfs
Bayılmış 8 o
He işte bayılmış 8
Ederiz, kim karışır
Yes beybi 😅
Bu soruyu sahiden soruyor musun?
Hee sordum
zabaaacana etsinler
😂