• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri
2 ay

Bekar insanlar istedikleri kadar flört edemezler mi?

Sosyetic_SheqiiL u
Sosyetic_SheqiiL Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1015
Yapay Zekaya Sor

Bekar birinin birden fazla kişiyle flört etmesi neden sorun olsun?

Flört Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Yasal olarak evli değilsen, sevgilin dahi olsa birden fazla kişiyle flört edilebilir yani yasal bağlayıcılık yok ve kimse kimseyi bir şeye zorlayamaz ama etik olarak ahlaki olarak kişi kendisine bunu yakıştırıyorsa da bence o kişinin hayatında ters giden bir şeyler vardır.
    İnsanlar bunu meşrulaştırmak için binbir türlü bahaneler üretilebilir ama içten içe bunun hatalı olduğunu da bilir.

Mesela bir şey almak için farklı mağazaları gezip bakmak ile bunu bağdaştıranlar olabiliyor yani insan ile bir eşyayı ve eşyanın tabiatını aynı gibi görüp bunun bu konuya mantıklı bir örnek olabileceğini düşünüyor oysa aynı kişiler eminim insanın metalaştırılmamasını da savunuyorlardır. Mesela bir kadına veya erkeğe ikinci el eşya muamelesi yapılsa bu tarz insanlar ayağa kalkar ve insan mal değildir der ama işine gelen başka bir örnekte eşyayı insan için örnek kullanabilir işte buna çelişki, tutarsızlık diyoruz. O eşyaları üzerlerine giyip deneyenler almak istediklerinde aynı bedenin kapalı kutusunu, kimsenin denemediğini almak istiyor ama.

Benim ahlaki değerlerime göre bir insanı sevgili olmak amacıyla tanımaya başlamışsam, flört ediyorsam ikinci alternatifi olmaz yani o kişiyle olup olmaması hiç önemli değil ben kendime bunu yakıştırmam ve bana birisinin yapmasına da asla müsamaha göstermem, hiçbir iletişim ve saygımda kalmaz o kişiye

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SelectiveDesire
    SelectiveDesire Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 100%
    2 ay

Erkeklerin ve kadınların istedikleri kadar flört etmesi farklı sonuçlara sebep olur. Erişimi kolay erkek bu durumdan yıpranmaz ama bolca vakit kaybeder kadın da flört edebilir ama istediği kadar etse hem yıpranır hem de seçenek kalitesi azalır ciddi ilişkiye geçişte. Aşırı özgürlükçü kız ebeveynleri var artık. “Tabiki erkek arkadaşınla kalabilirsin kızım sonuçta sen bekarsın, sonuçta 18 yaşını doldurdun sen kızım, sen cahil değil aklı başında birisin kızım, kararlarına güveniyoruz senin kızım” diyen. Bazılarının kızımıza güveniyoruz demesinin altında yatan gerçek kızları tarafından reddedilme korkusu ama bazıları da gerçekten bunu normal olarak görmekte. Fakat yüksek segmentteki erkeklerle flört eden bazı kız ebeveynleri varki bundan gurur duymakta (benim gözlemime göre). Bu etik olmayabilir ama bu gururun altında yatan ise onun kadınlığının ve yüksek değerli erkekler tarafından arzulanmasının eşdeğerinin yüksek olduğunun kanıtı olarak görmeleri ve bundan dolayı kızlarıyla gurur duymalarıdır. Evrimsel olarak bunun daha bir çok sebebi var ama anlatmaya yetmez kelimeler

1
    0 Yorumla
  • Tuğbasirius
    Tuğbasirius Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    2 ay

Edebilirler kendi tercihleri ama bu doğru olmadığı gerçeğini değiştirmez ve başkalarının nasıl bakacağını da kenara koyalım başkalarını da umursamıyoruz o da tamam ama işin kötü tarafı birçok kişi ile aynı anda flört olduğunu varsayarsak kendimize ruhumuza haksızlık etmiş oluruz. Laçka olmuş bir gönül karşısına doğru insan çıktığında onu anlayabilecek bir durumda olamayacak hale geliyor. Bir çok insanın kimseyi sevemiyorum, hepsi aynı, bişey hissedemiyorum vs vs demesininn sebeplerinden en önemlisi de çok fazla kişi ile flört etmesi hatta aynı anda etmesi ruhada ciddi zararlar veriyor kanımca.

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Evet katılıyorum

Yorumla
    • Tuğbasirius
      Tuğbasirius
      2 ay

🙏🌹

Yorumla
  • Vissenniaa
    Vissenniaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.

Flört keşif olayı, ilişki seçim olayıdır.

İstediğimiz kadarıyla flört edebiliriz.

Adını koymamış, sorumluluk almamış insanlar bizden sadakat bekleyemez. Aynen biz de tabi ki…

Bi ayakkabı alıcaz 10 mağaza gezip 20 çift deniyoruz. Beğendin ama emin değilsin biraz daha bakayım diyorsun, kimse ne sana başka ayakkabı deneme diyebilir, ne de ayakkabıya başkası seni denemesin diyebilir.

netsen alırsın, o zaman yeni ayakkabı denemezsin, ona da senden başkası dokunamaz 😘

3
    5 Yorumla
    • Missbabe
      Missbabe
      2 ay

İşte buu, go giiirrlll😄

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

🤝

Yorumla
    • Polyannahepmutlu
      Polyannahepmutlu
      2 ay

ay öyle düsununce dogru

Yorumla
    • Vissenniaa
      Vissenniaa
      2 ay

Kızlar herkesin düşüncesi kendine ama tavsiyem, adını koymayan, sizi çevresine tanıtmayan, sorumluluk almayan adamlara sadakat sorumluluğunuz olduğu yanılgısına kapılmayın.

Ne zaman taşın altına elini koyar, her şey o zaman…

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Helal olsun be. Aynen öyle!

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

70

Cevap

• чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Aynı anda birden fazla kişiyle de flört edilmez bence. Yetenek bu arada insanın kafası kaldırmaz be hfkd

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Evet daha büyük sorun kafa kaldırmıyor olması lazım djdj

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Edebilirler zaten orada tiksinti hissini yaratan o kişinin herkes ile flört ediyor olması değil orada tiksinti yaratan şey o insanın hiçbir şekilde filtre sahibi olmayışı yani bir insan herkes ile flört etmemeli Özsaygı denen bir şey var.

2
    0 Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Midesi kaldırıyorsa etsin djfjf

2
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

O kadar çok kelebeği kaldıramayabilir djfj

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

Edebilirler tabi ki kaliteli Kaşar peynir olmayı sorun etmiyorsa ben neden karışayım.

2
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Aynı anda ediyorsa problem olur. Hatta arsızlık (teşbihte hata olmaz)

Bir kişiye kapılır insan, çabalar, geliştirir. İşte flört o yüzden tehlikeli bir kelime. Duygu barındırmıyor. Bizim özümüzden değil.

Dilimiz ziyadesiyle fakirleştiği için, ifade etmenin karşılığını bulamıyoruz.

Divan edebiyatı seviyesi demiyorum ama unutulan (edebiyatta ölen kelimeler denir) o kadar harika kelimeler var ki..

60 lar Türk sinemasına bakmak bile yeterli.

Konudan biraz uzaklaştım, demek istediğim, flört (!) edilecekse bir kişi olmalı. Herkesle mavi boncuk misali olmamalı.

1
    0 Yorumla
  • aresvsares
    aresvsares Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 95%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.

Şu bir gerçek ki, bekar veya evli, erkek veya kadın, bilinçli veya bilinçsiz, genç veya ihtiyar fark etmeksizin, yaşamın içinde karşı cinsle birden fazla kişiyle olacak şekilde flört ediyoruz.. Bu durumun nedeni olarak ise teolojik ve dünyevi-sosyal öğretilerle ve/veya sınırlamalar ile ortaya konulan ilke ve kuralların tam tersi olacak şekilde, insanın aslında yaratılış itibarıyla tek eşliliğe değil çok eşliliğe meyilli olmasının etkili olduğunu düşünüyorum... Düşünsenize bu böyle olmasaydı ilahi dinler ve toplumsal kurallar, kadın ve erkek arasındaki ilişkiyi belirli bir çerçeveye oturtmaya çalışır mıydı? Hiç sanmıyorum.. Soruya gelecek olursak, bence insanların karşı cinsle flörtleşmesi her ne kadar can sıkıcı olsa da, yaratılışın doğası gereği normal olarak da kabul edilebilir.. Zaten bu durumu engellemekte pek mümkün değil gibi geliyor bana... 👀🤔

1
    0 Yorumla
  • StormAngel000 m
    StormAngel000 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bazıları için karaktersizlik oluyor jsjshaj ama şimdi adamla makarasına flört ediyorsam öylesine ne yapacağım nikahima mı alacağım ama tabi flörtüme sevgili olma potansiyeli var gözüyle bakıyorsam başkası olmaz onun olmasını beklemem o ayrı

2
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Bence haklısın sjdjd

Yorumla
    • StormAngel000 m
      StormAngel000
      2 ay

KS de birinin bana bu konuda hak vermesi allah razı olsun jdjsj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

KS'in 90%'nı en az 4 kişiyle aynı anda flörtleşiyor :D ama görüşler aksini söylüyor djfj sen en azından dobrasın 😂

Yorumla
    • StormAngel000 m
      StormAngel000
      2 ay

Bu flört işini bu kadar ciddiye alınmasını ben KS de gördüm vallahi pembe gözlükleri çıkarsınlar ya da yalan demeyi jxjsksj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

😂😂

Yorumla
    • Missbabe
      Missbabe
      2 ay

Flörtü doğru algılayan nadir insanlardan 🤝

Yorumla
  • İlterişbey
    İlterişbey Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

çünkü başka birisine ihtimal veriyorsun olabilir seninle diyorsun o da senin için bir mücadeleye bir emek girişiminde bulunuyor eğer sen başka biriyle konuşmaya basladigin zaman o kişiye saygısızlık etmiş oluyorsun değersizleştirmiş oluyorsun ya ben pazardan elbise alır gibi bakıyorum işte diyorsun hani pazarcı da dersin ya yardımcı olabilir miyim dediğinde ya bakıyorum dediğinde nasıl bozuluyorlarsa bu da öyle bir şey hoş bir şey değil

1
    0 Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bekarlığımın sultanlığında yalnız başıma keyif yapıyorum, ne gerek fazlalığa
    Ne gerek flörtlere
    Ben etmem
    Bana göre hayatında bir kadın vardır
    ya da hiç bir kadın yoktur
    Flört etmek bana saçma geliyore burjuvaların uydurduğu bir şey 😂

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Bence edebilirler. Ama aynı anda birden fazla kişiyle flort etmeyi doğru bulmuyorum. Kendine saygısı olan bir insan zaten flortunun başkalarıyla da temasta olduğunu bile bile bunu kabul etmez...

1
    10 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

O başka, kendisine saygısı yokmuş cart curt :D yine de kimse kimsenin flört sayısına da karışamaz Bekar adam sonuçta he mi

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      2 ay

Ya ona bakarsan kim kiminle yatıyor aynı gün kaç kişiyle yatmıs vs buna da kimse karısamaz. Ama bunun etik olduğunu da kimse savuhnamaz. Bu boyle bir şey.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Aynı şey değil 🤦🏼‍♀️

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      2 ay

Sana gore oyle. Bana gore aynı. Kendisine saygısı olan bir insan dur yaa partnerim denesin beni karşılaştırsın başkalarıyla da belki benimle sevgili olur demez. Birileriyle kıyaslanacak akdar düşmedim henüz. Ben benim :D Bir insan birisine umit veriyorsa bir başkasını da onunlayken deniyorsa bu kendisi için iyi ama insanlık için kötü bir şey. D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Olm ne partneri? Sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz. Flört tanışma aşamasıdır, tanışma sürecidir. Sevgililik değil bu, flört aşamasında hiçbir konuda ileriye gidilmez 🤦🏼‍♀️

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      2 ay

Partner deyince neden aklınıza hep sevgili geliyor. Partner demek bir işi birlikte yapan demek. Sen onu tanıma aşamasındasın o da seni dolayısıyla partnersiniz :D Forvet oynayan iki topcu birbirinin partneridir. Ortak iş ypaan herkes birbirinin partneridir vs yaww. Allahallaaaaaaa sosyetik hanımm sende istiyorsun ki senin onay verdiğin her şey doğru olsun :D Soyle düşün. Sana ilgim var sende biraz olsun bana ilgilisin ama aynı zamanda seline peline eda ya da ilgi duyuyorum. Seni tanımaya çalısırken onlarıda tanımaya çalısıyorum. Hanginiz diğerinden daha iyi ise ona okey veriyorum. Bu seni kötü hissetttirmez mi...

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Hayır ya, abartılması gereken şeyler abartılsın. Ben doğru demiyorum birkaç kişiyle aynı anda flörtleşmek, daha kötüsü evli veya ilişkisi olan birinin birileriyle flörtleşmeye devam etmesi. Bence Bekar biri birkaç kişiyle aynı anda flörtleşiyorsa sana bana göre değildir mesela biz hayatımıza almayız ama ona kötü gözüyle de bakamayız 🙄

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      2 ay

Aslında burada da flortleşmek ne demek bunu tam olarak açmak gerekiyor. Kendimden ornek vermek gerekirse hoşlandığım bir insan ile flortleşiyorsam kendisine bunu açık açık soylerim ve birbirini tanıma sureci sevgililik işleri olur mu kafasında ilerler. Sanırım sen biraz daha genel söylemek istedin. Hani 3-5 kişiye hadi sevgili olabilecekmiyiz bi deniyelim gibi dğeil de, sadece bu işler konusulmadan bir insanı tanıma aşaması gibi. Bunu kast ediyorsan bu olağan. Ben bu süreci arkadaşlık sürecinde değerlendiriyorum açıkçası. Mesela birbirimizi tanırız ortak arkadaşlık gruplarından vs. Bu süreç içerisinde belli başlı notlarımı alır tanırım. Bundan sonra sevgililik için biraz daha özelden tanımaya çalısırım ama karşımda ki bilir ki sevgili olmak istiyorum çünkü ondan hoşlanıyorum. Bu durumda da bir başkasıyla da konusması durumunu kabullenmem. Dediğin gibi biz yapmayız ama açıklamasını da bilalin bile anlayacağı şekilde yapmalı. İnsanların %65 i okuduğunu anlamıyormus bu ülkede :D Vur dersek öldürecek insan sayısı çok hehueheu

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Aynen öyle. 🙏

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      2 ay

(çiçekler, kalps)

Yorumla
  • ofyaayeter
    ofyaayeter Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 42%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Flörtlerden her hangi birine ciddi ilişki sinyallemiyorsa bak kızım ben takılırım bende ilerisi olmaz olayını belli ediyor vurguluyorsa sorun yok gibi. Ama sen git menevşeler güller laleler, şiirler sözler, sürekli iletişim halinde olmalar yapar da sonra ayrıyeten sağda solda ayak üstü ona buna sinyal atarsan olmaz bence. Racona ters.

1
    0 Yorumla
  • ezekiel
    ezekiel Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 50%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Amaç flört mü yoksa birkaç kişiden gelen ilgi mi? İlgi herkesin hoşuna gider ama ne bileyim farklı kişilerden sürekli ilgi beklemek almak ilişkide ne kadar sizi tatmin edecek, yani birisi ile sevgili olunca ki olabilecekmisiniz bir ikişinin ilgisi yetecek mi oda var

1
    0 Yorumla
  • Liyann
    Liyann Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.

Bekar insalar istedikleri kadar flört ederse , evli insalar belli mi miktar mı edebilir bu mantığa dayanarak söylüyorum. O yüzden bekar insalar insan gibi bir kişiyi sevip ondan ümidi kesmeyinceye kadar başkası ile flört etmesinler Allah rızası için.

1
    9 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Amin djfj

Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      2 ay

Hangisine amin soyle bana 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Evli insanlarla ne alakaydı?

Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      2 ay

Soru bekar insanlar istedikleri kadar flört edebilir mi ya , ondan bağdaştırdım ben biraz farklı düşünüyorum sen bilirsin 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Yani onların ne poh yediğini merak etsem detaya falan sıkıştırırdım. Bekar olup birkaç kişiyle flört eden insanladın yaptığı normal olmasa da, sorun da olmamalı. Herkesin kendi hayatı neticede

Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      2 ay

Pardon öyleyse , benim cevap tarzımı sen biliyorsun, bende beni anladığın için bu tarz bir yaklaşımda bulundum 🙂
      Evlilerin de bekarların da hayatı kendine o zaman neticede 🙂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Yoo evlilerin hayatı kendine değil, onları ayıplamak lazımken bekarların flörtleri ayıplanıyor. Bekar insanın hayatında kimse yoksa istediğini yapabilir, ayıplamak saçma bana göre

Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      2 ay

boş ver kimsenin ne dediğini önemsemeyince hayat daha sağlıklı ilerliyor. Herkes kendi dogrusunda neticede

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Aynen

Yorumla
  • severobeni
    severobeni Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.

Birçok kişi karşı çıkıyor ama bence edilmesinde sıkıntı yok o kadar insandan neden bir kişiye yönelme olsun ki insanlar vakitlerini harcıyorlar şimdi size soruyorum 1 taşla 1 kuş mu 1 taşla 5 kuş mu şaka şaka justt pide

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Ahdjd çok iyiydi

Yorumla
  • İçimeişlerbakanı s
    İçimeişlerbakanı Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 100%
    2 ay

Normal psikolojide birisi olarak görmüyorum;kendi başına kalamamak, onaylanma ihtiyacı, ilgi budalılığı gibi durumlar…Bir kişiye dikkat verirsin, fazlası yüzeysel duygusallığı ve sahteliği getirir.

1
    11 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

🤧 acımasızsın isyankarsın

Yorumla
    • İçimeişlerbakanı s
      İçimeişlerbakanı
      2 ay

Hanım hanım bu tür şeyler benim araştırma konum 🙄 hiç öyle değilim

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Yahu sen öyle olma zaten :D sadece bekar insanlar diyoruz djdj genelliyoruz

Yorumla
    • İçimeişlerbakanı s
      İçimeişlerbakanı
      2 ay

Onların gönlü pavyon karakteri dansöz olmuş ne diyelim

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Ahaha atarlı prenses 😅

Yorumla
    • İçimeişlerbakanı s
      İçimeişlerbakanı
      2 ay

Bugün ayrı bir sinirli ve atarlıyım 😒

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Sebebi neymiş? Kimi kaldırıyoruz ortadan sdkd

Yorumla
    • İçimeişlerbakanı s
      İçimeişlerbakanı
      2 ay

3 erkeğe sinir oldum ve genelini kaldırmak gerekiyor birkaçı hariç adjdjd

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Kimmm isim adres işgal ver djdj

Yorumla
    • İçimeişlerbakanı s
      İçimeişlerbakanı
      2 ay

İsim yok bilsem direkt hiroşimayı salla gitsin adkdk

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Sallarım ha djdj

Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/hde0cImhMoY

Cevabım ek'tedir 😂

2
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

🤦🏼‍♀️ konuşamayan adam

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      2 ay

Etkisinde kaldın dimi o sihirli sözlerin 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Hee sorma 😕

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      2 ay

😂😂😂

Yorumla
  • Melodirüzgar34
    Melodirüzgar34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı.

Evlilik saçma zaten. Bara gidiyorum denk gelirse diye etrafa bakıp, bir şey çıkmazsa da evime boş ver olup gidiyorum.

Böyle toplumda evlilik yapilmaz

1
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Evlilik ne alakaydı

Yorumla
    • Melodirüzgar34
      Melodirüzgar34
      2 ay

Bekar yazmissin

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

He ben de onu diyorum bekar yazdım evliler ne alaka

Yorumla
    • Melodirüzgar34
      Melodirüzgar34
      2 ay

🤦 tamam evlilik demedim ben.

Yorumla
  • Tiryakin_
    Tiryakin_ Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ben pek normal karşılamıyorum.. Karpuz seçer gibi ona dokun, diğerini kokla, ötekini kes doğra tat, sonra birini seç ve devam et.. Benlik değil bu..

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Olsun bebeğim bir şey olmaz dimi

Yorumla
    • Tiryakin_
      Tiryakin_
      2 ay

Benlik değil..

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

😒

Yorumla
  • Gözleme2002 s
    Gözleme2002 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.

Bunu bir erkek sorsa taşlanırdı. Birden fazla olursa sıkıntı. Birbirine çaktırmamak lazım.

2
    9 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

🤦🏼‍♀️ abart

Yorumla
    • Gözleme2002 s
      Gözleme2002
      2 ay

Destek verende bir pembeli var neyini abarttım acaba.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Erkek sorsa taşlanırmışmış. Hiç sorulmamış bir soru ya bu

Yorumla
    • Gözleme2002 s
      Gözleme2002
      2 ay

Sorulmuştur o yüzden biliyoz

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Taşlandığını görmedim kimsenin, bana da göster bakayım

Yorumla
    • Gözleme2002 s
      Gözleme2002
      2 ay

İşim gücüm yok onu mu arayayım :D
      Bir daha denk gelirse incelersin :D

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

İşin gücün yok belli ki, görüşe giriş cümlenden belli

Yorumla
    • Gözleme2002 s
      Gözleme2002
      2 ay

Çok şükür var arada vakit buldukça geliyoruz.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Aferin

Yorumla
  • lilnora
    lilnora Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    2 ay

Okadar kişiyi kafam kaldırmaz isimlerini de karıştırırım hem

2
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

😅 Tek sorun bu olsun djfj

Yorumla
  • Yaleleyyalelee
    Yaleleyyalelee Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

biri olmazsa diğeri olur, o da olmazsa öteki olur mantığı 😄

2
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Bekarlığa neden sultanlık demişler biliyon mu shdj

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      2 ay

Nedenmiş hjhh

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Sultanların neyi var :D Haremmm dkfkk

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      2 ay

Ne varsa eskilerde var😂ahh ahh

Yorumla
  • HalıyaKonuşanAdam
    HalıyaKonuşanAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay

Edebilirler. Biz de seninle bir adım atalım istersen 😃

1
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Sevgilim var

Yorumla
    • HalıyaKonuşanAdam
      HalıyaKonuşanAdam
      2 ay

Benim yok

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Bana ne

Yorumla
    • HalıyaKonuşanAdam
      HalıyaKonuşanAdam
      2 ay

Ee senin sevgilinin olmasından bana ne awk

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Git halıya konuş haydee yallah

Yorumla
    • HalıyaKonuşanAdam
      HalıyaKonuşanAdam
      2 ay

Konuştum

Yorumla
  • Black1710
    Black1710 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Yani fölrtten öte değilse sıkıntı değildir sadice konuştuysa ama sevgili tarzıysa yanlış

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Evet

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      2 ay

Konuştuğu oldumu sıkıntı

Yorumla
  • BellaDay
    BellaDay Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    2 ay

Erkekler yaparsa playboy olur çapkın olur. Kadınlar yaparsa...

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

+11111 🤌

Yorumla
  • ___Justimagineit
    ___Justimagineit Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yaniiii eden eder de ben etmem flört mlört edecek yaşı geçtim kdndndnsnd

1
    3 Yorumla
    • İlişkii_koçu
      İlişkii_koçu
      2 ay

Artık işin içine girmek lazım diyosun😄

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Sus kız daha 27isinde

Yorumla
    • İlişkii_koçu
      İlişkii_koçu
      2 ay

En tatlı zamanı

Yorumla
  • MimKemalOke
    MimKemalOke Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 74%
    2 ay

Edebilir ama etik değil bence ! Ayrıca ilgi delisi bir karakteri olduğunu düşündürür…Ne öyle yedi kocalı Hürmüz gibi 😂

1
    0 Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    2 ay

Birkaç kişiyle flört edilmiyor zor ya. Biri diyor ankaraşıyım biri diyor antalyalıyım. Gidip de ankaralıya antalyada havanın nasıl olduğunu sorup pot kırıyorum. Tek eşlilik tek flörtlülük candır

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Karakteristik bir seçenek ben birisiyle flört ediyorsam sadece o süre zarfında benimle konuşmasını isterim. Bu biraz çok eşliliğe giriyor gibi geliyor

1
    0 Yorumla
  • Roniwa
    Roniwa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 99 , eic 100%
    2 ay

çoğu insan istemediği yere kadar zaten yapıyor ama sanalda ama dışarıda yılış yılış bol sıfırlı ilişkiler bitme garantili

1
    0 Yorumla
  • XBLACKBLUEX
    XBLACKBLUEX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay

Flörtoz bir yapıya sahip olmak gerek sanırım
    Ve bunu caktırmadan yapabilen
    Ama sonrasını bilemem tabikide herkesin kendi hayatı

1
    0 Yorumla
  • Blocknot
    Blocknot Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Aynı zamanda birden fazla kişi yoksa sorun yok ama bir şeyi birden fazla kişi kurcalıyorsa çabuk bozulur onuda bil

1
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Olmaz neden olsun mavi boncuk dağıtmakla sıkıntı yok kafana uyan biriyle devam edersin mesele devam ediyorken hala mavi boncuk dağıtmakta

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Aynı anda bir sürü kişiye mavi boncuk dağıtacak kadar ilgi o*suysa flört edebilir elbette ama hayatıma giremez. Zira sadakatsiz insan sevmem.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    2 ay

Flört kelimesinden nefret ediyorum çünkü bana genişlik, gevşeklik gibi sadakatin ve iffetin olamayacağı zeminleri anımsatıyor.

Bekar yahut evli, kimse önüne gelenle cilveleşmemeli, ileride ucuzlaşmaması için.

1
    0 Yorumla
  • lpєαrl
    lpєαrl Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 29
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bekarlık sultanlık 😂

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Yes beybi 😂

Yorumla
    • lpєαrl
      lpєαrl
      2 ay

Huzur takımındayız 👑🌌

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

♡

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Doyumsuz ve karaktersiz insanlara has bir şey birden fazla kişiyle eş zamanlı flörtleşmek.

1
    0 Yorumla
  • Flankes_
    Flankes_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    2 ay

Bekar olması birden fazla kişiyle flört edip insanlarla oynuyabilir anlamına gelmez herşeyden önce kendine saygısı olan yapmaz bunu..

1
    0 Yorumla
  • SefirÇakır
    SefirÇakır Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.

Ben biraz ciddi birisiyim o yüzden aynı anda birden fazla kişi beni bozar hem gereksiz hem etik diil bence

1
    0 Yorumla
  • YecücMecüc
    YecücMecüc Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    2 ay

Sevmiyorum öyle şeyleri, bir kadın varsa zamanımı onunla konuşarak geçirmek isterim, daha çok kadınla konuşmak bana anlamsız geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Ederler. Birine söz vermiş mi sadece seninleyim diye? Vermemiş. Committed durumu var mı? Yok. Eee? Sorun ne?

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Edebilirler tabi kim dedi edemezler..

İmkanı olan herkes her şeyi yapar ister bekar ister evli olsun bu bir şeyi değiştirmez..

1
    0 Yorumla
  • luvies
    luvies Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.

Ben daha gün içinde ne giyeceğime karar veremiyorum, o yüzden sadece tek bi kişiye odaklanabilecek bi odak sürem var o da iyi günlerimdeysem

1
    0 Yorumla
  • aklımdadelisorular13
    aklımdadelisorular13 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Birden fazla kişi olması aldatdığı anlamına geliyor

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Sorun değil.
    Problem olan şey şu : aynısını karşı taraf yaptığında kudurma :)

1
    0 Yorumla
  • BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı
    BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı Takip Et
    Yoda Yaş: 68 , eic 100%
    2 ay

Ben evli halimle yapıyorum bekarlar adamlar yapacak tabi

1
    0 Yorumla
  • Zevksizhayat
    Zevksizhayat Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Gençler takılsın ya rahat bıraksınlar bence. :)

1
    0 Yorumla
  • jesey
    jesey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

Açık ve dürüstsen sorun değil, gizli ve çelişkiliysen sorun olur.

1
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Edemezler. Edemler hem midesiz hem karaktersiz hem de pisliğin önde gidenidir

1
    0 Yorumla
  • RedStilettoLove
    RedStilettoLove Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kendisine ve flört ettiği kişilere olması gereken saygıdan ve sorumluluk duygusundan dolayı

1
    0 Yorumla
  • Polyannahepmutlu
    Polyannahepmutlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    2 ay

farkli bir bakiş acısı belkide haklisin. birinde karar vermesi icin hepsini denemesi gerek dimi🤣

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Denemesi değil tanıması

Yorumla
  • La__llorona
    La__llorona Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hayır etmemeli bence. 1 kişi olmalı ya da hiç olmamalı 🙂

1
    0 Yorumla
  • ortega23
    ortega23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    2 ay

herkes her dakika herkezle flört edecek ayran gönüllü olacak diye bir şey yok o bence namussuzluk

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    2 ay

Flört etmenin sebebine göre edebilir, sitede çok tanınan bi kadın fenomenin evli bi kadınla sohbet etmesi flört olmazdı ama sapkınlık olur

1
    0 Yorumla
  • berkecan38
    berkecan38 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Edebilir tabikide ama bazı durumlar hariç

1
    0 Yorumla
  • Winnie_thePooh
    Winnie_thePooh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    2 ay

Bepbekarım yani her çiçekten bi fırt alırım mı aaa ama tüh ben arı değilim 😔

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Anlamı o değil flörtün anlamı ne 🙄

Yorumla
    • lilnora
      lilnora
      2 ay

Her çiçek sana göre değil, sana iyi fırtlamalar ozaman

Yorumla
    • Winnie_thePooh
      Winnie_thePooh
      2 ay

Polene alerjim var benim hem dedim ya arı değilim olanlar düşünsün @lilnora kimse hicivden de anlamıyo

Yorumla
  • bıryabancınız
    bıryabancınız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    2 ay

Neden sorun olmasın? Bu yaptığın şeyin ahlaki boyutunu gectim gercek bir iliskin oldugunda da monitonluga ulastiginda baska insanlar istemene sebep olacak. Seviyor olacaksin ama sıkılacaksin

1
    0 Yorumla
  • Alfoo u
    Alfoo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

1 den fazlasına k*hbelik gözüyle bakıyorum

2
    10 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Desene o dediğinin her versiyonundan bolca mevcut

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      2 ay

valla çoooooooooook var

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

O'lar kadar mı

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      2 ay

yoooooooooooğğk o yetmez ajdad

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Alfoo'nun o'larını da koyalım djfs

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      2 ay

ordaki o lar sonsuzluk ama kljadkljad

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Bayılmış 8 o

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      2 ay

nikimdeki 2 oo kjdaadhdh

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

He işte bayılmış 8

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      2 ay

çarpılmış blekii

Yorumla
  • Rüyayenidengeldi
    Rüyayenidengeldi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Ederiz, kim karışır

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Yes beybi 😅

• beyfendibiri20
    beyfendibiri20 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    2 ay

Bu soruyu sahiden soruyor musun?

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

Hee sordum

Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

zabaaacana etsinler

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      2 ay

😂

Yorumla
  • Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bekar insanlar istedikleri kadar flört edemezler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bekarların flörtöz olması kötü mü? 22 cevap verildi
Ya ask diye bi şey kalmadi mi niye herkesin bir sürü flörtü var? 11 cevap verildi
Neden günümüzde herkes flört yapma peşinde? 6 cevap verildi
İnsanlar artık flört edemeyecek kadar meteliksiz mi? 160 cevap verildi
Oyun oynayanlar flört etmeyi beceremez mi? 11 cevap verildi
Evli bekar hiç fark etmeden herkes flört ediyor bayağı konuşma değil bu bazen dehşete düşüyorum... 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨