Etrafıma bakıyorum herkes bir arayış içerisinde sevgili istiyor sizce neden boyle?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
herkes değil aslında hep vardı. Sadece internet sayasinde bunu öğrenmemiz daha kolay oldu
Haklısın galiba mesela ben ilkokula gıderken facebooktan falan konuşan cok erkek hatırlıyorum
Yani facebook bile o dönemlerde cok kullanılmadığı halde insanlar bir şekilde birbirlerine ulaşıyorlardı
zaten farkettiysen çoğu ilişki hiç buluşmadan net üzerinden başlıyor. Net üzerinden aldatıyor ve net üzerinden bitiyor. Yani internet aldatmaları fena şekilde yaydı. Ve bu çok hızlada yayılıyor.
ayrıca yüz yüze gelip birine seni seviyorum demek çok zordur ama internetten kopyala yapıştır 20 tane kıza yaz elbet biri döner kafasında :)
Erkekler her kıza boyle yazıyor mu ya ne düşük bır hareket
Bana mesela yazan oluyor cıddı dusunduklerını soyluyorlar bende Şu an ıstemedıgımı soyleyıp konusmayı bıtıriyorum
herkes değil tabili yapan çok fazla var
Siz de yazıyormusunuz ,
Absbjsjjs
ben ilk okulda bir kıza aşık olmuştum 8 sene sevdim. Sonra sevgili yaptığı öğrendim ve vazgeçtim. üni zamanında benim çalıştığım yerde , amir olduğum zaman o kızda yanıma stajer olarak gelmişti. ve inanırmısın daha bugun yolda karşılaştık tek kelime etmedim halada bilmiyor. He sevdiğimi söylediğim kız oldu 2 tane. Ama gerçekten çok sevmiştim zamanında. Onun dışında yaptığım hiç olmadı.
Platonik 8 sene sevdın mi gerçekten
Ne kadar cocuk olsakta 8 sene platonik zordur bence
evet :)
Ne okuyorsunuz
o ilk okul aşkımdı. daha sonra lisede bir kız beğendim ama sadece ergen olduğum için sırf güzel diye bir kıza açıldım reddetti. Sonra üniversiteye başladım. Aynı bölümde okuduğum bi kız vardı. Bununda bir arkadaşı var oda arkadaşı ama bir alt sınıfta. Ondan hoşlanmıştım. İsmi aslı idi. sırf onu biraz daha fazla görebilmek aynı bölümde okuyabilmek için aynı alttan dersleri verebilmek için 1 sene okulu uzatmıştım. Sonra oda reddedi.(bunun uzun bi hikayesi var sonra kendi geldi 1 gün sevgilim oldu sonra paramı dolandırdı gitti ) onun dışında da hiç bi kızla selamım olmadı
Karşılıksız sevgi insani bitirir
ne okuduğumu burada söylemem. Ama evet aşk kesinlikle kader işi. Acele ettiğin zaman canın acıyormuş. O yüzden artık kader kısmet diyip hiç bir şey yapmıyorum
Bende birini sevdım ılk defa acıldım bana askere gideceğim dönmeyebılırım seni kendıne baglamak ıstemıyorum benden hoslandıgını vs soyledı duygularımız karşılıklı dedi ama beni hiç istememiş aslında yalan söylemiş 5 ay bekledım birgün takip isteği gönderdim kabul etmedi
insanlar öyledir. Mesela birine açılırsın o seni sevmez. Ama seni reddetmez. Çünkü seni redderse sen onu daha fazla sevmezsin. Ama bende seni seviyorum ama bizden olmaz bir bahane bulursa sen onu sevmeye devam ediceksin. Ve sevilmekte insanın hoşuna gidiyor her zaman :)
Ben hiç boyle bırsey yapmamıstım aylarca agladım agladım ama geçiyor bılıyormusun bir omur hayatımı mahvedecegıne 5 6 ay belkı 1 sene surecek sonra unutulacak
bir sene sonrada ben kim için niye kendimi üzmüşüm diyorsun :)
Neden bana bu kötülüğü yaptı ki basta deseydi ki ben istemiyorum bu kadar basit o sevgının ne oldugunu vs bılmez benıö onu sevmem sevmemem umrunda da değil sadece canımı acıtmak istedi
Şu an tam bunu dıyemedım ama inanıyorum kı ınsallah karsıma benı seven benımde sevecegım bırı çıkarsa işte o zaman derim mutlaka eminim
Ama ona ahım var ınsallah tutacak onu
emin ol mutlaka çıkar. Kendini birisi için üzme yeter.
İnşallah inanıyorum ama zor cok zor.
Ama cok Sevmiştim yanı aslında hayal ettiğim kafamda kurduğum kişiyi ona gıydırdım aslında hıc oyle bırı yokmus
dış görünüşe bakarsan asla bulamassın. Ya mantık ya da aşk evliliği yapıcaksın. Mutlu olmak istiyorsan yüzde 70 aşk yüzde 30 mantık olması lazım :)
Şu an ağlıyorum biliyor musunuz istemsizce yaş akıyor ondan bahsedınce
Ben aşk evliliği ıstıyorum ınsallah Rabbim nasıp ederse
kaç sene oldu?
1 yıl
Ama sanki dun gibi
kaç sene sevdin?
bide sohbet çok uzadı özelden yazsan keşke
O da 1
Istek attım
max 6 ay daha aşk gibi hissedersin. Daha sonra bişe hissetmezsin. Bir de hayatına biri çıkarsa unuttur onu sana
mesaj gönderemiyorum sana niye?
Ne diyor mesaj atarken
X per sevıyen 3 benım 2 sanırım düşük ondandır
bu üyüye mesaj gönderemessin jnjgfd
Neden ki
Sjsjsjs
öyle diyor hata veriyor. Soru sor seviyeni yükseltince unutmazsan beni yazarsın dertleşiriz
İnşallah birsey hissetmem sankı hıc unutmayacakmısım gibi
Bıde son bırsey daha soylıcem
burcun yengeç mi?
Instagram da 1 sene once falan beğendiği kızların fotosundan lıke ları kaldırıyor sjsjjsjsjsj
Hayır oğlak
Nasıl bır şizofren sevmısım allahım aynı cocuk gıbı
sevgili yaptıysa ortak hesap kullanıyorsa ya da sevgilisi görmesin diyedir
Hayır ya baska kızlardan kaldırmıyor yani anlamadım
Oyyy oyyy
kızlara like atıyor sonra geri kaldırıyor like yi doğrumu anladım
Evet yanı arkadasları hepsı biliyorum
Yani bır erkek neden bunu yapar
Sevgilsı yoksa mesela ne amaçla
tamam işte :) ya sevgilisi görmesin diyedir ya da sevgilisi ile ortak kullanıyordur ya da sevgilisi görmesin diyedir
başka bi amaçla yapmaz
Onun sevgilisi yok kim onu ne yapsın gelene gecene bakan bırı kım onunla cıddı düşünür
Bazende bazı erkeklerın tum gönderilerin ı beğeniyor
ben nereden bileyim
2016 ya kadar inip tüm gönderileri begenıyor
Seninde kafanu sısırdım
bu kadar derinden takip etmen beni ürküttü. Çok paranoyak davranıyorsun. Biraz kafanı dağıt derim
hayır böyle derin düşünün insanlarla gece 3 4 kadar konuşabilirim. Ama sen derin değil takıntı haline getirmissin.
Shshhshshs biz sizin gıbı değiliz bır erkek reddedınce neden reddettı kı bu neymıs ki bu gıbı merak edıyoruz bakıyoruz
bende senin gibiyim hatta çok sana benziyorum. Senelerce düşünüyorum birini. Ama ben içinde yaşıyorum. Hatta şuna emin ol senden daha fazla takıntılıyım
Wjwjsjjsjjs
inanma
Bende içimde yasıyorum 5 6 ay görmeden beklemısım acaba doğru muydu soyeldıklerı vs dıye diye dusunmekten kendımı bosa harap etmısım bunu dusundukce daha da üzülüyorum 5 para etmezmıs burası sanal reelde kımseyle konusmuuyorum onun hakkında ama ıcten ıce hala sonmeyen bır ates var içimde
Ee bana nıye takıntılısın urktum vs dıyosun kendınde öylesin
Tabıkı bellı bır sure bakıcam ama hayatıma bırı girince artık azalacak hatta hıc umrumda olmayacak inşallah
Bende takintiliyim ama hic 1 sene sonra aglamadim. O kadar derine inip takipçisine bakmadim :) biraz kendi hayatini yasa
Fake instagram varsa versene
Şahsı hesabımı nıye istemiyorsun
Kız kafası farklı erkek kafası farklı👍🏻
Burdan sahsi hesabini verme baskasi eklemesin diye :)
Vay be ne dusuncelısın 👌🏻
Fakede ne yapıcan?
Fotograf at sende onun gıbı
Burdan cevap vermek cok zor :d usendim her seferinde asagi inmeye
Ne fotografi?
Fotografımı istersin sende
O da istemişti atmadım:( onu da yapmadım
Ben konusmak icin demistim. Sen ise beni cok yanlis anlamissin :) neyse kendine iyi bak
Senın karşında cocuk yok
Konusmanın sonunu sen muhakkak oraya baglarsın
Bu nasil bi ego ya. Bilseydim hic cevap vermezdim sana. Basta da dedim. Dertlesmek icin mesaj at diye. Emin ol aklinda bir erkek olan bi kizada yazagim son kiz bile degilsin
Ne bileyim ben sen nasıl birisin benımle zaten cıddı dusunmezsın aklında baska bir erkek olan ama kullanmak ıstersın yani doganızda var kusura bakma da
Bu nasil bi düsunce ya. Benden uzak Allaha yakin ol
Sjsjsjsjjs gerçekten düzgün müsün ya? Ne bıleyım duzgun olsaydın hesabımı bıle yazardım buraya gercekten dertlesmek ıcın ama erkeklere hıc güvenım yok
Neyse cok konustuk yıne de saol
Kac senin ask hayatindan bahsediyoruz. Cok mu umranda zannediyorsun baskasin ne halt yedigini. Hesabin sende kalsin
tamam özür dilerim yanlış düşünmüşüm
Sorun degil. Hatani anlamanda yeterli
Haklısın kimse geleceğini hayatın gerçek taraflarına bakmıyır
Yalnız zaman geçmiyor ondan.
flört = seks bence
boş kalamıyorlar
istemeyenler vat
Geneli istiyor
ergenlik yuzunden azmis ergenler iste
O zaman herkes ergen sjajsjjs
dogru tespit