1 haftadır konuştuğum kız gerçekten ilgisiz mi yoksa sadece utangaç mı, bu durumda ne yapmalıyım?

1 haftadır konuşuyoruz bir kızla, tanışıklığımız da var biraz, çok olmasa da ben de ilk defa bir kızla konuşuyorum daha, kendisi eczanede çalışıyor. Ben kendisini çok beğendim yani işler ilerlerse eğer ciddi düşünüyorum ve bunun annesinin de haberi var, konuşsunlar işte anlaşılırsa sıkıntı yok dedi vs, işte neyse sabah günaydınlaşıyoruz, gün içinde çok yoğunum diyor konuşamıyorum mesela mesajlarıma bir iki saat sonra cevap veriyor ama onun da önceden çok kimseyle konuşmadığını biliyorum, utangaçlıktan mı yoksa istemediğinden mi onu anlayamıyorum. Benimle ilgili beni tanımak için çok soru sormaması soru işareti yaratıyor kafamda. O İstanbul, ben de Trabzon'dayım sizce ne yapmalıyım, düşünceleriniz nelerdir

Güncellemeler
2 ay
İsteyip istemediğini nasıl anlayabilirim mesela istemiyorsa eğer boşuna uğraşmak istemiyorum
1 haftadır konuştuğum kız gerçekten ilgisiz mi yoksa sadece utangaç mı, bu durumda ne yapmalıyım?