Evlilikte köy mü şehir mi, farklı hayat hedeflerinde kesin ayrılık kararı vermeli miyim?

Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim, bu sene okulum bitiyor ve bu hafta vize haftam. Ablamın kaynı var, biz onunla Temmuz ayından bu yana görüşüyoruz ve birkaç defa ayrıl barış oldu. Ortaokul mezunu, köyde tarla, hayvancılıkla uğraşıyor şu an. Kendisi kardeşi, annesiyle birlikte köyde oturuyor. Bana dediği ilk köyden başka bir yer olmaz, ben de şehirden başka yer olmaz diye söyledim, bundan dolayı birkaç kez ayrıldık. Sonrasında arada işte sevgi bağı olunca geri barıştık, benim de oralı olduğum ilçede yaşayalım, orada iş kurayım falan diye söylüyor, şehri hiç sevmiyorum, orası olmaz diyor, ben de orayı sevmiyorum diyorum, o kabul etmiyor, erkek neredeyse eşi de orada olmalı diyor. İşte akraba da olunca bizim konuştuğumuz herkese yayılmış köy yeri de olunca. Ablam diyor biz burada yaşarken senin ilçede ne işin var, insanın bir mesleği olur öyle, şu an bir işi yok diyor, hayalle olacak iş değil diyor, beni korumaya çalışıyor. Ben o kadar zor durumdayım ki kafam çok karışık, bir yandan bu sınav, bir yandan da artık bir karar vermem gerekiyor, sizce ne yapmalıyım bu durumda bugün ona söylemeli miyim, hani sen şehre gelmek istemiyorsun, ben de oraya gelmek istemiyorum, ayrılalım o zaman diye. Bu bana çok zor geliyor çünkü belli bir bağ oluştu, anılar var, bir de her zaman göreceğim bir insan. Lütfen bana yardım edin, farklı birilerinin yardımına, görüşüne ihtiyacım var. Düşünmekten, kararsızlıktan çok yoruldum.

Güncellemeler
2 ay
Bugün kesin bir şekilde söylemeli miyim yoksa sınavlarımın bitmesini beklemeli miyim? Bu süreci nasıl atalatabilirim ben içine kapanık çok duygusal ve bağlandığı insandan kolay kopamayan bir insanım nasıl yapıcam devam edicem hayatıma? Çok aşırı üzgünüm
Evlilikte köy mü şehir mi, farklı hayat hedeflerinde kesin ayrılık kararı vermeli miyim?