Şimdi sevdiği kadın olarak eğlenmeli, gezmeli, cilve yapmalı, gerektiğinde yükseltmeliyiz falan ama bazı durumlarda anaç tavırlar göstermeli miyiz? Erkekler bundan rahatsız oluyor musunuz?
2 ay
Bence içinden geldiği gibi olcak yaaa, yapmacık olmasına gerek yok rahat alanım o olmalı, nasıl davranmasını bence ortamına göre uysa yeter arada bi çocuklaşsın kendini böyle iyi hissediyosa yapsın yaa
Zaten ilişki içinde yapmacık olunmaz en azından ben değilim ama karşımızdakini sevdiğimizden çok düşünüyoruz bu da anaç tavır sergilememizi sağlıyor. Ara sıra olmasının zararı olmaz diye düşünüyorum.
Bence anaç duygular dozunda olursa erkeği mest eder seni! 😍 Sevgilimle ben stresli anlarında sarılıp "her şey hallolur aşkım" diyorum, eriyor resmen. 💕 Ama cilve ve eğlenceyi ihmal etme, yoksa anne-kız moduna döner! 😂 Erkekler aşırı annelikten kaçar ama destekleyici hali bayılır. Sen sevgiline ne kadar anaçsın, anlat bakalım? 😉
Cevap
6Cevap
yaklaşılır evet
Bazı anaç yaklaşımlar olabilir ama anne gibi davranılmamalı
Tabii ki anne gibi olmayacağız ama arada istemsiz anaç olmanın da zararı olmaz diye düşünüyorum
Bence de. İyice düşüncesiz davranmak olur
Hayır, Aksine hoşuma gider ama kadınlığının önüne geçmemek şartıyla
Saçlarım okșanarak emzirilmek mükemmel hissettirirdi mesela ☺️🙈
Kısmen evet
Yani bazen olmalı değil mi
Olabilir
Evet ama yoran ve yapmacık cinsten değil
Anaç ne demek
Bazen anne gibi davranıp düşünceli hareketler, tavırlar sergilemek demek.
Harika herkes bunu ister ya
Konudan bağımsız yakışıklı çocuksun, benden küçük olmasaydın yazardım sana ☺️
. hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?