1 yıldır sevgilim var, normalde yabancı hesapları takip etmezdik hiç, geçen gün telefonuna bakarken başka bir hesabı takibe aldığını gördüm, kızın biyosunda travel vs. yazıyor ama hep kendini paylaşmış, yer bile paylaşsa içinde hep kendi fotoğrafı var normal travel gibi değil yani ben de resmen beynimden vurulmuşa döndüm, sinir krizi geçirdim bu normal mi
bu kadar neden kriz geçirdim; birkaç kez kavga ettiğimizde onu takipten çıkartmıştım, o da bana bir daha seni takip etmeyeceğim demişti ve bu süre gerçekten ayları buldu, ben de geçen gün mesaj atmıştım instagramdan baktım günler geçmiş görmemiş telefonla aramışken söyleyeyim dedim mesaj attım 4 gün önce görmemişsin diye şimdi takipte atıyorum takipleşelim artık dedim yok kapatacağım instagramı falan diye dalgaya vurdu yine geçiştirdi, mesajlara bakmadı, ben de güzel gidilecek yer atmıştım, ertesi gün ben telefonuna bakmak için istedim, üstüne benim mesajımı görmeyip o takipleşmeyi görmek beni deliye çevirdi, ne zaman takipleştiği yazmıyor ama benimle takipleşmeyi bıraktıktan sonra olduğu kesin aylardır takipleşmedik çünkü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer