İnternetten tanıştığın birisine öyle güvenir misin? Seni akşam yemeğine çıkarması için nasıl ikna etmesi gerekiyor?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnternetten tanıştığın birisine öyle güvenir misin? Seni akşam yemeğine çıkarması için nasıl ikna etmesi gerekiyor?
Cevap
0Cevap
Akşam yemeği doğru dgeil ilk buluşma kahve felan içilmeli
Açıkçası katılıyorum ama güzel restoranlara gitmeyi seven birisi olarak date olsun olmasın, listemdeki bir yere gitmek, veya o an arkadaşlarımı ikna edemediğim bir yere gitmek için güzel bahane oluyor bence. Kahve o kadar ilgimi çekmiyor artık diyeyim, ondan merak ettim. İyi bir restoran, iyi bir muhabbet açar.
Öyle ama o sonraki buluşmalar da olabilir ilk bulusma için doğru bulmuyorum belki sonrasında görüşmeyeceğim
İlk buluşmada da kimseye yemek hesabı odetmeye gerek
Şimdi karşındaki kişi, bu yemek hesabının sorumluluğunu alacak kadar olgunsa ve bunu teklif ediyorsa, ödediği için de senden ekstra bir yakınlık beklemiyorsa bence bunda bir sorun yok. Biraz eski kafalıyım bu konularda, davet ediyorsan hem ödeyeceksin, hem centilmen olacaksın. Yani kadın bir daha görüşmek istemiyorsa bırak saygı duy. Mesela yıllar önce akşam yemeğine çıktığım bir kız vardı, hedeflerimiz yüzünden ilişkimizin olamayacağını anladık, çekim de yoktu. İyi arkadaşlar olarak kaldık yani, iş dünyasında da yardımlarımız dokundu birbirimize.
Ben genel olarak hep datelerimde kahve içtim birisinde devam ettim o da oğlan ısrar etti o zaman yemek yedim felan ama ikinci üçüncü buluşmada felan oldu o da onun dışı ilk buluşma genel olarak kahve icmisimdir zaten öyle olmalı da şimdiki erkekler biraz tuhaf 😅
Erkekler prenses gibi ama genel olarak hepsi hesap öder de reddedilince pek labullenemiyorlae
Hesap öderken canı yanıyordur da belli edemiyordur belki ondan öyle davranıyorlar. Dediğim gibi türkiyeye yeni döndüm, ekonomi gerçekten kötü durumda, yurtdışındayken durumum öyle çok aşırı iyi değildi, ortaüst diyelim, aynı maaşımla buraya geldim, inanılmaz fark var. Belki ondan öyle davranıyorlardır. Ben kaliteli kadınları seviyorum bu rada, hani güzellik önemli de, gerçekten kişi olarak ilgimi çekmesi lazım. Yani dolu insanla vakit geçirince bazen arada kimya olmasa bile geçirilmiş zaman kaliteli oluyor.
İnternetten tanıştığın kişiye güvenilmez. Yani ben güvenmem sosyal medya iki yüzlü insanlarla kaynıyor. Güveneninde aklından zorunda vardır net.
Haksız değilsin, gerçekten güvensizlik çok arttı. Geçen eskişehirdeydim, çok denemek istediğim bir restoran vardı, tek gitmek istemedim. Güzel bir kadınla gitmek çok hoşuma giderdi, bulamadım bir türlü. İçimde kaldı. ONdan merak ettim öyle. İnsanlar bir kafeye falan gitmeye açıklar ama ben sadece güzel bir yemeğe güzel bir partner arıyorum
O zaman ilk buluşmada değilde tanışıklığı biraz ilerlettikten sonra güzel bir yemeğe çıkmaz daha iyi olur.
Çıkmak
Yani öyle düşününce evet haklısın ama ben kendi açımdan baktığımda bir insanı daha tanımadan hemen yemeğe çıkmak istemem en azından Bi kaç kez bi kahve için buluşmak daha mantıklı ama kişiden kişiye göre değişir
Yani diyelim ki bir kere buluşacağız, beni beğenmedin, tekrar görüşmek istemiyorsun, sorun değil güzel bir akşam yemeği paylaştık. Bana borçlu değilsin. Bence bu yanlış olmamalı. Hem zaten sonradan çirkefleşecekse mesela adam, bırak çirkefleşsin, o yüzünü sonradan göstermesinden iyidir. Akşam yemeğine de beklenti falan eklemiyorum bu arada. Bir de dürüst olayım, iyi yemek seven birisi olarak güzel yemeğin heyecanını paylaşacak biri bulmak çok güzel. Fine dining tarzı şeyleri de çok seviyorum. Kafe dediğin gerçekten çocuksu geliyor, işin garip yanı, kendimi kafede buluşurken hayal edemedim.
Anlıyorum seni yani kendince haklısın her insan farklı düşünüyor işte. Umarım kendine göre birini bulursun
Akşam yemeği değil de cafeye gidilir
Güvensizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır diyorum bu ankete, çünkü internetten tanışınca hemen akşam yemeği riskli gelir bana 🛑💔 İlk buluşmada kahve içip göz teması kurmak en iyisi, güveni öyle test ederim. İkna için video call yapmalı, ortak arkadaş önermeli ve İzmir'in en tatlı mekanını bilmeli ki samimi olsun 😏✨ Sen ilk buluşmada ne yaparsın Orpheus, anlat bakalım? 🔥